blank
 
blank

Τα άστρα 20 ως 22 Φεβρουαρίου 2015, με Άρη και Αφροδίτη σε σύνοδο, από το ζώδιο του Κριού: Ας ζήσουμε την προσωπική μας Άνοιξη!

Τα άστρα 20 ως 22 Φεβρουαρίου 2015, με Άρη και Αφροδίτη σε σύνοδο, από το ζώδιο του Κριού: Ας ζήσουμε την προσωπική μας Άνοιξη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Φεβρουαρίου 2015 με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που κορυφώθηκε μεν την Πέμπτη, όμως οι ανακατατάξεις συνεχίζουν να τρέχουν στο πλανητικό σκηνικό, αλλάζοντας με άκρως ανατρεπτικό τρόπο τις ενέργειες και δημιουργώντας νέες και πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις!
 
Οτιδήποτε λοιπόν μπορεί μέχρι τώρα να σε προβλημάτισε, να σε έβαλε σε διλήμματα ή να μην ήξερες πώς να το διαχειριστείς, γιατί η συναισθηματική σου φόρτιση δεν σου επέτρεπε να ενεργήσεις, ή αν οι σχέσεις σου πέρασαν από μια φάση εμπλοκών, ακινησίας ή αδράνειας, όλα αυτά ήρθε η στιγμή όχι μόνο να αλλάξουν, αλλά να περάσουν σε μια νέα, άκρως δημιουργική και συγκεκριμένη πορεία!

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό

Οι εσωτερικές σου ποιότητες αναδύονται και βάση αυτών θα αναλάβεις τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες, μια και εδώ και πέρα ο Άρης και η Αφροδίτη θα σταθούν αρωγοί σου, καθώς την Παρασκευή μετακομίζουν στο σπίτι του Κριού, αφήνοντας πίσω τους τον άκρατο συναισθηματισμό των Ιχθύων. Τώρα αναζητούν δράση, περιπέτεια, εκτόνωση σε όλη αυτή την ενέργεια, που νιώσαμε όλοι μας λίγο ως πολύ να μας κάνει να βουλιάζουμε, να χανόμαστε στις σκέψεις, στα συναισθήματα, σε διττές και συχνά χαοτικές καταστάσεις! Τώρα ήρθε η στιγμή να βγούμε στην επιφάνεια, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να προχωρήσουμε μπροστά, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθέναν αυτό!
 
Με τον Άρη στον Κριό, μιλάμε για την αρχέγονη δύναμη. Αυτή, που θα βγάλει ο πλανήτης την καλύτερη ποιότητά του στο ζώδιό αυτό, μια και νοιώθει στο σπίτι του! Έχει έρθει η ώρα να βάλει την πολεμική του στολή, να ντυθεί με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει και να μπει στη μάχη! Δεν μπορεί κανένας και τίποτα να σταματήσει την ενέργειά του Άρη στον Κριό, αν εκείνος έχει αποφασίσει ότι θέλει να πετύχει!
 
Βεβαίως, συχνά γίνεται αμάζευτος και παρόλο που κινείται σύμφωνα με το ένστικτό του, συχνά χάνει κάτι από τη σταθερότητα του, όμως δεν παύει να είναι δυνατός και γενναίος!
 
Από την άλλη, και η Αφροδίτη να περνά παράλληλα την ημέρα της Παρασκευής στον Κριό, μια θέση η οποία ομολογουμένως δεν είναι και η καλύτερη για τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας. Την αναγκάζει σε μια διαρκή αναζήτηση, που γίνεται η αιτία να μην ευχαριστιέται πότε ή σχεδόν ποτέ με αυτά που έχει, δημιουργώντας θέματα στην συναισθηματική ισορροπία…
 
Η Αφροδίτη στον Κριό λειτουργεί εγωιστικά, θέτει όρους και όρια με διάθεση να προσφέρει πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της, χάνοντας εκείνη την τάση που έχει να προσφέρει στους γύρω της…

Άρης σε σύνοδο με Αφροδίτη

Αυτοί οι δύο πλανήτες λοιπόν, περνούν στο Κριό για να ενωθούν ακριβώς όπως το αρσενικό με το θηλυκό… Άλλωστε, είναι οι εκπρόσωποι της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας στο πλανητικό σκηνικό!
 
Ο Κριός συμβολίζει την έναρξη, το νέο, την ορμή, την δημιουργικότητα! Αφροδίτη και Άρης θα ενωθούν κάτω από την ενέργεια μιας… Άνοιξης, φέρνοντας έναν φρέσκο άνεμο ανανέωσης κυρίως στις σχέσεις, που μπαίνουν σε μια νέα φάση. Γίνεται μια σημαντική επανεκκίνηση σε σχέσεις ή συνεργασίες, που το προηγούμενο διάστημα λίμνασαν, βάλτωσαν, πέρασαν δύσκολα, ενώ δημιουργείται ένα καινούργιο κλίμα στην ερωτική ζωή, που επανέρχεται σε μια πιο υγιή κατάσταση, μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες διεκδίκησης. Δημιουργούνται εκείνες οι χωροχρονικές συγκυρίες, που θα ενώσουν δύο πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να βρεθούν και να προχωρήσουν μαζί!
 
Ο Άρης θα τραβήξει το χορό και η Αφροδίτη θα ακολουθήσει, κάνοντας την αρσενική ενέργεια πιο ισχυρή, πιο δυνατή! Και γεγονός είναι πως θα γίνει η αφετηρία για νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέους αισιόδοξους έρωτες, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα σημαντικά γεγονότα θα διαδραματιστούν, σε πολλαπλά επίπεδα στις ζωές μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από Άρη και Αφροδίτη στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, βρίσκεστε μπροστά στην προσωπική σας άνοιξη… Μια άνοιξη ευημερίας, δημιουργίας αισιοδοξίας και πάνω απ’ όλα, έρωτα! Ζήστε, χαρείτε, δημιουργήστε, μα κυρίως ερωτευτείτε! Σπείρετε τους δικούς σας σπόρους στο λιβάδι της ζωής σας… Θα μεγαλώσουν και θα το μετατρέψουν σε ένα καταπράσινο παράδεισο! Μάθε τι σου φέρνει η εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης από το νέο τους ζώδιο. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της περιόδου 16 ως 26 Φεβρουαρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Νέοι στόχοι, με έρωτα και πάθος!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

Να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-02-2015 21:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι