blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε σύνοδο με Ουρανό: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε σύνοδο με Ουρανό: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, με τον Άρη σε σύνοδο με Ουρανό

Και σήμερα ο Άρης πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, με το πλανητικό του ραντεβού με τον Ουρανό! Είναι μια όψη, που εκλύει πολύ μεγάλα ενεργειακά κύματα, δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση στην ατμόσφαιρα και στην ψυχολογία μας… Αναστάτωση, παρορμητισμός, αλλά και μία τάση να αποδεσμευτούμε από οτιδήποτε λειτουργεί καταπιεστικά στον ψυχισμό μας!
 
Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να λειτουργήσει ακραία πολλές φορές, επαναστατικά, αν νιώσεις πως κάποιος προσπαθεί να σου επιβληθεί και πως με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, προσπαθεί να σου στερήσει το δικαίωμα της έκφρασης ή της πρωτοβουλίας! Και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, από αυτές που δεν τις σκέπτεσαι, γίνονται ακαριαία, αυτόματα, μπορούν όμως να οδηγήσουν σε ρήξεις, ίσως και οριστικές. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος και να μην αντιδράσεις με βιασύνη σε ό,τι νοιώθεις να σε προκαλεί, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες!
 
Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να προκληθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις στις σχέσεις γενικότερα. Ίσως ακόμα να ακουστούν λόγια, που αυτός που τα εκστομίζει δεν τα εννοεί… Λέγονται κάτω από το καθεστώς μιας εσωτερικής πίεσης, που ωστόσο μπορεί να προκαλέσουν έντονες αναταραχές σε όλες τις σχέσεις, τόσο στις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές!
 
Υπάρχει μια γενικότερη βιασύνη στις διαθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε μια νευρικότητα, που είναι υπεύθυνη ακόμα και για ατυχήματα. Γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας, καθώς και στον χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων!
 
Όμως, υπάρχει και άλλη μια οπτική της όψης αυτής, που μιλάει για ξαφνικές εξελίξεις, ξαφνικές ειδήσεις ή συναντήσεις, που μπορεί να ανατρέψουν πολύ ευχάριστα το πρόγραμμά μας και τη ροή της καθημερινότητας. Είναι πιθανό να μας φέρουν κοντά σε κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις, που ενδεχομένως είχαμε αφήσει πίσω, αλλά στην πραγματικότητα θέλουμε να τις έχουμε στο παρόν και στη ζωή μας… Ίσως να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που έχουμε να δούμε εδώ και πολύ καιρό και που η παρουσία τους στη ζωή μας δίνει ιδιαίτερη χαρά!
 
Και βέβαια, είναι μια όψη που θα δημιουργήσει εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες, για να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντήσουμε, φουντώνοντας το συναίσθημα και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! Η ερωτική ζωή περνά από έντονες συναισθηματικές αναταράξεις, αφού οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από την όψη αυτή έχουν έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, και είναι αυτές που είναι υπεύθυνες για πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στα μέχρι τώρα δεδομένα μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Άρη-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια της όψης, που έρχεται να ανατρέψει συχνά με πολύ ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητα σας, τις σχέσεις και τα δεδομένα σας. Θα δημιουργήσει σημαντικές εξελίξεις, τόσο στην επαγγελματική όσο στην ερωτική σας ζωή, αφού οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
 
Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στο πώς εκφράζετε τα αιτήματά σας στους γύρω σας, όσο και στο πώς ανταποκρίνεστε σε συμπεριφορές, που έχουν προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σας. Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις, τις οποίες δεν θέλετε ή δεν είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι