blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο: Αυτό το ταξίδι έχει πολλές… αναταράξεις!

Τα άστρα την Πέμπτη, με Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο: Αυτό το ταξίδι έχει πολλές… αναταράξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, με τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς, πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο… Όλα εξυπηρετούν ένα σκοπό, ακόμα και αν οι εξελίξεις ή τα γεγονότα που προκύπτουν, έχουν ιδιαίτερη δυναμική και είναι δύσκολη η διαχείρισή τους! Όλα αυτά που έχεις μαζεμένα εδώ και καιρό μέσα σου, αλλά και οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα σε κάνει να αντιδράσεις απότομα, καθώς οι εξελίξεις θα σε αιφνιδιάσουν! Γιατί σήμερα έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, που η ενέργειά της συχνά θυμίζει ηλεκτρική εκκένωση χιλιάδων βολτ!
 
Και βεβαίως, ανοίγει την πύλη του ξαφνικού, το απρόσμενου, του απρόβλεπτου, που θα διαμορφώσει μια άλλη κατάσταση στην καθημερινότητά σου και στη ζωή σου. Συχνά μάλιστα, μέσα από τη δική σου συμπεριφορά, η οποία θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από όποια πιθανή δέσμευση ή καταπίεση που ενδεχομένως ανέχεται εδώ και καιρό. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να υψώσεις το ανάστημά σου, μόνο που θα το κάνεις ξαφνικά, ίσως και με αφορμή ένα ασήμαντο γεγονός, τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις…
 
Βέβαια, οι ανατροπές μπορεί να προέλθουν κι από τους άλλους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Τα πράγματα μοιάζουν να έχουν την δυναμική της… λάβας ενός ηφαιστείου, που όταν αρχίσει να εκρήγνυται, δεν μπορεί τίποτα και κανείς να την σταματήσει!
 
Όλα φαίνεται να κινούνται μέσα σε ένα κλίμα νευρικότητας και ανυπομονησίας, που ομολογουμένως δεν βοηθά στο να γίνουν οι κατάλληλες και μεθοδευμένες κινήσεις προς όποια κατεύθυνση. Πολύ συχνά είναι οι παρορμητικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε… Είναι σημαντικό να μάθεις να συγκρατείσαι και να μην εκφράζεις όλα όσα μπορεί να θέλεις να βγάλεις από μέσα σου, γιατί πολύ πιθανόν να μην είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες!
 
Επίσης, προσέχεις πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι μηχανήματα ή ηλεκτρικές συσκευές, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκληθούν ατυχήματα λόγω βιασύνης, όπως επίσης τις μετακινήσεις ή την οδήγηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες αυτές βγάζουν έντονες εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανατρεπτικά στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να χειριστείτε όσο είναι δυνατόν τον παρορμητισμό σας και τα όποια ξεσπάσματα μπορεί να προέλθουν από δική σας υπαιτιότητα ή από τους άλλους…

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο

Παράλληλα, σήμερα άλλη μια όψη επηρεάζει τις εξελίξεις, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν οικονομικό όφελος ή εξάρτηση του ενός από τον άλλο… Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο στο σκηνικό, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επιλογές σου και δημιουργεί μία τάση απομόνωσης, καθώς και εκείνα τα πιο δύσκολα συναισθήματα, που δεν είναι εύκολο να μοιραστείς με τους γύρω σου. Ενδεχομένως να νιώθεις ότι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν όσο θα ήθελες!
 
Πολύ συχνά θα γίνεσαι και ιδιαίτερα σκληρός, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις… Τις μέρες αυτές νιώθεις πως τέλειωσαν οι δικαιολογίες, τα ψέματα ή τα ελαφρυντικά. Έρχεται μπροστά σου απροκάλυπτη και γυμνή η αλήθεια που βιώνεις… Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο, παρά να την κοιτάξεις κατάματα! Και βέβαια, να πάρεις θέση, γιατί από τη στιγμή που συνειδητοποιείς τις ελλείψεις σου, το επόμενο βήμα είναι να φροντίσεις να τις καλύψεις!
 
Οι ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να φέρουν ξαφνικούς χωρισμούς, ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις, που πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Ίσως μια σχέση που νόμιζες πως σου δίνει ηρεμία και ασφάλεια, τώρα να ανακαλύψεις πως δεν είναι αυτό που αναζητάς για την πορεία της δουλειάς σου…
 
Επίσης, μπορεί να προκύψουν οικονομικά θέματα, που αφορούν και σε παρελθοντικές καταστάσεις. Τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο με πιεστικό τρόπο, προκειμένου να επιλυθούν.
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά, οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν σχέσεις, που η αφετηρία τους θα είναι η ασφάλεια που παρέχεται, ίσως και οικονομική. Γι’ αυτό, μπορεί να προκύψουν και σχέσεις με διαφορά ηλικίας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και το δεκαήμερα αυτά, το σίγουρο είναι ότι τις μέρες αυτές θα έχετε αρκετές δοκιμασίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας, ποια πρόσωπα είναι αυτά που σας αγγίζουν πραγματικά ή ποια πρόσωπα βρίσκονται κοντά σας, χωρίς να καλύπτουν τις βασικές σας ανάγκες…
 
Τα ερωτήματα θα είναι πολλά και οι απαντήσεις δύσκολες… Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να μείνετε εστιασμένοι στην προσωπική σας αλήθεια. Και πάνω απ’ όλα να είστε ειλικρινείς, κυρίως με τον εαυτό σας… 

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η αστρική καταιγίδα του Νοέμβρη και η αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη!

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας! Απο την Φένια Σταμέλου

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-11-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι