blank
 
blank

Τα άστρα 21 ως 23 Μαρτίου 2014. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις αυτό το τριήμερο!

 
Τα άστρα 21 ως 23 Μαρτίου 2014. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις αυτό το τριήμερο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 21 ως 23 Μαρτίου 2014, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Στα ταξίδια του μυαλού μας παραπέμπει το τριήμερο που ακολουθεί, μια και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονες διαθέσεις φυγής από την καθημερινότητα, από αυτές που θα μας ταξιδέψουν σε άγνωστους προορισμούς, που ωστόσο δεν ξέρουμε ποτέ τι κρύβουν…
 
Κρύβει έντονα χαοτικές καταστάσεις το τριήμερο, μια και η όψη Ερμή-Ποσειδώνα προκαλεί αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, έλλειψη κατανόησης, αλλά και ματαιώσεις σχεδίων ή προγραμμάτων. Αυτό που κυριαρχεί έντονα στις διαθέσεις, είναι ένα γενικότερο… “δεν ξέρω τι θέλω” ούτε από τον εαυτό μου, αλλά ούτε και από τους άλλους!
 
Ο… μαιτρ των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας, ειδικός στη κατασκευή περίεργων καταστάσεων, ευθύνεται για πολλά λάθη ή παραλείψεις, που συχνά γίνονται και από αφηρημάδα. Αλλά και για κάποιους πιο… επιτήδειους, οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να βγουν ωφελημένοι από τα λάθη ή τις παραλείψεις των άλλων. Για παράδειγμα, ξεχνάς κάπου το πορτοφόλι σου (είναι πολύ πιο εύκολο και πιθανό να συμβεί τις μέρες αυτές) και βεβαίως, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να το ξαναβρείς… Φυσικά, θα υπάρξουν και οι περιπτώσεις εκείνες που κάποιοι εντέχνως θα φροντίσουν να ξελαφρώσουν κάποιους άλλους από χρηματικά ποσά, συχνά διόλου ευκαταφρόνητα. Πάσης φύσεως απάτες είναι πιθανές τις μέρες αυτές, οπότε καλό είναι να φροντίσουμε να μην αφήνουμε περιθώρια στους επιτήδειους που καραδοκούν!
 
Προσοχή επίσης και στις αγορές των ημερών αυτών, μια και είναι πολύ πιθανό, ό,τι αγοράζουμε να είναι είτε περιττό είτε ελλαττωματικό, οπότε αν έχουμε τέτοιες προθέσεις, καλό είναι να τις αναβάλουμε για αργότερα…
 
Και η ερωτική ζωή βρίσκεται κάτω από την επίδραση της όψης και είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με απογοητεύσεις ή διαψεύσεις! Γι’ αυτό, καλό είναι να αποφύγουμε συγκεκριμένα σχέδια και προγράμματα, γιατί είναι πολύ εύκολο να μην μας βγουν όπως τα περιμένουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα

Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και μετρημένοι τις μέρες αυτές, ακόμα και σε ό,τι ακούτε ή ό,τι μπορεί να σας υπόσχονται, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να κρύβεται η αλήθεια και πού μπορεί να αρχίζει το ψέμα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου.
Χρόνια πολλά Κριέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Ο Ερμής στους Ιχθείς και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου 2014
Οι σχέσεις και ο έρωτας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-03-2014 00:00:00