blank
 
blank

Τα άστρα 4 ως 6 Απριλίου 2014. Σελήνη στους Διδύμους και Αφροδίτη στους Ιχθείς. Η επικοινωνία αποκαθιστά τις ισορροπίες!

 
Τα άστρα 4 ως 6 Απριλίου 2014. Σελήνη στους Διδύμους και Αφροδίτη στους Ιχθείς. Η επικοινωνία αποκαθιστά τις ισορροπίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Απριλίου 2014

Άκρως επικοινωνιακό το τριήμερο που ακολουθεί, μας δίνει μια ανάσα από το δύσκολο κλίμα των προηγούμενων ημερών και ανοίγει ένα παράθυρο στις σχέσεις, στις επαφές και στην καλή διάθεση. Και βεβαίως, όλα αυτά συνηγορούν στο να μας δώσουν πολλούς λόγους, για τους οποίους φαίνεται πως μπορούμε να περάσουμε αρκετά καλά!
 
Φυσικά, ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την επήρεια δύσκολων πλανητικών επιδράσεων, οι οποίες δεν έχουν ακόμα τελειώσει, όμως ένα διάλλειμα είναι απαραίτητο, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να συνεχίσουμε παρακάτω.

Σελήνη στους Διδύμους

Την έναρξη του διαλείμματος δίνει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων. Αλλά και μια σειρά ιδιαίτερα θετικών όψεων, τόσο την ημέρα της Παρασκευής όσο και του Σαββάτου, μας δίνουν τη δυνατότητα να βγούμε έξω, να δούμε πρόσωπα που αγαπάμε, να επικοινωνήσουμε σε ένα αρκετά καλό κλίμα μαζί τους και να εκτονώσουμε την όποια διάθεση μπορεί να μας βαραίνει, με τρόπο που θα χρωματίσει αρκετά ευχάριστα τις στιγμές μας.

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Πολύ σημαντική όμως είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης την ημέρα της Κυριακής, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει το ζώδιο του Υδροχόου και να περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαΐου.
 
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη συναισθηματική ζωή, να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, να ομορφύνει τις σχέσεις, μια και το κύριο χαρακτηριστικό της στο ζώδιο αυτό, είναι η διάθεσή της για προσφορά, για υποστήριξη, για αγάπη. Τώρα το κλίμα γίνεται σαφώς περισσότερο υποστηρικτικό, με μία διάθεση να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μας, και μέσα από αυτό να μπορέσουμε να έχουμε μία πολύ ισορροπημένη επικοινωνία με τα πρόσωπα που αγαπάμε!
 
Η ερωτική ζωή ανανεώνεται, οι σχέσεις αποκτούν περισσότερη ένταση στο συναίσθημά τους και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους… Τους δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν από καρδιάς, να βγάλουν εκείνα τα πολύ όμορφα συναισθήματα από μέσα τους και να τα ανταλλάξουν με τα πρόσωπα της καρδιάς τους!
 
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς έρχεται να εξισορροπήσει την ένταση που υπάρχει γενικότερα στο σκηνικό και να μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, σε σχέση με ό,τι νιώθουμε πως θέλουμε να διεκδικήσουμε αλλά δεν ξέρουμε τον τρόπο… Οι όψεις που θα σχηματίσει εδώ, δηλαδή το τρίγωνό της με τον Δία, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά και το τρίγωνο με τον Κρόνο, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στις συναισθηματικές επιθυμίες μας, που βγάζουν από μέσα μας την ανάγκη του να συνυπάρχουμε, του να αγαπάμε και να μας αγαπούν!
 
Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία, σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου.
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-04-2014 00:00:00