blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2012.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Δεκεμβρίου 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Σ' αγαπάω χωρίς να ξέρω πως,
ούτε πότε, ούτε από που...
...έτσι σ' αγαπάω
γιατί δεν ξέρω ν' αγαπάω αλλιώς...”

P. Neruda

Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Με το μαγικό άρμα του Δία ταξιδεύουμε αυτήν την εβδομάδα στα… αστέρια, μια και τόσο η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, όσο και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο αλλά και η μετακίνηση της Αφροδίτης εκεί, μας προετοιμάζουν για πτήσεις, που το πόσο ψηλές ή χαμηλές θα είναι, εξαρτάται από το πόσο μικρά ή μεγάλα είναι τα όνειρά μας!
 
Ξεκινάμε στις 11/12 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Η σκέψη μας γίνεται πιο ανάλαφρη και πιο αισιόδοξη. Τώρα βάζουμε περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας και την ντύνουμε με τον μανδύα της ελπίδας, που μπορεί και μόνο με την σκέψη να βλέπει τον κόσμο γύρω της καλύτερο… Και, παρόλο που ο Ερμής, με την είσοδο του στον Τοξότη συναντά τον Παραμυθά Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου, κάνοντας την ασάφεια γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, ενώ το ψέμα μπορεί να δημιουργήσει τελείως διαφορετικές εικόνες από αυτές που είναι στην πραγματικότητα, το όνειρο θα έχει την δική του κυριαρχία στις ζωές μας και, έστω προσωρινά, θα μας δίνει την δυνατότητα να δραπετεύσουμε…
 
Η Νέα Σελήνη στις 12, επίσης στο ζώδιο του Τοξότη και στο τρίτο δεκαήμερο, είναι αυτή που μας δίνει το εισιτήριο της αισιοδοξίας, της χαράς και του ταξιδιού… Τα όνειρα και οι επιθυμίες αποκτούν μια άλλη διάσταση, πιο έντονη, αυτήν που θα μας κάνει να κυνηγήσουμε με μεγαλύτερη δύναμη το όραμά μας, να γνωρίσουμε καινούργια πρόσωπα, να γελάσουμε, να βγούμε, να φλερτάρουμε και να ανοίξουμε την πόρτα στον μεγάλο θεό, τον Έρωτα, μια και όσοι έχουν το διαβατήριο για αυτό το ταξίδι, θα ζήσουν εμπειρίες πρωτόγνωρες, μοναδικές, από εκείνες που θα χαρακτηρίζαμε… υψηλού επιπέδου, και που θα συνοδέψουν τις καρδιές, γεμίζοντάς τες φως για το παρακάτω… Νέα ξεκινήματα, νέα δεδομένα, νέοι έρωτες, είναι το σκηνικό που πρωτοστατεί την εβδομάδα αύτη στους Ουρανούς, αλλά και για όλο το επόμενο διάστημα. Κι όλα αυτά με την σφραγίδα του Τοξότη, που από μόνος του υπόσχεται να πραγματοποιήσει ότι έχει ανάγκη η ψυχή μας!
 
Τα καλά όμως δεν τελειώνουν εδώ! Στις 14 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενώνει με μαγικό τρόπο τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να έρθουν κοντά… Ξαφνικά γεγονότα ενεργοποιούν εκείνους του μηχανισμούς, που θα ενώσουν δύο καρδιές, μέσα ακόμη και από μια ματιά, μ’ εκείνη την μοναδική ηλεκτρική χημεία, που όταν δυο σώματα έρχονται κοντά, ανάβουν στον Ουρανό χιλιάδες φωτοβολίδες και βεγγαλικά, για φωτίσουν μοναδικά τις ψυχές και τις αγάπες…
 
Η σκυτάλη παραδίνεται στην Αφροδίτη, που κι αύτη ξεκινά το δικό της καινούργιο ταξίδι στο ζώδιο του Τοξότη και βεβαίως συναντιέται κι αυτή, με την σειρά της, με τον Μεγάλο Παραμυθά! Μαζί θα φτιάξουν ιστορίες για… μεγάλα παιδιά, για έρωτες και αγάπες που έζησαν το παραμύθι από την αρχή, αλλά που δεν κατάφεραν να το δουν μέχρι το τέλος…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μου ’ταξες ταξίδι να με πας
Όσο μακριά ο κόσμος φτάνει
Πού αλλού καρδιά μου να με πας
Πήγα στον παράδεισο και φτάνει…
Μια τάση φυγής σου βγαίνει συχνά-πυκνά αυτήν την περίοδο, νιώθεις την ανάγκη να δραπετεύσεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, και να ζήσεις αυτό το κάτι διαφορετικό, που θα σε συνεπάρει! Και αυτή η διάθεση απόδρασης εμφανίζεται πολύ πιο έντονα την εβδομάδα αυτή και βεβαίως μπορεί να έχει πολλές μορφές… Να είναι πραγματική, που σημαίνει πως κάποιο ταξίδι που έχεις στα σχέδια σου πραγματοποιείται, και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς και παρέα, είτε φανταστική, με… όχημα τον Έρωτα, μια και ο φτερωτός θεός θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για τη φυγή που τόσο έχεις ανάγκη! Και βεβαίως, το σκηνικό έχει πολλές παραλλαγές… Είτε η ερωτική σου ζωή σε απογειώνει και νοιώθεις πως βρίσκεσαι σε άλλη διάσταση, κάπου ανάμεσα στ αστέρια, μια και το πάθος που βιώνεις τώρα είναι μοναδική εμπειρία, είτε κάτι καινούργιο έρχεται ξαφνικά, απροσδόκητα, και σου φτιάχνει το σκηνικό… Η ερωτική σου ζωή σε μεγάλες δόξες δηλαδή, γι’ αυτό… το σίγουρο είναι πως το ταξίδι θα το κάνεις! Τώρα, σε άλλο μέρος θα είναι… σε άλλη αγκαλιά... σε ένα κρεβάτι… Θα δείξει!
ΥΓ. Με έναν Τοξότη ακολουθείς μαγικές διαδρομές, ενώ με ένα Ζυγό χάνεσαι στους δρόμους της ηδονής!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολογοι μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΛΕΩΝ

Όχι, δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ
Δεν μιλώ για ένα βράδυ εγώ
Δεν μιλώ για ένα χάδι εγώ
Για όλη την ζωή μας σου μιλώ…
Μπορεί να προβληματίστηκες, μπορεί να αισθάνθηκες πως έχεις χάσει το δρόμο σου, μπορεί να ένοιωσες απογοήτευση, μπορεί… Όμως το σκηνικό αλλάζει, τώρα, άμεσα, το παιχνίδι στρέφεται σαφώς υπέρ σου και αποζημιώνεσαι για όλο τον προηγούμενο χρόνο ταλαιπωρίας! Ο έρωτας έχει την μορφή ενός… δώρου, που έρχεται στην ζωή σου τυλιγμένο με κατακόκκινο περιτύλιγμα και χρυσαφί κορδέλα! Και παρόλο που αρκετά συχνά τα πισωγυρίσματα σε προηγούμενες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν και κάποια διλλήματα, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να την ανανεώσει, να την φωτίσει και να την αλλάξει… Αν έχεις μια μόνιμη δέσμευση, το φλερτ και το παιχνίδι θα σου δώσουν την φρεσκάδα που χρειάζεσαι για να ανανεωθείς και μαζί να ανανεώσεις και την σχέση σου. Πρόσεξε μόνο το τι τάζεις και τι υπόσχεσαι στους άλλους, αλλά και πόσο είναι ειλικρινή αυτά που λένε και οι άλλοι σ εσένα, γιατί μια εμπλοκή είναι πιθανή. Αν πάλι ανήκεις (ακόμα) στους μοναχικούς του ζωδίου, φόρεσε το καλό σου χαμόγελο (εκείνο το βασιλικό, ξέρεις!) και βγες έξω, να προϋπαντήσεις το άλλο πρόσωπο… Γιατί είναι κάπου εκεί και περιμένει την ώρα του ραντεβού σας!
ΥΓ. Ένας Τοξότης σου προσφέρει τον έρωτά του, κι ένας Δίδυμος σε γυρνάει πίσω…
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυνατά, δυνατά
Γίναν όλα δυνατά, τα αδύνατα!
Παρέλαση… αστεριών την εβδομάδα αυτή στο ζώδιο σου, και μάλιστα από τα… καλύτερα! Ανανεώνεσαι και τροφοδοτείσαι από μεγάλες δόσεις ενέργειας, χαράς, αισιοδοξίας και νέων εκκινήσεων! Κι αυτό, γιατί το πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του στην προώθηση των στόχων σου, αλλά και την δυνατότητα της επιλογής! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στο ερωτικό παιχνίδι, και μάλιστα πολλά υποσχόμενοι! Αν ανήκεις στου Τοξότες των πρώτων ημερών, καλό είναι να δώσεις αρκετό χρόνο, χωρίς να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά και χωρίς να δεσμευτείς για κάτι, αφού παρακάτω δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να το τηρήσεις. Αυτό δεν σε εμποδίζει βεβαίως να περάσεις καλά και μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον έρωτά σου… Όσο για τους υπόλοιπους, τα νέα πρόσωπα που τώρα μπαίνουν στη ζωή σας έχουν και πολύ καλές προοπτικές και δυνατότητα για συνέχιση της ιστορίας. Ετοιμαστείτε λοιπόν, ανεβείτε στο άρμα και προσδεθείτε! Η πτήση προβλέπεται να φτάσει σε μεγάλα ύψη!
ΥΓ. Συνταξιδιώτης σου στην πτήση είναι ένας Δίδυμος και πετάτε κι οι δυο στ’ άστρα, αλλά και μ’ ένα Λιοντάρι απογειώνεσαι!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανικό σκηνικό: Μια κρεβατοκάμαρα
Αν νοιώθεις πως η ερωτική σου ζωή έχει πάρει την… κάτω βόλτα, η εβδομάδα αυτή (και όχι μόνο) έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να ανοίξει παράθυρο στην… κρεβατοκάμαρά σου! Ένας αέρας ανανέωσης αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σου, και η ένταση μεγαλώνει! Η ερωτική ένταση, με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες για σεξ χωρίς όρους, χωρίς όρια, παθιασμένο και άκρως… αισθησιακό! Ναι, όλη αυτή η περίοδος σηματοδοτείται από σχέσεις, που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το σεξουαλικό στοιχείο! Not bad, μια και η λάγνα και άκρως αισθαντική φύση σου εκτονώνεται, δίνεται, μοιράζεται και η ανταλλαγή ενεργειών έχει άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα… Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, οι πειρασμοί που θα παίξουν γύρω σου θα σε δελεάσουν και πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη να ενδώσεις, μια και όλο σου το είναι το επιθυμεί! Σκέψου το καλά πριν το αποφασίσεις, γιατί μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεφύγεις μετά! Αν πάλι είσαι μόνος, το σκηνικό ένιαι ιδανικό. Φαντάσου το: Σατέν σεντόνια (το φετίχ του Ταύρου), σαμπάνια και ματιές, που καίγονται η μία μέσα στην άλλη! Τα καλύτερα!
ΥΓ. Σκορπιός και πάλι… για σένα, που θέλεις να φτάσεις πολύ μακριά! Αλλά και μ’ έναν Παρθένο, το σκηνικό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικά… ξεκινήματα!
Έτσι κι αλλιώς, η ερωτική σου ζωή δείχνει να κινείται καλύτερα αυτήν την περίοδο και οι αλλαγές που το τελευταίο διάστημα αρχίζουν να φαίνονται, αν μη τι άλλο σε έχουν ανανεώσει αρκετά! Ένας κύκλος κλείνει πάντως την εβδομάδα αύτη, πιθανόν κάτι που σε ταλαιπώρησε ή δεν σου έβγαινε όπως θα ήθελες, αλλά παράλληλα και κάτι καινούργιο αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα! Κάτι που θα έχει το χρώμα του ιδανικού και ίσως θα αναρωτηθείς αν αυτό που σου συμβαίνει είναι αλήθεια ή όχι… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, πιθανόν να βρεθείς σε δύσκολη θέση γιατί το ‘‘μικρόβιο’’ του έρωτα φωλιάζει στο μυαλό σου και δημιουργεί επιθυμίες και ανάγκες, που ζητάν να ικανοποιηθούν… Αν κάποια ιστορία έχει ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, την εβδομάδα αύτη παίρνει μορφή και μάλιστα μπορεί να βγάλει ιδιαίτερη δυναμική και πάθος, που δεν το περιμένεις… Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλό είναι να κυκλοφορήσεις περισσότερο την εβδομάδα αυτή, μια και ο έρωτας μπορεί να κάνει βόλτες ακόμα και έξω από το σπίτι σου! Ποτέ δεν ξέρεις!
ΥΓ. Με έναν Αιγόκερω τα παίζεις όλα για όλα, ενώ ένας Τοξότης ξυπνά τον πειρασμό μέσα σου!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πειρασμός… και η αμαρτία!
Το μυαλό σου, καρδιά σου, οι αισθήσεις σου τελούν υπό… κατάληψη και γεγονός είναι πως δεν μπορείς να σταθείς πουθενά! Ίσως γιατί το μυαλό σου δουλεύει πυρετωδώς, μια και κάτι ιδιαίτερο το απασχολεί (όπως ένα πρόσωπο, που έχει για τα καλά σφηνωθεί στην σκέψη σου και δεν σε αφήνει στιγμή μόνο σου)! Μυστικές σκέψεις, μυστικοί έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους και σε παρασύρουν στα μυστηριώδη μονοπάτια της… ηδονής (άλλο που δεν θέλεις), καθώς όλα δείχνουν πως η περίοδος αυτή κράτα καλά κρυμμένα τα χαρτιά της για εσένα… Ένας έρωτας που για κάποιο λόγο δεν είναι εύκολο να βγει στο φως της ημέρας και τρέφεται από το χρώμα της νύχτας, σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και εξιτάρει τις αισθήσεις σου, μια και το απαγορευμένο είναι πάντα πιο δυνατό και περισσότερο δελεαστικό! Αν έχεις μια μόνιμη δέσμευση, το χρώμα της… αμαρτίας χρωματίζει τη ζωή σου και μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα όλο το σκηνικό να διαδραματίζεται στο φιλικό σου κύκλο! Αν πάλι είσαι μόνος, υπάρχει η πιθανότητα την δέσμευση να την έχει το άλλο πρόσωπο… Εσύ πάντως, θα είσαι στα… κόκκινα!
ΥΓ. Με τον Σκορπιό μια ερωτική παραζάλη την ζείτε και οι δύο, ενώ με τον Ταύρο ακολουθείτε περίεργες, υπόγειες, αλλά άκρως απολαυστικές διαδρομές!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φύσηξε… Έρωτας!
Κόκκινα ζωηρά χρώματα στον πίνακα του Ουρανού για σένα αυτήν την εβδομάδα, αν και τον τελευταίο καιρό τα ερωτικά σου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τα διλλήματα δεν σου λείπουν! (Έτσι γίνεται, όταν στο προσκήνιο εμφανίζονται πάνω από ένα πρόσωπα!) Πάντως την εβδομάδα, αυτή ένα σχετικό ξεκαθάρισμα γίνεται, αλλά όχι πως ηρεμείς! Το αντίθετο, μια και καινούργια, ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι και καινούργιες ευκαιρίες (αυτό σε περίπτωση που έχεις εξαντλήσει τις παλιές)! Νέα σχέδια, νέα όνειρα και, βέβαια, νέες σχέσεις που εισβάλλουν στη ζωή σου και την γεμίζουν φως! Μια και η υπόσχεση των Ουρανών για την περίοδο αυτή, έχει να κάνει με ένα πρόσωπο που έρχεται για να μείνει και να κάνει πιο… επίσημα πράγματα, που έχουν να κάνουν με συντροφικότητα και μοίρασμα. Ίσως και ένα όνειρό σου σχετικό με ένα άτομο, που πολύ σε είχε προβληματίσει τον τελευταίο καιρό, τώρα να το δεις να πραγματοποιείται και να εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη! Όπως και να ‘χει, είσαι από τους ευνοημένους… Πολύ!
ΥΓ. Με ένα Τοξότη δεσμεύεσαι, ενώ με έναν Κριό ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα.
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου…
Ναι, ξέρεις πως η κοινωνικότητα είναι και το δυνατό σου σημείο, που σε κάνει αγαπητό στους γύρω σου, και όλοι ζητούν την συντροφιά σου! Σκέψου το αυτό στο πολλαπλάσιο, μια και η εβδομάδα αυτή έρχεται να ανάψει περισσότερο… τα αίματα και οι προσκλήσεις για εξόδους (και όχι μόνο) πέφτουν βροχή. Ίσως μέσα στις προσκλήσεις αυτές να ‘‘παίξει’’ και κάποια πρόταση για ένα ταξίδι… Γεγονός είναι πως δεν θα έχει ς καθόλου χρόνο μόνος σου, μια και μέσα σε όλα τα άλλα, βγαίνει και μια ερωτική πρόταση ιδιαιτέρως δελεαστική! Τώρα, για το αν η πρόταση αυτή θα είναι και ο έρωτας της ζωής σου, αυτό δεν είναι σίγουρο, όμως θα είναι ένα πρόσωπο, που και να περάσεις καλά μπορείς και να το πας και λίγο παρακάτω… Εκείνο όμως που είναι περισσότερο πιθανό, είναι το ξαφνικό! Μια και ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αυτός που κοιτάζεις τον άλλον στα μάτια και παραδίνεσαι χωρίς να ζητήσεις τίποτα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να χάνεσαι μέσα στο βλέμμα του και να ακουμπάς το κορμί του! Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο της εβδομάδας, καθώς κι ένα ταξίδι στ’ όνειρο, που θα το τολμήσεις, όμως δεν είναι σίγουρο για το πώς θα γυρίσεις… Το νου σου!
ΥΓ. Με έναν Κριό το πράγμα είναι σχεδόν μαγνητικό μεταξύ σας, ενώ με έναν Σκορπιό ταξιδεύεις στους δρόμους της ηδονής!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζήσε την μαγεία του έρωτα!
Θα νοιώσεις όλη την ζεστασιά που νοιώθει ένας άνθρωπος, όταν περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπά και που έχουν μια ιδιαίτερη διάθεση να σταθούν κοντά του και να φωτίζουν τη ζωή του. Οι φίλοι, που έτσι κι αλλιώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την περίοδο αυτή έρχονται περισσότερο κοντά σου, παλιοί αλλά και νέοι, που μπαίνουν στη ζωή σου και της φέρνουν τον αέρα της ανανέωσης… Είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά μαζί τους, όπως επίσης σίγουρο είναι πως ο έρωτας κρύβεται μέσα στον κύκλο αυτό! Και μάλιστα, τον φέρνει ο άνεμος ξαφνικά, απρόσμενα, μυστηριακά κι ενώνει δυο ψυχές και δύο σώματα με μοναδικό τρόπο! Ναι, θα ερωτευτείς και θα ζήσεις στιγμές πάθους, που θα σε κάνουν να χαθείς μέσα σε μια αγκαλιά, χωρίς να ζητάς τίποτα άλλο… μια και πλέον το πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου γίνεται και η πρώτη σου προτεραιότητα… Και θα την αλλάξει και θ αλλάξεις κι εσύ μαζί του, μοναδικά, μέσα από την μεταμορφωτική εμπειρία του έρωτα! Να το ζήσεις και να περάσεις όλα αυτά που είχες ονειρευτεί και δεν πίστευες ποτέ πως θα έρθουν!
ΥΓ. Με ένα Δίδυμο ξεσηκώνεσαι, ενώ με ένα Τοξότη ακολουθείς την μυστική διαδρομή των άστρων!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το… παραμύθι του έρωτα!
Μια μεγάλη ανάσα στην καθημερινότητα σου δίνει η εβδομάδα αυτή. Τα πρόσωπα, τα πράγματα κυλούν σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς και, όπως και να το κάνουμε, εσύ περνάς καλύτερα μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα. Νέα δεδομένα κάνουν την εμφάνισή τους και σου ανοίγουν καινούργιους δρόμους και ορίζοντες, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα! Η ερωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό έχει περάσει σε μια πιο έντονη φάση και οι επιθυμίες σου γίνονται πιο ισχυρές και κινητοποιούν έναν μηχανισμό διεκδικήσεων, πολύ έντονο προς το πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις, αλλά και των άλλων προς τα εσένα. Το παιχνίδι, όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον, το πάθος σου ολοένα και μεγαλώνει και το καλό είναι πως, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, η ανταπόκριση που υπάρχει είναι ο λόγος, που θέλεις να πας όλο και πιο μακριά! Την εβδομάδα αυτή, ξαφνικά γεγονότα πλέκουν τις δικές τους ιστορίες και σε φέρνουν πιο κοντά στο επιθυμητό, είτε αυτό είναι ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου, είτε είναι καινούργιο πρόσωπο, που μπαίνει στην καθημερινότητά σου… Το παραμύθι που θα ζήσεις, θα αλλάξει πολλά από αυτά που πίστευες μέχρι σήμερα και θα σε ταξιδέψει πολύ μακριά (ειδικά εσένα των πρώτων ημερών). Μην ξεχάσεις όμως πως, σε ό,τι ζεις, το μόνο που μετράει είναι η στιγμή!
ΥΓ. Ένας Τοξότης σε ενθουσιάζει, ενώ ο Σκορπιός συνεχίζει το έργο με αμείωτο ενδιαφέρον.
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικός… συνωστισμός!
Την ανάγκη σου για χαρά και διασκέδαση φωτίζει η εβδομάδα αυτή. Κάτι δείχνει να αλλάζει στο τοπίο των σχέσεων σου, αλλά βασικά αλλάζεις εσύ, γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και ανοίγεις πιο εύκολα την πόρτα σε πρόσωπα και καταστάσεις. Το κλίμα γίνεται πιο… ανάλαφρο, η κοινωνική σου ζωή αποκτά πιο έντονους ρυθμούς, νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν συνεχίζουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους της ζωής σου! Αν υπήρχε μια ασάφεια ή ένα… μπέρδεμα με μια ιστορία που ξεκίνησε στο πρόσφατο παρελθόν σου, τώρα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το μεταξύ σας και ανακτήσεις τις ισορροπίες ξανά. Πάντως, το παιχνίδι στην ερωτική σου ζωή αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μια και η γοητεία σου γίνεται πόλος έλξης, που θα τραβήξει επάνω σου πολλά βλέμματα! Συχνά θα νοιώθεις ένα μπέρδεμα, σχετικά με το ποιο δρόμο να ακολουθήσεις, αφού οι επιλογές θα είναι πολλές… και οι πειρασμοί επίσης! Άφησε την καρδιά σου να σε οδηγήσει, πάντα ήταν ο οδηγός σου το συναίσθημα και τώρα είναι αυτό, που θα σε κάνει να αποφασίσεις προς τα πού θα κινηθείς! Το σίγουρο είναι πως οι νύχτες προβλέπονται… καυτές!
ΥΓ. Με έναν Αιγόκερω κινείσαι στις κόκκινες γραμμές, ενώ με ένα Ιχθύ ταξιδεύεις στο άγνωστο!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί… όλα ν αλλάξουν μπορεί…
Παρόλο που η εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον της στην επαγγελματική σου ζωή και σου δίνει ευκαιρίες, που μπορεί να μην έχουν ευκολία στην υλοποίησή τους, έχουν όμως κέρδος, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, η ερωτική σου ζωή αποκτά και αυτή νέα δεδομένα, με έντονο το στοιχείο ρομαντισμού και της ονειροπόλησης! Ίσως, κάποια ιστορία από το πρόσφατο σχετικά παρελθόν, αλλάξει ροη και αποκτήσει πιο συγκριμένο ύφος, είτε επειδή το άλλο πρόσωπο σου ζητήσει κάτι παραπάνω απ’ ό,τι είχατε μέχρι τώρα, είτε επειδή μπορεί να το ζητήσεις εσύ. Προς στιγμήν, μπορεί όλα να δείχνουν πως το μεταξύ σας γίνεται καλύτερο, ωστόσο πρόσεξε λίγο τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις ή δώσε λίγο χρόνο σε ό,τι ακούς, για να δεις αν πραγματικά αυτά που λέει ο άλλος τα εννοεί… Το επόμενο σενάριο είναι μια νέα, ξαφνική και αναπάντεχη γνωριμία, που όλα δείχνουν πως έχει πολλά από αυτά που ζητάς και ενθουσιάζεσαι… και ο άλλος βεβαίως! Θα το ζήσεις και θα απολαύσεις όλα τα δώρα που σου προσφέρει, καθώς το συναίσθημά σου θα ξεχειλίζει και όλα θα έχουν εκείνο το μαγικό χρώμα του ιδανικού… Πάντως, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα και δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται!
ΥΓ. Με ένα Τοξότη παίζετε σαν παιδιά και μ’ ένα Παρθένο ανακαλύπτεις συναισθήματα, που είχες ξεχάσει!
Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να έχετε μια όμορφη, καινούργια εβδομάδα, γεμάτη φως και έρωτα!
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2012 00:00:00