blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Μαρτίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Μαρτίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Το σίγουρο είναι πως για άλλους λιγότερο και για άλλους περισσότερο, η προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, δημιουργώντας ένα σκηνικό που ταρακούνησε πολλούς! Και βεβαίως, μην νομίζετε πως οι ιστορίες που διαδραματίστηκαν στο σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας έχουν λάβει τέλος… Όχι βέβαια! Έχουν και συνέχεια τα επεισόδια που παίχτηκαν, με πολλές εξελίξεις…
 
Ωστόσο, για την εβδομάδα που έρχεται και, προκειμένου να κοπάσουν οι θύελλες, κάνουμε ένα σοβαρό διάλειμμα -οι πλανήτες δηλαδή, και κατά συνέπεια και οι ζωές μας… Για να έχετε μια πλήρη εικόνα γι' αυτό το μήνα, δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις Μαρτίου απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Μόνο δύο πλανητικά γεγονότα έρχονται να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στο σκηνικό. Το ένα είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, που πλέον είπε να εγκαταλείψει τα κακοτράχαλα βουνά του Αιγόκερω, για να περάσει σε μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη κατάσταση… και μαζί με αυτήν και οι σχέσεις μας!
 
Ο έρωτας περνά από το…μυαλό, θα πει εδώ η Αφροδίτη. Για να ερωτευτώ, θέλω να επικοινωνήσω, να μιλήσω, να ανταλλάξω τις ιδέες μου, τις σκέψεις μου… και μετά την καρδιά μου… Α, και όχι πολλές-πολλές δεσμεύσεις… Προτιμώ την ελεύθερη πλευρά του έρωτα, αυτή που θα μου επιτρέψει να εκφράσω στον πραγματικό μου εαυτό και όχι αυτόν που πρέπει να δείξω για να αρέσω…
 
Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε… σιγοτραγουδάει η Αφροδίτη στον Υδροχόο, κοιτώντας γύρω της μ’ εκείνη την παιχνιδιάρικη μάτια της, έτοιμη να μπει στο παιχνίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή και να το ζήσει μέχρι τα τέλος!

Ο Δίας σε ορθή πορεία

Το δεύτερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η επιστροφή του… άρχοντα, του Δία, που την ημέρα της Πέμπτης μπαίνει σε στάση, για να περάσει πλέον σε ορθοδρομη πορεία από δω και πέρα.
 
Και βεβαίως, τα πράγματα αρχίζουν και πάλι να μπαίνουν σε μια σειρά και να τακτοποιούνται… Και ανοίγει και πάλι το… συμπαντικό κουτί με τα… μαγνητάκια, αυτά που αποτελούν το πάζλ της ζωής μας, και που τώρα θα βρουν τη θέση τους στον πίνακα της τελικής σύνθεσης των καταστάσεων, “κουμπώνοντας” κυριολεκτικά στη θέση που τους πρέπει, στη θέση που πρέπει να βρίσκονται, όπως ακριβώς ένας μαγνήτης βρίσκει πάντα το σημείο που πρέπει να πάει…
 
Ό,τι μπορεί να μας ταλαιπώρησε, να μας προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα, θέματα που αφορούσαν στο συναίσθημά μας, τις πολύ προσωπικές μας ιστορίες και βέβαια την ερωτική μας ζωή, ενεργοποιείται εκ νέου, αυτή τη φορά μέσα σε ένα κλίμα πιο αποφασιστικό, πιο συγκεκριμένο. Έρχεται να καταθέσει την οριστική του απόφαση στα πράγματα και να δώσει νέα προοπτική και νέους ορίζοντες στο σκηνικό της ερωτικής μας ζωής, που πέρασε από αρκετή ταλαιπωρία…
 
Και βέβαια, ο μεγάλος άρχοντας του ζωδιακού, ο Δίας που επανέρχεται, θα στείλει τις ευεργεσίες του, με περίσσια δώρα για τον κάθε έναν από μας, για να μας αποζημιώσει για όλη την ταλαιπωρία που έχουμε περάσει… Και αυτό είναι από μόνο του ικανό να μας γεμίσει και χαρά και αισιοδοξία, ακόμα και αν στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να δούμε ή να νοιώσουμε την ζεστασιά του… Να ξέρετε όμως είναι θέμα χρόνου η επίσκεψη του στις ζωές του καθενός μας!
 
Μάθετε περισσότερα και σημαντικά γεγονότα που αφορούν την ερωτική ζωή σας, με ένα τηλεφώνημα στους αστρολόγους μας.
 

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ολική επαναφορά στα… καλύτερα!
Από τα καλά… στα καλύτερα σε πηγαίνει η περίοδος αυτή της ζωή σου και τώρα ετοιμάζεται για πολύ μεγάλες επανεκκινήσεις, μια και η ψυχολογία σου βρίσκεται σε μια άκρως δημιουργική φάση και είναι αυτή που έλκει και τα κατάλληλα πρόσωπα, που στέκονται κοντά σου και σου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! Και ό,τι μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε πίεσε, να σε προβλημάτισε ή ακόμα και να σε έκανε να αλλάξεις στάση, να θεώρησες ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, επανέρχεται και μάλιστα δριμύτερο και ίσως και από εκεί που δεν το περιμένεις, για σου προσφέρει ό,τι μπορεί να θέλησες πολύ, αλλά δεν είχες τον τρόπο να το διεκδικήσεις! Ναι, αρχίζει η περίοδος της συγκομιδής, που θα ισορροπήσει τόσο το συναίσθημά σου, όσο και τη σχέση σου του με το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο το τελευταίο διάστημα οι αμφιβολίες και τα διλήμματα σας έκαναν να απομακρυνθείτε. Η ευκαιρία είναι και πάλι εδώ και σας ανοίγει την πόρτα του έρωτα… Περάστε, θα σας πει, πιαστείτε απ’ το χέρι και προχωρήστε, με τη βεβαιότητα και τη σιγουριά που σας δίνει αγάπη σας! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με έναν άλλο Καρκίνο, η ισορροπία όχι μόνο επανέρχεται, αλλά βάζετε και ακόμα πιο μακρινούς στόχους…Με τον Υδροχόο το ερωτικό ταξίδι είναι άκρως… αισθησιακό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αγάπη νικάει πάντα στο τέλος!
Άνοιξε το μυαλό σου, την οπτική σου, τους ορίζοντές σου, γιατί το σκηνικό αλλάζει άρδην! Όλα όσα μπορεί να σε έκαναν να πιστεύεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις, πως ο δρόμος που οδηγεί στην καρδιά του αγαπημένου σου είναι κλειστός και δεν έχεις ούτε διόδους, ούτε διεξόδους, αλλάζουν και μάλιστα με θεαματικό τρόπο! Ναι, μπορείς όχι μόνο να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό, αλλά αυτό που θα καταφέρεις να ξεπερνά και τα πιο τρελά όνειρά σου, μια και όταν ο Δίας μοιράζει δώρα, να ξέρεις πως δεν τσιγκουνεύεται! Και τώρα είναι εδώ για να σε αποζημιώσει και για όλη την προηγούμενη ταλαιπωρία, τα δάκρυα και τη στενοχώρια που μπορεί να πέρασες, νομίζοντας πως έχεις χάσει το παιχνίδι! Το πρόσωπο που αγαπάς, όχι μόνο είναι κοντά σου, αλλά θα σου αποδείξει και με κάθε τρόπο πως… η αγάπη νικάει πάντα στο τέλος, όσα εμπόδια και αν περάσει… Αρκεί να είναι αληθινή! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, η επαναφορά είναι όχι μόνο… ολική, αλλά έχει ισχυροποιηθεί πολύ στο μεταξύ σας! Αλλά και με τον Ιχθύ, οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας μοιάζουν μαγικοί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο έρωτας επιστρέφει!
Ήρθε η ώρα να φύγεις από εκείνους τους σκοτεινούς και ανήλιαγους βυθούς, που κολυμπούσες μέχρι τώρα, και να βγεις προς τα έξω, σ’ εκείνα τα καταγάλανα νερά του… ύφαλου, που σφύζουν από ζωή! Ο έρωτας επιστρέφει και μαζί του φέρνει το φως, εκείνο που θα φωτίσει ξανά τη ζωή σου και θα σε ζεστάνει! Ό,τι και αν μπορεί να σε ταλαιπώρησε ή να σε έκανε να πονέσεις το προηγούμενο διάστημα, αλλάζει θεαματικά και μαζί του αλλάζεις κι εσύ! Και τώρα, η σχέση σου μ’ εκείνο το πρόσωπο, που μέχρι τώρα ένοιωθες πως κάνατε ένα βήμα μπροστά και… δυο πίσω, αποκτά άλλο νόημα, άλλη κατεύθυνση, πιο φωτεινή και, βεβαίως, πιο συγκεκριμένη! Μα μην νομίζεις πως είναι μόνο αυτό, αφού νέες γνωριμίες έρχονται να προστεθούν στο ερωτικό σκηνικό. Μάλιστα, κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν και ένα πιο περίεργο χρώμα, πιο μυστικό, πιο… παράνομο και παθιασμένο, μια και αυτά τα δύο πάνε μαζί! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το ταξίδι στους δικούς σας ωκεανούς τώρα ξεκινά, ενώ με τον Υδροχόο κάτι δείχνει να κρύβεται από το φως της ημέρας, να αλλά να τρέφεται από την νύχτα και τα πάθη της! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Διλήμματα, αλλά και ευκαιρίες!
Είναι πολλές οι… εσωτερικές σου φωνές και τα διλήμματα, που σε πάνε μια από δω και μια από κει το διάστημα αυτό, και σε έχουν κάνει πολλά βράδια να χάνεις τον ύπνο σου, αφού ο έρωτας την περίοδο αυτή είναι γεμάτος από ερωτηματικά και μυστικά, ιδιαίτερα αν κινείται στο παρασκήνιο… Όμως, από την εβδομάδα αυτή, ένα μικρό φωτάκι στα βάθη του μυαλού σου φαίνεται να σου δείχνει μια κατεύθυνση, ένα μονοπάτι, και να σε στρέφει σε μια πιο συγκεκριμένη διαδρομή! Κάτι φαίνεται να αρχίζει να ξεκαθαρίζει δειλά-δειλά κι εσύ ανακτάς τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου… Ο φιλικός σου κύκλος είναι μια πηγή τροφοδοσίας, τόσο για την ψυχολογία σου, όσο και για την ερωτική σου ζωή, που περνά σε μια πιο χαρούμενη φάση, αφού εσύ νοιώθεις την ανάγκη να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να βγεις, να μιλήσεις, να ανταλλάξεις τις στιγμές σου, το χρόνο σου, τη διάθεσή σου με τα πρόσωπα που είναι κοντά σου και σε αγαπούν… Μάλιστα, δεν αποκλείεται καθόλου με κάποιο από αυτά να έρθετε πιο κοντά και μια μέχρι τώρα φιλία, να μετασχηματιστεί σε κάτι πιο… προσωπικό! Και να είναι αυτή μια από τις αιτίες που θα επιστρέψει στην καρδιά σου και η γνωστή σου αισιοδοξία! Άλλος ένας λόγος, είναι και μια δεύτερη ευκαιρία για κείνον τον έρωτα από το παρελθόν, που σε ταλαιπωρεί και… τον ταλαιπωρείς! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα ακόμα το παρασκήνιο λειτουργεί πιεστικά για την ψυχολογία σου, με τον Υδροχόο χαλαρώνεις και ξεφεύγεις από τα δύσκολα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Ο έρωτας είναι πάλι εδώ!
Είναι όλο το προηγούμενο διάστημα που δεν σε άφησε σε ησυχία, προκειμένου να μπορέσεις να απολαύσεις με την καρδιά σου όλα όσα συνέβαιναν στην ερωτική σου ζωή, καθώς είτε εσύ μπορεί να έκανες πίσω στις καταστάσεις που παρουσιάζονταν στην ζωή σου, είτε το ''πρόσωπο'' δεν σου έδινε ένα συγκεκριμένο στίγμα για τα αισθήματά του απέναντί σου, και όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε ένα μπέρδεμα! Αλλά και πολλοί από εσάς, βρεθήκατε με μια μυστική σχέση, που σας ταλαιπώρησε αρκετά, τόσο με τα διλήμματα που σας δημιουργούσε, όσο και με το ότι το μεταξύ σας είχε βεβαίως πολύ πάθος, αλλά δεν είχε καθαρότητα ως προς τις προθέσεις… Τώρα το σκηνικό αλλάζει, ο έρωτας επιστρέφει με πιο ξεκάθαρη μορφή και θα σου δώσει την δυνατότητα να δεις με μια πιο συγκεκριμένη οπτική τι θέλεις εσύ από το άλλο πρόσωπο, αλλά κι εκείνο θα σου δηλώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις προθέσεις του… Παράλληλα, νέα πρόσωπα περνούν σε πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο διάστημα στη ζωή σου, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα στην ερωτική σου ζωή… Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να κυκλοφορείς την… γοητεία σου και την καλή σου διάθεση… Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους… Και θα είναι πολλά κι ευχάριστα! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη οι ισορροπίες επανέρχονται, με τον Υδροχόο η έλξη είναι δεδομένη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιστροφή στο… παιχνίδι!
Ναι, όλο το προηγούμενο διάστημα και ταλαιπωρήθηκες, αλλά και ταλαιπώρησες όλους όσους βρέθηκαν κοντά σου, μια και έκανες ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω! Το συναίσθημά σου γεγονός είναι πως κινήθηκε έξω από τα συνηθισμένα του όρια και συχνά μπορεί να ένοιωσες πως έχανες και τον έλεγχο… Όλο αυτό σου ήταν δύσκολο να το διαχειριστείς και βεβαίως, ήταν η πηγή του “κακού” στην ερωτική σου ζωή, που σε έκανε να χάσεις το μέτρο, τα όρια, και συχνά να μην ξέρεις ποια στάση να κρατήσεις απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιέφερε… Τώρα το σκηνικό αρχίζει σιγά-σιγά να επανέρχεται στα φυσιολογικά του επίπεδα και η διάθεσή σου αποκτά μια πιο σταθερή πορεία. Η ερωτική σου ζωή σε νέα τροχιά, επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες με τον σύντροφό σου και σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις στο ερωτικό παιχνίδι δριμύτερος! Το φλερτ μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα και συχνά σε φέρνει σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, που φτιάχνουν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου… Ο παλιός, καλός και παιχνιδιάρης Τοξότης! Να μην ξεχνόμαστε! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας ξαναβρίσκει τις χαμένες του ισορροπίες, με τον Υδροχόο το παιχνίδι σου γεννά και πάλι μοναδική διάθεση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το ερωτικό παιχνίδι ζωντανεύει!
Μήπως όλο το προηγούμενο διάστημα ένοιωθες ένα κενό στην επικοινωνία σου; Μήπως, όσο και αν προσπαθούσες να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου ή και με τον σύντροφο σου, ήταν σαν να έπεφτες σε έναν τοίχο; Μήπως δεν μπορούσες να καταλάβεις τα αιτήματα των άλλων προς τα εσένα, αλλά ούτε και οι άλλοι έδειχναν διάθεση να καταλάβουν τις δικές σου θέσεις; Και αυτό βέβαια είχε επίπτωση και στην ερωτική σου ζωή, μια και μπορεί να ένοιωθες πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά συναισθήματα, μα σου ήταν δύσκολο να τα εκφράσεις όπως έπρεπε… Το σκηνικό αυτό αλλάζει, η χαμένη σου επικοινωνία επιστρέφει και μαζί της, οι κλονισμένες ισορροπίες στις ταλαιπωρημένες σου σχέσεις… Και θα μιλήσεις και θα εκφραστείς και θα πεις όλα αυτά που νοιώθεις και που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα… Μια σχέση με έντονα ερωτικό χαρακτήρα, είτε επιστρέφει για να διεκδικήσει εκ νέου μια θέση στην καρδιά σου (ή στο κρεββάτι σου… θα δείξει!), είτε η εμφάνιση μιας νέας σχέσης, με έντονα ερωτικά χαρακτηριστικά είναι πολύ πιθανή τώρα! Η κοινωνική σου ζωή και αυτή σε μεγάλα κέφια, θα σου φέρει νέες ευκαιρίες, να… εμπλουτίσουν το ερωτικό παιχνίδι… Και πολύ ωραία πρόσωπα επίσης, ικανά να διεγείρουν την… αισθησιακή σου πλευρά! Ζωντανεύει και πάλι το παιχνίδι! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, το μεταξύ σας βρίσκει ξανά ό,τι είχε στερηθεί το προηγούμενο διάστημα… Με τον Υδροχόο νοιώθεις… έτοιμος για όλα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας ανοίγει τα χαρτιά του!
Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να βγήκες αρκετά έξω από τα νερά σου, τόσο στις σχέσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα, που πέρασαν από έντονες διεργασίες και δοκιμασίες, όσο και στην ερωτική σου ζωή. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο στην ζωή τους, τα πράγματα δεν θα λέγαμε πως εξελίχτηκαν ομαλά, αλλά το αντίθετο… Και είναι και πολύ πιθανό σ’ αυτό όλο να συνετέλεσε και η παρουσία ενός τρίτου προσώπου, που σε έκανε να χάσεις το μέτρο και να ξεφύγεις… Ή ακόμα και οι επιθυμίες σου να κινήθηκαν σε ένα πολύ έντονο εσωτερικό επίπεδο, που δεν σου άφηνε περιθώρια να χαρείς με ό,τι είχες. Μπορεί ακόμα και μια φιλία να έχασε την ταυτότητά της και να κινήθηκε σε μια πιο… προσωπική σχέση, χωρίς όμως τα όριά της να είναι απόλυτα ξεκάθαρα… Το σκηνικό ωστόσο επανέρχεται σε μια πιο ομαλή κατάσταση και σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις ισορροπίες σου, τόσο μέσα σου, σε επίπεδο συναισθημάτων, όσο και έξω σου, σε επίπεδο γεγονότων, και κινηθείς σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι εκείνη η… φιλία, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι ακριβώς είναι στη ζωή σου, πολύ σύντομα θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι… Αλλά και η σχέση με τον μόνιμο σύντροφό σου φαίνεται να περνά σε μια καλύτερη και πιο ξεκάθαρη φάση. Ο έρωτας το διάστημα αυτό… σου κλείνει πονηρά το μάτι, με ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου… Έτσι, για να αποκτά και πιο χαρούμενα χρώματα η καθημερινότητα! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο θα βρείτε τελικά αν αυτό που έχετε το λένε… φιλία ή έρωτα, με τον Υδροχόο κάτι φαίνεται να παίζει… όχι με πολύ ανοιχτά χαρτιά και αυτό σου κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οριστικά ξεκαθαρίσματα!
Ναι, όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονο ανακάτεμα στις σχέσεις σου, μια και ούτε εσύ ήσουν απόλυτα ξεκάθαρος για το τι θέλεις, αλλά ούτε και οι άλλοι απέναντι σου! Και αυτό όλο είχε σαν αποτέλεσμα ένα… συναισθηματικό χάος, που δεν σε άφηνε να ευχαριστηθείς τις στιγμές σου, μια και πάντα υπήρχαν εκείνες οι αμφιβολίες, που σε προβλημάτιζαν… Ήταν και εκείνα τα πρόσωπα από το παρελθόν, που μπέρδευαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και τις καταστάσεις, και όλο αυτό μαζί σε έκανε γι’ αλλού να ξεκινάς και αλλού να βρίσκεσαι! Σιγά-σιγά οι καταστάσεις αρχίζουν να ισορροπούν και το τοπίο να ξεκαθαρίζει, δίνοντάς σου την δυνατότητα να κατανοήσεις τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου, αλλά και να πάρεις μια πιο ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα. Και είναι πολύ πιθανό, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν το μεταξύ σας να περάσει σε μια τελείως νέα και ανανεωτική φάση. Αλλά και νέα πρόσωπα, που κάνουν τώρα την εμφάνιση τους, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις περεταίρω εξελίξεις… Το σίγουρο είναι πως οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν! Δεν έχεις παρά να διαλέξεις προς τα πού θέλεις να πας! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας βρίσκεται σε μια νέα και άκρως απογειωτική πορεία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέες ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά και εξισορρόπηση με το παρελθόν!
Μπορεί να πέρασες από δοκιμασίες, από αμφισβητήσεις ακόμα και απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, σε σχέση με το τί θέλεις πραγματικά από τον άλλον, αλλά και το τί θέλει και ο άλλος από εσένα… Μπορεί τρίτα πρόσωπα να έπαιξαν και αυτά σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή, τόσο από εσένα όσο και από την άλλη μεριά, όμως τώρα τα πράγματα περνούν σε μια πιο ξεκάθαρη κατάσταση! Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, η οποία… λοξοδρόμησε το προηγούμενο διάστημα για κάποιο λόγο, τώρα ο σύντροφός σου φαίνεται να μπαίνει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και να διεκδικεί εκ νέου το μεταξύ σας, με μεγαλύτερο πάθος και ένταση! Αλλά και γενικότερα, η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται το επόμενο διάστημα και σου δίνει την δυνατότητα νεών και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γνωριμιών, που το σίγουρο είναι όχι μόνο ότι θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή, αλλά θα σου δώσουν την δυνατότητα και για περεταίρω εξελίξεις… Ένα πρόσωπο, είτε από μακριά, είτε με έντονη διαφορετικότητα από εσένα, φαίνεται να φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στην ερωτική σου ζωή. Δεν έχεις παρά να το απολαύσεις… Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη ανακτάς τις χαμένες σας ισορροπίες, με τον Υδροχόο το παιχνίδι γίνεται πολύ ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Ερωτική ανανέωση!
Ό,τι μπορεί να σε ταλαιπώρησε και να δοκίμασε τα όρια και τις αντοχές σου στο προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως περνά οριστικά στο παρελθόν, για να παραχωρήσει την θέση του σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση, όπου αν μη τι άλλο, θα εκπέμπεις στις ίδιες συχνότητες με τους γύρω σου! Και πολύ περισσότερο με τον μόνιμο σύντροφό σου, που απ’ ό,τι φαίνεται, ο κώδικάς επικοινωνίας σας είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό, καθώς άλλα έλεγες εσύ, και άλλα καταλάβαινε εκείνος! Η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται πλήρως και ανοίγει μια περίοδος, όπου η πρωταρχική σου ανάγκη είναι το πού θα πας για να περάσεις καλά! Και θα το καταφέρεις σε πολύ μεγάλο βαθμό! Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου παίζει και η ερωτική σου ζωή, αφού κι αυτή περνά σε μια φάση πλήρους ανανέωσης! Το φλερτ, το παιχνίδι, περνά στην ημερήσια βάση σου. Αλλά και τα νέα πρόσωπα, που εμπλουτίζουν τώρα τη ζωή σου, φέρνουν μαζί τους και μια υπόσχεση: Πως και θα περάσεις πολύ καλά, και υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, και μάλιστα πολύ έντονα… Και βεβαίως, θα αποζημιωθείς και για όλες τις προηγούμενες ταλαιπωρίες… Τα καλύτερα έρχονται! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο βρίσκετε ξανά την τρυφερότητα και την επικοινωνία που σας έλειπε. Με τον Υδροχόο απογειώνεσαι ερωτικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέα, δυναμικά ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή!
Η καθημερινότητά σου αποκτά νέα χρώματα, πιο φωτεινά, πιο λαμπερά και, βεβαίως, πιο αισιόδοξα, μια και όλο το προηγούμενο διάστημα ένοιωθες πως όλα είχαν εκείνο το μουντό γκρίζο χρώμα, που δεν βοηθούσε ούτε την ψυχολογία σου, αλλά ούτε και τις σχέσεις σου. Ο φιλικός σου κύκλος, που όλο το προηγούμενο διάστημα πέρασε από έντονες αναθεωρήσεις, συσπειρώνεται και πάλι γύρω σου, τροφοδοτώντας και αυτός με την σειρά του την διάθεσή σου με γενναίες δόσεις χαράς… Η ερωτική σου ζωή σε… νέες περιπέτειες, μια και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, είναι το εισιτήριο για διασκέδαση, για φλερτ και βεβαίως, για έντονο έρωτα, που εισβάλλει θεαματικά στην καθημερινότητά σου, τόσο αναζωπυρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όσο και φέρνοντας κοντά σου νέα πρόσωπα, που κάτι σημαντικό φαίνεται πως έχουν να σου πουν! Σημαντικές επανεκκινήσεις και ακόμα πιο σημαντικές οι εξελίξεις που θα γραφτούν στο βιβλίο της ερωτικής σου ζωής, μια και περνάς πλέον σε πλήρη δράση… Και βεβαίως, το… σκηνικό έχει απ’ όλα: Και την επιστροφή παλαιότερων σχέσεων στη ζωή σου, αλλά και νέα, δυναμικά ξεκινήματα! Διαλέγεις και… παίρνεις! Επειδή οι αστρολογικές όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολλές και πολύπλοκες, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου και δείτε την τηελοπτική εκπομπή του Γιώργου Ματσάγγου.
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη, μια ιστορία από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει εκ νέου μια θέση στη ζωή σου… Με έναν άλλο Υδροχόο το παιχνίδι είναι πολύ… εγκεφαλικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

Σχετικά άρθρα:

Ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014.
Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 20 Μαΐου 2014.
Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014.
Τα άστρα του Μαρτίου, μ' ένα χαμόγελο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο!
Ο Μάρτιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάρτιο του 2014.

Δημοφιλή links:

Ζώδια σήμερα
Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2014 00:00:00