blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Περιπετειώδεις και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα ερωτικά!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό: Περιπετειώδεις και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα ερωτικά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 15 Μαΐου, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό απο την αστρολόγο Βίβιαν

Το μυστικό της ζωής δεν είναι να ζεις μέσα στη γνώση, αλλά μέσα στο μυστήριο!
F. Allan Wolf
 
Η μικρή Αφροδίτη συνεχίζει και σήμερα τις περιπέτειές της! Η σύνοδός της με τον Ουρανό, που κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, σίγουρο είναι ότι μιλά για περιπετειώδεις και ενδιαφέρουσες εξελίξεις…
 
Και βεβαίως, ενεργοποιεί κατά βάση τα γεγονότα της ερωτικής ζωής, που ομολογουμένως έχουν πάρει… φωτιά για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, μια και τόσο η Πανσέληνος, όσο και το ανακάτεμα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, έχουν ταράξει για τα καλά τα νερά της καθημερινότητάς μας!
 
Μπορεί να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα, τα οποία πολύ πιθανό να έχουμε να δούμε εδώ και καιρό, ή πρόσωπα με τα οποία για κάποιο λόγο έχουμε κρατήσει αποστάσεις. Ακόμα, παλαιότερες σχέσεις μας που απομακρύνθηκαν, φαίνεται να εμφανίζονται στο προσκήνιο με απρόσμενο και ξαφνικό τρόπο και, βεβαίως, κανένας δεν ξέρει πότε τι μπορεί να ακολουθήσει παρακάτω… γιατί οι συναντήσεις αυτές μπορεί να φαίνεται τυχαίες, αλλά τελικά μόνο τέτοιες δεν είναι, όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια!
 
Αυτό βεβαίως είναι το ένα σενάριο, γιατί το επόμενο μιλάει για εκείνες τις περίεργες συμπεριφορές, που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βγάλουν στο προσκήνιο προθέσεις ή διαθέσεις, οι οποίες λειτουργούν αιφνιδιαστικά και απρόβλεπτα. Συμπεριφορές, είτε δικές μας είτε των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε, οι οποίες συχνά μας ξαφνιάζουν, καθώς δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε!
 
Και βεβαίως, δεν αποκλείεται στα πλαίσια αυτών των καταστάσεων να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές εκρήξεις που οδηγούν σε απομάκρυνση, ψυχρότητα, διαφωνίες, οι οποίες έρχονται με ένα πάρα πολύ ξαφνικό τρόπο στην επιφάνεια, ικανές να εγείρουν ακόμα και χωρισμούς! Ας μην ξεχνάμε πως είναι ενεργό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οπότε σίγουρα δημιουργείται μια μεγαλύτερη περιπλοκή στα πράγματα.
 
Βεβαίως, η όψη μιλά και για εκείνες τις ξαφνικές γνωριμίες που έρχονται πραγματικά από το πουθενά και είναι ικανές με ένα και μόνο βλέμμα να ξεσηκώσουν ερωτικές θύελλες στο μυαλό, στην καρδιά, και να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως να μην έχουν και καμία σχέση ο ένας με τον άλλον, ωστόσο να υπάρχει κοινή ισχυρή έλξη, που θα τους ενώσει!
 
Γεγονός είναι πως έχει ενδιαφέρουσες πτυχές η όψη αυτή και πολλές φορές, εκείνο που της προσδίδει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις το πώς θα εκδηλωθούν! Φυσικά, αυτό ισχύει λίγο-πολύ για όλες τις όψεις, μα όταν μιλάμε για Ουρανό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμα περισσότερο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού

Κριοί και Ζυγοί του δευτέρου δεκαήμερου, το σίγουρο είναι πως η όψη εστιάζει πολύ περισσότερο στον τομέα των σχέσεών σας. Φαίνεται πως μπορεί να βγάλει πολύ απρόβλεπτες εξελίξεις, οι οποίες ενδεχομένως να δυσκολέψουν με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σας. Όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν πολλά από τα δεδομένα σας με πολύ ευχάριστο τρόπο!
 
Καρκίνοι και Αιγόκεροι (και πάλι του δευτέρου δεκαημέρου), οι εξελίξεις εδώ αφορούν τόσο στα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα, που ενδεχομένως σας δυσκολέψουν το διάστημα αυτό.
 
Λέοντες και Τοξότες, είστε από αυτούς που φαίνεται πως θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τις καταστάσεις ή τις εξελίξεις που αφορούν τις σχέσεις σας και πολύ περισσότερο την ερωτική σας ζωή. Οι εκπλήξεις είναι μέρος του παιχνιδιού, θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σας και θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα η καταστάσεις.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 
Download Video as MP4

Σχετικά άρθρα
Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Τα επικίνδυνα άκρα του έρωτα!
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου 2014, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.
Σώστε τη σχέση σας απο την Πανσέληνο, τον Κρόνο και τις άλλες πλανητικές όψεις μέχρι τις 28 Μαίου.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό απο την μελλοντολόγο Φρύνη

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό απο την αστρολόγο Αρετή

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό απο τη μέντιουμ Σμαρώ

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις απο τη χαρτομάντη Κατίνα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-05-2014 00:00:00