blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Λέοντα και τον Ερμή στους Διδύμους. Προσοχή: Οι λέξεις που φεύγουν απο τα χείλη δεν επιστρέφουν πίσω...

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Λέοντα και τον Ερμή στους Διδύμους. Προσοχή: Οι λέξεις που φεύγουν απο τα χείλη δεν επιστρέφουν πίσω...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, με τoν Ερμή στους Διδύμους

Και σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, ωστόσο σε ένα πιο δύσκολο κλίμα, αφού τις μεσημεριανές ώρες πραγματοποιείται μία δύσκολη όψη με τον Κρόνο, δημιουργώντας μία απαισιόδοξη διάθεση.
 
Το διάστημα αυτών των ωρών καλό θα είναι να αποφύγουμε πάσης φύσεως επικοινωνία, συζητήσεις ή επαφές, καθώς δεν ευνοούνται τέτοιου είδους δραστηριότητες. Κάποιες φορές εξάλλου, λόγω κακής διάθεσης, δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε λεκτικές προκλήσεις.
 
Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι είναι τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη, άρα όσοι ανήκετε σε αυτά, καλό θα είναι να μην ανοίξετε πεδία, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες με τους γύρω σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μην πέσετε στην παγίδα να γίνεται πιεστικοί ή προκλητικοί .

Ερμής στους Διδύμους

Παράλληλα για σήμερα έχουμε μια σημαντική μετακίνηση και είναι αυτή του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου για να περάσει σε ένα από τα ζώδια που κυβερνά, τους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει έως τις 28 Μαΐου. Ο τρόπος που επικοινωνούμε αλλάζει, αποκτά ροή και δίνει τη δυνατότητα στον λόγο να βγαίνει προς τα έξω εύκολα και αβίαστα. Αυτό, βέβαια, βοηθά και τη διάθεσή μας, ενώ παράλληλα τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι πιο εύκολο να προωθηθούν. Υπάρχει αύξηση στον αριθμό των δραστηριοτήτων και των ενδιαφερόντων που θα θελήσουμε να καταπιαστούμε αυτό το διάστημα, ώστε να αισθανθούμε ευχαρίστηση, ενώ παράλληλα τονίζεται η κοινωνικότητά μας.
 
Άλλωστε, το κλίμα μέχρι τώρα ήταν σαφώς πιο υποτονικό, όσον αφορά το θέμα της επικοινωνίας και της ανταλλαγής πληροφοριών. Βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους συχνά μας οδηγεί σε μία πιο ανάλαφρη και επιφανειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία και ο πυρήνας τους.
 
Ωστόσο, το διάστημα αυτό ευνοούνται διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, συμφωνίες και γενικότερα είναι μια περίοδος, που ίσως να υπάρξει ξαφνική εξέλιξη στα θέματα που μας απασχολούν μέσα από γεγονότα που ενδέχεται να προκύψουν, τα οποία θα διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στους Διδύμους

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη νέα θέση του Ερμή είναι εκείνοι που ανήκουν στα αέρινα ζώδια (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ παράλληλα επηρεάζονται Λέοντες και Τοξότες, οι οποίοι το διάστημα αυτό, διακατέχονται από έναν αέρα ανανέωσης σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική αλλά και την προσωπική τους ζωή. Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Μαΐου 2014.
Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
Οι Μαγιάτικοι έρωτες με Αφροδίτη στον Κριό και Ερμή στους Διδύμους μέχρι 29 Μαίου 2014, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 29 Μαΐου 2014 και τι θα φέρει στα 12 ζώδια.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2014 00:00:00