blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Μαΐου 2014.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Μαΐου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 5 ως 11 Μαΐου

Οι κερασιές θ’ ανθίσουνε και πάλι…
και θα γεμίσουν μ’ άνθη και μοσκοβολιές τον κόσμο…
Και τα στόματα θα επιθυμούν τον έρωτα…
Όσο υπάρχουν στον κόσμο κόκκινα στόματα!
(Μ. Λουντέμης)
 
Είναι μια εβδομάδα που θα ξυπνήσει τα αρχέγονα συναισθήματά του πάθους, αυτά των ανολοκλήρωτων επιθυμιών, που δεν πρόλαβαν να γίνουν πραγματικότητα! Οι λόγοι είναι πολλοί που συντελούν σε τούτη την ιστορία, μια και ο κύκλος που ανοίγει δεν είναι εύκολος, αλλά… το δύσκολο είναι αυτό που έχει και ενδιαφέρον! Κάπως έτσι είναι τα πράγματα ή κάπως έτσι θέλουμε να τα δούμε!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και Ερμής στους Διδύμους

Είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, που κορυφώνεται την Τρίτη και έρχεται να φωτίσει ή να δώσει μια ελπίδα σε τούτη τη δύσκολη πραγματικότητα που διανύουμε, ενώ η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους την Τετάρτη, θα ζωντανέψει την επικοινωνία και θα κάνει πιο έντονο το πάρε-δώσε μεταξύ των ανθρώπινων σχέσεων!

Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο

Όμως, όλη η εβδομάδα βρίσκεται κάτω από την επήρεια της αντίθεσης του Ηλίου με τον Κρόνο. Μια βαριά σκιά, που απλώνεται πάνω στις διαθέσεις μας, αρχικά φέρνοντας εκείνη τη γνωστή απαισιοδοξία, που σε κάνει να μην θέλεις να μιλήσεις, να μοιραστείς ή να ανταλλάξεις τίποτα, μα σε ωθεί να καθίσεις στη γωνιά σου και να ζήσεις μόνος του το δικό σου πόνο, έτσι όπως τον νιώθεις εσύ.

Άρης σε αντίθεση με Αφροδίτη

Και το παιχνίδι αναλαμβάνουν οι δύο αιώνιοι εραστές ο Άρης και η Αφροδίτη, που την Κυριακή πραγματοποιούν μια όψη αντίθεσης, δημιουργώντας ένα έντονο σκηνικό στις σχέσεις, που δε θα σου αφήσει περιθώρια να σκεφτείς το πώς θα λειτουργήσεις. Είναι τα πολύ βαθιά ένστικτα που ενεργοποιεί, όμοια με αυτά της επιβίωσης, τα οποία φαίνεται πως λειτουργούν ακαριαία και σχεδόν από μόνα τους… Τα πάθη γίνονται ανεξέλεγκτα, κυριαρχούν, και είναι αυτά που ορίζουν και το παιχνίδι… Ένα παιχνίδι συναισθημάτων, συχνά ακραίων, έρχεται να καθορίσει τις ημέρες αυτές και να φέρει στο προσκήνιο εκείνη την ερωτική ένταση, που είναι ικανή να αναμορφώσει πλήρως το σκηνικό της ζωής μας, ποτέ κόβοντας τις σχέσεις και αλλάζοντας πλήρως τα δεδομένα της και πότε ενώνοντας τους ανθρώπους με ένα μαγικό τρόπο, ενεργοποιώντας πολύ βαθιά συναισθήματα, που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αγνοήσεις!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο, την τελική πινελιά στο σκηνικό τη δίνει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, πασπαλίζοντας με μια μαγική χρυσόσκονη τις ζωές μας, που κάνει τα πάντα να μοιάζουν μαγικά, δημιουργώντας ένα θολό τοπίο, πλέκοντας το συναίσθημα με την πραγματικότητα, την αλήθεια με το ψέμα, το επιθυμώ με αυτό που μπορώ να έχω… Και βέβαια, το σκηνικό αυτό έρχεται να ρίξει ένα φως άκρως παραπλανητικό στην οπτική και στην πραγματικότητά μας…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Πόσο ακόμα η ίδια ιστορία και τα ίδια διλήμματα;
Το παιχνίδι των σχέσεων στη ζωή σου συνεχίζεται… Και θα συνεχίζεται μέχρι να θελήσεις να δεις ξεκάθαρα πως το μόνο τελικά που θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες, είναι η αλλαγή! Αυτή η πολυπόθητη αλλαγή, που ενδεχομένως δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει πως βρίσκεσαι ήδη μέσα σε αυτήν, περπατάς στο μονοπάτι της, ακολουθείς τα σημάδια της, και όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις να το δεις, είναι η μόνη σου επιλογή! Την εβδομάδα αυτή τα πράγματα φαίνεται να κινούνται σε ένα δύσκολο κλίμα, που θα σε φέρει αντιμέτωπο τόσο με το παρελθόν σου, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει αρκετή ένταση μέσα σου, αλλά και στο μεταξύ σας, μια και τα πράγματα φαίνεται πως έχουν περάσει στην τελική ευθεία… ίσως όχι οριστικά, μια και ακόμα δεν είσαι ξεκάθαρος σχετικά με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις! Πάντως, καλό είναι να σταματήσεις να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως σε βολεύει και να τα δεις έτσι όπως είναι… Μόνο τότε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, αλλιώς κάνεις δε σου εγγυάται το μέγεθος της απογοήτευσης, από τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα! Βεβαίως, από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται καθόλου να ζεστάνει την καρδιά σου μια νέα ιστορία ή ένα καινούργιο ξεκίνημα, προς άγνωστη κατεύθυνση και διαδρομή… Οι συνέπειες, απρόβλεπτες και αυτές… Το πάθος είναι πάντα πιο ισχυρό!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, το μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητο, αλλά και με έντονο πάθος! Με τον Δίδυμο μπορεί να νοιώσεις έντονη απογοήτευση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Το… καμπανάκι του επόμενου γύρου!
Ό,τι και αν έχεις κάνει μέχρι τώρα, ό,τι και αν σε έχει ακολουθήσει, ό,τι σε έχει σημαδέψει στη ζωή σου και σε έχει φέρει μέχρι εδώ, την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να το βρεις απέναντί σου, να σου δημιουργεί ερωτήματα… Τελικά είναι αυτό που χρειάζομαι; Τελικά ήταν σωστή επιλογή μου; Τελικά είναι αυτός ο άνθρωπος που θέλω να έχω κοντά μου; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που έχει η εβδομάδα για εσένα και το σίγουρο είναι ότι με κάποιο τρόπο θα σε πιέσουν μέσα σου, πιθανόν και με τη μορφή γεγονότων, που έρχονται στη ζωή σου και σε καλούν να πάρεις θέση! Και αυτό μπορεί να συμβεί τόσο σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα, αλλά και σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, τα πράγματα δεν είναι εύκολα και σε καλούν να διαχειριστείς έναν δύσκολο κύκλο, οποίος έχει ανοίξει εδώ και καιρό, και ίσως τώρα μπαίνει σε μια πιο τελική μορφή… Ενδεχομένως να κληθείς να πάρεις και κάποιες αποφάσεις, για το πώς θα συνεχίσεις παρακάτω… όλα είναι πιθανά, και όχι εύκολα! Ωστόσο, για μια ακόμα φορά θα έχεις και εναλλακτικές προτάσεις από το… σύμπαν, που με κάποιο τρόπο σε φροντίζει! Και είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να επανέλθει, διεκδικώντας εκ νέου έναν επόμενο γύρο στο μεταξύ σας. Ίσως και η κοινωνική σου ζωή, η οποία ομολογουμένως κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, να σου δώσει τη δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αυτό ανανεώσει και την ψυχολογία και τη διάθεσή σου… Όλα είναι στο παιχνίδι και οι επιλογές… δικές σου!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο και τον Σκορπιό τα πράγματα κινούνται σε οριακές ισορροπίες! Με τον Κριό και τον Ζυγό το ερωτικό κλίμα ανανεώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει πάντα και η καλή πλευρά στα πράγματα… να το θυμάσαι αυτό!
Το συναίσθημά σου θυμίζει μια άγρια θάλασσα! Με τίποτα δεν μπορεί να κοπάσει και να ηρεμήσει, για να αναζητήσει τις παλιές της ισορροπίες στην εβδομάδα αυτή, που όλα μοιάζουν να κινούνται σε ένα πιο δύσκολο κλίμα. Είναι εκείνες οι εσωτερικές σου ανησυχίες, οι οποίες κάνουν τα πράγματα να φαίνονται πιο μεγάλα απ’ ό,τι είναι και πιο δύσκολα, αλλά πολύ πιθανόν να υπάρχουν και εξωτερικά γεγονότα, τα οποία προκαλούν ανησυχία… Σίγουρα κι εσύ παίζεις ρόλο και πολύ πιθανόν να τα προκαλείς κιόλας! Πάντως, τα γεγονότα θα σου δώσουν σαφώς και μία πιο ευχάριστη νότα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, μια και τα πράγματα δείχνουν να κινούνται σε δύο επίπεδα: Το πρώτο φέρνει κοντά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενδεχομένως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που έρχεται να διαπραγματευτεί εκ νέου τη σχέση του μαζί σου, αυτή τη φορά σε μια πιο στενή και πιο… προσωπική μορφή. Δεν αποκλείεται βεβαίως και ένα νέο ερωτικό σκηνικό να φωτίσει τις πιο σκοτεινές πτυχές της καρδιάς σου και να σου δώσει τη δυνατότητα να ξαναπιάσεις το νήμα της ερωτικής σου ζωής από την αρχή… Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα, όπως βλέπεις! Όμως εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις πολύ, όποιο πρόσωπο κι αν κάνει την είσοδό του στη ζωή σου, έστω και με θεαματικό τρόπο, είναι η οπτική σου, αλλά και το τι περιμένεις από αυτό! Μήπως το… ντύνεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και αποφεύγεις να βάζεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις; Γιατί εδώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της απογοήτευσης… Μείνε στην πραγματικότητα, ζήσε, απόλαυσε, ευχαριστήσου την, αλλά μην απομακρύνεσαι από αυτήν!
 
ΥΓ. Με τον Κριό και τον Ζυγό το παιχνίδι ανανεώνεται, και η ψυχολογία σου επίσης! Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ, υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι συμβαίνει εδώ; Μπορεί κάποιος να μου πει;
Κάτι σου χαμογελάει και κάτι σε δυσκολεύει, έτσι, για να τηρούνται και οι ισορροπίες! Από τη μια φαίνεται πως οι εξελίξεις την εβδομάδα αυτή αφορούν κατά βάση εκείνες τις πολύ βαθιές επιθυμίες σου, που τροφοδοτούνται ενδεχομένως μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων… Είναι πολύ πιθανόν μια σχέση, η οποία μέχρι τώρα είχε την ταμπέλα της φιλίας, να μεταμορφωθεί σε κάτι πιο προσωπικό, πιο ζεστό και πιο ερωτικό… Ακόμα και οι συλλογικοί χώροι μπορεί να τροφοδοτήσουν την ερωτική σου ζωή, με τα πρόσωπα εκείνα που κάτι παραπάνω θέλουν να σου πουν… Ωστόσο, αν ανήκεις στους Καρκίνους, που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους ή γάμο, και αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένα είδος δοκιμασίας, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις έκ νέου… Και βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να σε πιάσει κι εκείνο το… παράπονο, πως ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει όσο θα ήθελες, μια και η ευαίσθητη φύση σου χρειάζεται συνεχή διαπιστευτήρια από το ταίρι της για την αγάπη του… Ίσως και μια μεγαλύτερη απογοήτευση σε κάνει να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και να μην θελήσεις να επικοινωνήσεις, για να βρεις μια λύση ή για να επαναφέρεις τις ισορροπίες… Ακόμα, μπορεί να νιώσεις και μια προσωρινή απομάκρυνση από το σύντροφό σου… Γενικότερα, το διάστημα αυτό η επικοινωνία σου δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και ομολογουμένως δεν είναι το δυνατό σου σημείο, γι’ αυτό είναι καλύτερα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις πραγματικές σου ανάγκες, με τους στόχους σου, τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου, αφού λίγο παρακάτω θα περάσεις σε μια πιο έντονη δράση, σε ό,τι αφορά συνολικότερα αυτά που θέλεις να διεκδικήσεις! Έτσι, δες την περίοδο αυτή σαν μια περίοδο προετοιμασίας, που θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι, και μάλιστα πολύ πιο μάχιμο… Και μην πεις ότι νομίζεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις! Είναι να μην το βάλεις στο μυαλό σου!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο κάτι φαίνεται να αλλάζει στη σχέση σας… Με τον Ζυγό, αλλά και τον Κριό, έχεις ακόμα… δρόμο, αλλά και έντονες συγκρούσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ποιος είδε τον… Σκορπιό και δεν τον φοβήθηκε;
Αγριεύεις, και μάλιστα πολύ την εβδομάδα αυτή, παρόλο που το κλίμα δείχνει πως κάτι καλό έχει να σου προσφέρει! Όμως εσένα δεν σου φτάνει, μια και τροφοδοτείσαι με πολύ έντονα συναισθήματα και βγάζεις εκείνη την πολύ απαιτητική και απόλυτη πλευρά σου, αυτή που λέει “τα θέλω όλα ή τίποτα” στους άλλους… Την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκόρπιους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις, είναι αυτές που θα σε κάνουν να πάρεις και θέση, αλλά και να βάλεις τους όρους σου! Που βεβαίως, δεν θα είναι εύκολοι για τον άλλον… Όμως έτσι είσαι και ναι, γίνεσαι ακραίος και όταν διαταράσσεται το συναίσθημά σου, είσαι ικανός για όλα! Το παρασκήνιο συνεχίζει απτόητο να δημιουργεί τις εξελίξεις, τόσο στον εσωτερικό σου κόσμο όσο και σε επίπεδο γεγονότων. Γεγονότων, που την εβδομάδα αυτή έχουν ένταση, αναστάτωση και δημιουργούν έντονα πάθη, από αυτά που φορτίζουν επικίνδυνα την ψυχολογία σου και σε κάνουν να αντιδράς ανάλογα, μια και η ερωτική σου φύση δεν είναι διαπραγματεύσιμη! Συνήθως είσαι εσύ αυτός που ορίζει το ερωτικό παιχνίδι και τώρα μάλλον νιώθεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο και κάποιοι άλλοι ορίζουν το παιχνίδι για εσένα, και αυτό ομολογουμένως δεν είναι κάτι που σου αρέσει… Πάντως οι εξελίξεις δεν θα λείψουν και μάλιστα δεν αποκλείεται και ένα πρόσωπο, το οποίο κινείται στον εργασιακό σου χώρο, να είναι και αυτό που θα τις πυροδοτήσει. Επίσης, δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να έχει και εκείνες τις ερωτικές εμπειρίες, που μεταμορφώνουν τις νύχτες σου και διεγείρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αισθήσεις σου… Ζήσε τη στιγμή, απόλαυσέ τη μέχρι το τέλος, μην κάνεις το λάθος όμως να φτιάξεις περαιτέρω σενάρια… Εκεί μπορεί να χάσεις το παιχνίδι!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο το μεταξύ σας κινείται πάνω σε εκείνες τις πολύ λεπτές ισορροπίες του συναισθήματος, που μπορεί πολύ εύκολα να σπάσουν και να ανατρέψουν την σχέση σας… Με τον Δίδυμο, οι νύχτες προβλέπονται… άκρως ερωτικές! Φρόντισε μόνο να μην επενδύσεις πάνω του! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μ’ αρέσουν αυτές, οι ανοιξιάτικες νύχτες…
Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο των γεγονότων, που θα φτάνουν στ’ αυτιά σου και ενδεχομένως δεν σε αφορούν άμεσα. Όμως, ίσως χρειαστεί να παίξεις το ρόλο του διαιτητή, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες αρκετά δύσκολες καταστάσεις, που φαίνεται να δημιουργούνται στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία σου, αλλά και γενικότερα στις σχέσεις με τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου. Ωστόσο, φαίνεται πως είσαι από αυτούς που επηρεάζονται λιγότερο από τις δύσκολες όψεις της εβδομάδας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, η οποία κρατάει τις ισορροπίες της με θεαματικό τρόπο! Σου δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μέσα από κάποιες πολύ ουσιαστικές και από καρδιάς συζητήσεις, και να ανταλλάξεις συναίσθημα και αγάπη. Όμως, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να έρθεις σε επαφή με κάποια πρόσωπα, τα οποία εγείρουν έντονα το ενδιαφέρον σου. Η διάθεσή σου είναι άκρως ερωτική, οι νύχτες σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον του μυαλού και των αισθήσεών σου όλο το διάστημα αυτό και ανανεώνουν την ψυχολογία σου… Ωστόσο, καλό είναι να προσέξεις πολύ τα πρόσωπα, στα οποία επενδύεις το συναίσθημά σου, γιατί μπορεί να μοιράζεσαι μαζί τους το κρεβάτι σου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να μοιραστείς και την καρδιά σου!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό η ερωτική σας χημεία είναι άκρως ανανεωτική και για τους δυο σας… Με τον Παρθένο, αλλά και με τον Δίδυμο, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε και να ενθουσιαστείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μαθαίνω να ζω την στιγμή…
Είναι πολλά τα εσωτερικά σου διλήμματα, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς και φαίνεται πως δεν βοηθούν την κατάσταση, αλλά ούτε και τις αποφάσεις σου… Ωστόσο κάτι φαίνεται να αλλάζει την εβδομάδα αυτή και είναι οι επικοινωνίες σου, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά να κρατήσεις τις ισορροπίες! Ομολογουμένως, το παιχνίδι φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Είναι κι εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου, που συνεχώς… πηγαίνει κι έρχεται, και τώρα ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με πολύ άγριες διαθέσεις, έτοιμο να διεκδικήσει εκ νέου ένα νέο κύκλο στο μεταξύ σας και να “φουντώσει” για μια ακόμα φορά τα εσωτερικά σου διλήμματα… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου και υπάρχει κι ένα τρίτο πρόσωπο, που ''πάιζει'' στην καρδιά ή στο μυαλό σου! Ναι, η ερωτική σου ζωή έχει και πάλι εξελίξεις, όμως καλείσαι να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μη βιαστείς να ανοίξεις έναν νέο κύκλο στο παιχνίδι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα… Άλλωστε ό,τι αποφασίσεις, να ξέρεις πως παρακάτω το σίγουρο είναι πως θα το αναθεωρήσεις… Εκείνο που ωστόσο φαίνεται να είναι πιο εμφανές, είναι πως άλλα θα αποφασίσεις και άλλα θα σου βγουν στην πορεία, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις μόνο τα καλά του πράγματος, χωρίς να ζητήσεις υποσχέσεις, οι οποίες μάλλον δεν μπορούν να τηρηθούν… τουλάχιστον για τώρα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο μεταξύ σας μέχρι να καταλήξετε σε οριστικό αποτέλεσμα… Ωστόσο, αυτό δεν σας απαγορεύει να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε! Προσοχή με τον Σκορπιό, καλό είναι να μην τον πιέζεις με τις απαιτήσεις σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Από ποια οπτική να δω την πραγματικότητα; Αυτήν της λογικής ή αυτήν του συναισθήματος;
Νέος γύρος και νέος κύκλος διαπραγματεύσεων στις σχέσεις σου, που δείχνει πως ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα ούτε να πάρεις αποφάσεις, ούτε να ξεκαθαρίσεις σε σχέση με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου. Οι σχέσεις σου περνούν από έντονη διαπραγμάτευση, αλλά και πολλές ανακατατάξεις, οι οποίες φαίνεται να σε ζορίζουν αρκετά για μια ακόμα φορά… Όλο αυτό το διάστημα, γεγονός είναι πως έχεις περάσει από πάρα πολλά εσωτερικά διλήμματα, αλλά και εξωτερικές προκλήσεις, τις οποίες ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Την εβδομάδα αυτή ανοίγει ένας νέος κύκλος στην προσωπική σου ζωή, που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις σχέσεις του παρελθόντος, που για κάποιο λόγο φαίνεται πως ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα πάρει την τελική του μορφή… Ενδεχομένως δημιουργηθούν και πάλι συγκρούσεις ή έντονες αναταραχές στο μεταξύ σας, από την άλλη όμως φαίνεται πως υπάρχει και πολύ ερωτική διάθεση, η οποία δεν αφήνει αδιάφορο ούτε σένα, αλλά ούτε και το άλλο πρόσωπο… κι είναι αυτό που σας φέρει για μια ακόμα φορά κοντά! Βεβαίως, υπάρχει το ενδεχόμενο και μιας νέας γνωριμίας, που έρχεται τώρα στη ζωή σου να ανακατέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αλλά και το συναίσθημά σου επίσης! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις και από τα πράγματα και από το άτομο που υπάρχει τώρα στη ζωή σου, για να μπορέσεις να δεις με μια πιο ξεκάθαρη οπτική τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πώς θέλεις να συνεχίσεις… Δεν θα σου λείψουν ούτε οι εντάσεις ούτε τα διλήμματα, όμως εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μείνεις εστιασμένος στην πραγματικότητα και στις ανάγκες σου, και όχι να παρασυρθείς από το συναίσθημα ή από τη στιγμή, γιατί τουλάχιστον για την περίοδο αυτή υπάρχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης!
 
ΥΓ. Με τον Κριό τα διλήμματά σου μεγαλώνουν, ωστόσο δεν μπορείς ακόμα να αποφασίσεις τι θα κάνεις μαζί του… Με τον Δίδυμο αναστατώνεσαι, αλλά πρόσεξε πολύ το τί περιμένεις από το πρόσωπο αυτό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προτιμώ να… πατάω στα πόδια μου!
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομίζεις ότι αυτά που διαδραματίζονται την εβδομάδα αυτή είναι καινούργια ή ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς! Τα πράγματα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο εσύ έχεις την ικανότητα να τα μεθοδεύσεις έτσι όπως σε εξυπηρετούν και, σε κάποιες περιπτώσεις, να μπορέσεις να φέρεις την κατάσταση να λειτουργήσει προς όφελος σου… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις θα είναι εσωτερικές. Ενδεχομένως να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις με έναν πιο οριστικό τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία σου με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου, μια και τα θέματα που δημιουργούνται τώρα, έχουν τη ρίζα τους ίσως και σε πολλά χρόνια πριν… Τώρα όμως βγαίνουν με μια πιο πιεστική μορφή και ζητούν απαντήσεις! Βεβαίως, καλείσαι να πάρεις θέση στα όποια προβλήματα λαμβάνουν χώρα, από την άλλη μεριά όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις και αρκετές εναλλακτικές, που σου προσφέρει κοινωνική σου ζωή, η οποία την εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα ευκαιριών μέσα από νέες γνωριμίες και νέα πρόσωπα, που φέρνει τώρα στη ζωή σου και κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου! Δεν αποκλείεται βεβαίως κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να επανεμφανιστεί, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στο μεταξύ σας… Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας μεγάλης ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή για το επόμενο διάστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σε προβληματίσει. Το σίγουρο είναι όμως ότι σου δίνει και σημαντικές εναλλακτικές ή στηρίγματα. Πρόσεξε όμως πως τα χρησιμοποιείς, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην έχουν τη σταθερότητα που θα ήθελες ή που φαίνεται ότι έχουν!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό αλλά και με τον Ταύρο, οι χειρισμοί πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, γιατί η κατάσταση στο μεταξύ σας μπορεί πολύ εύκολα να γίνει… ανεξέλεγκτη! Με τον Δίδυμο σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο, που όμως θέλει πολύ προσοχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να θυμάσαι πως… αύριο είναι μια άλλη μέρα!
Παρόλο που θα έχεις αρκετούς λόγους για να αισιοδοξείς και να νιώθεις πως κάτι αλλάζει, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία σου και τον τρόπο με τον οποίο κατανοείς τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα, ενδεχομένως να έχεις και κάποιες ευκαιρίες, που θα ανανεώσουν την κοινωνική σου ζωή και την ψυχολογία σου, αλλά θα φέρουν και εκείνον τον ανανεωτικό αέρα, που χαρίζουν οι νέες γνωριμίες… Από την άλλη μεριά, έρχεσαι αντιμέτωπος με τις επιλογές του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή, μια και ο σύντροφός σου είναι πολύ πιθανό να εγείρει πολύ μεγάλες απαιτήσεις ή να σου θέσει όρους, τους οποίους ομολογουμένως δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς, ωστόσο θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν τελικά μπορείς να συνεχίσεις να έχεις αυτήν τη σχέση στη ζωή σου ή όχι! Είναι μια περίοδος κατά την οποία καλείσαι να αποφασίσεις τι θα πάρεις μαζί σου και τι θα αφήσεις πίσω σου… Το τρίτο σενάριο είναι πως μπορείς να αναμορφώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μια και απ’ ό,τι φαίνεται, το μέχρι τώρα μοντέλο της δεν σου κάνει και αυτό θα το καταλάβεις πολύ καλά την εβδομάδα αυτή… Επίσης, είναι πολύ πιθανό μια σχέση με μυστική ή παράνομη μορφή να κάνει την εμφάνισή της την εβδομάδα αυτή ή, αν ήδη υπάρχει μια τέτοια σχέση στη ζωή σου, να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που διαμορφώνουν το σκηνικό των προσωπικών σου… Οπλίσου με υπομονή, ευελιξία και πίστη πως ό,τι και να γίνει, στο τέλος όλα θα πάνε καλά! Ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι συμβαίνει είναι η επιλογή σου και μόνο! Και αυτό είναι που μπορεί να σε βγάλει από τα δύσκολα και να σου δώσει λύσεις!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα είναι οριακά για το αν θα συνεχίσετε την μέχρι τώρα κοινή σας πορεία… Στο χέρι σας είναι! Με τον Κριό η σχέση σας κινείται, για την ώρα τουλάχιστον, στο… σκοτάδι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άραγε… ξέρω τι θέλω;
Όλα είναι θέμα οπτικής, να το θυμάσαι αυτό, γιατί κάτι φαίνεται να σου χαμογελάει την εβδομάδα αυτή και να σου ανοίγει νέες ευκαιρίες ή νέες δυνατότητες σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή. Αυτό θα γίνει είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μέσα από κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά, είτε ενδεχομένως και με ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί να προϋπήρχατε σαν φίλοι, αλλά τώρα το μεταξύ σας περνά σε μια πιο προσωπική φάση. Βεβαίως, εξαρτάται και από το πώς εσύ θα χειριστείς τις καταστάσεις, έτσι ώστε να πάρεις από αυτές ό,τι καλύτερο έχουν να σου δώσουν, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλεις εκείνη την απαισιόδοξη πλευρά σου, που δεν σε αφήνει να χαρείς εύκολα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες που φαίνεται να κλονίζονται, τόσο στην επικοινωνία όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Η διάθεσή σου κινείται σε πολύ ερωτικούς ρυθμούς και φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή σου προσφέρει εκείνες τις εμπειρίες, που απογειώνουν τις αισθήσεις και το μυαλό σου, μια και μπορεί να ζήσεις πολύ έντονα συναισθήματα και οι νύχτες του να πάρουν άλλο χρώμα… πιο αισθησιακό! Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα, αλλά και τα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν την περίοδο αυτή στη ζωή σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε υποσχέσεις, οι οποίες δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί πάρα κάτω να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου.
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό καλό είναι να προσέχεις τι λες, γιατί είναι εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στο μεταξύ σας… Με τον Ιχθύ ζήσε το τώρα, αλλά μην εμπιστευτείς την συνέχεια μαζί του. Με τον Κριό απογειώνεσαι ερωτικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευτυχία θέλει… εκπαίδευση!
Είναι πολύ σημαντικό να διακρίνεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, γιατί την εβδομάδα αυτή η ερωτική σου ζωή έχει κάτι σημαντικό να σου δώσει… Ίσως μια ανανέωση με ένα πρόσωπο, με το οποίο στο παρελθόν έχεις απομακρυνθεί χωρίς όμως να το θέλεις. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια νέα πορεία, πιο ουσιαστική και πιο εποικοδομητική για το μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται βεβαίως να υπάρξουν και νέες γνωριμίες, οι οποίες σου εγείρουν έντονο ενδιαφέρον, ενεργοποιούν το συναίσθημά σου και ανανεώνουν τη διάθεσή σου… Εκείνο που καλό είναι να προσέξεις, είναι η πιο δύσκολη πλευρά του εαυτού σου, αυτή που γίνεται απαιτητική και προκλητική με τους γύρω της… Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εμπλοκές σε σχέση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται πως είτε γίνεσαι πολύ απαιτητικός από αυτά, είτε πολύ σκληρός στην κριτική σου… Δεν αποκλείεται και με τον ερωτικό σου σύντροφο να υπάρξει ένα τέτοιο σκηνικό, που θα δημιουργήσει και μια προσωρινή ψυχρότητα η απομάκρυνση! Στο χέρι σου είναι να χειριστείς την όλη κατάσταση με μεγαλύτερη ευελιξία, μια και τις ευκαιρίες θα τις έχεις. Και βεβαίως, να αδράξεις όλα εκείνα τα οφέλη, όπου σου προσφέρονται… Αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά σε έναν νέο κύκλο εντάσεων, διαφωνιών και ρήξεων με τις σχέσεις σου. Φυσικά, εξαρτάται από το πόσο απόλυτος είσαι στη συμπεριφορά σου, μια και είναι αυτή που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις… Διλήμματα και προκλήσεις! Όμως, αυτά έχουν ενδιαφέρον… δεν νομίζεις;
 
ΥΓ. Πρόσεχε με τον Σκορπιό… ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει σε αυτά που του λες… Με τον Ταύρο αλλά και με τον Καρκίνο υπάρχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Απο την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2014 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι