Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς. Προσοχή στις αυταπάτες!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς. Προσοχή στις αυταπάτες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Από τη μια μεριά, έχουμε τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που τονίζει την ανάγκη να νιώσουμε χρήσιμοι, δημιουργικοί, να θέσουμε στόχους, τους οποίους θα μεθοδεύσουμε λεπτομερώς, προκειμένου να τους υλοποιήσουμε! Και βεβαίως, πάντα υπάρχει μια σκοπιμότητα, συνήθως υλική, πίσω από κάθε κίνηση που γίνεται. Η Παρθένος, αν και είναι το ζώδιο της υπηρεσίας και της προσφοράς, ακόμα και όταν δίνει ή όταν προσφέρει, στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει μια συγκεκριμένη σκοπιμότητα συνήθως.
 
Από την άλλη, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων νιώθει την ανάγκη να λειτουργεί αρμονικά με τη φύση, με τη ζωή, και να προσφέρει ό,τι μπορεί στους γύρω της. Και συχνά θα το κάνει χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα, μόνο και μόνο από την διάθεσή της να συμπάσχει με τους ανθρώπους που αγαπά, να δώσει, να ανταλλάξει, να συμπαρασταθεί, πολλές φορές χάνοντας και το μέτρο της προσφοράς της προς τους άλλους. Επίσης, είναι ένα βαθιά μεταφυσικό φεγγάρι, που συχνά θα οδηγήσει κάποιους να αφιερωθούν σε μια κατάσταση ή σε ένα ιδανικό πιο πνευματικό!
 
Αυτό είναι και το μήνυμα αυτού του κύκλου της Πανσελήνου στους Ιχθείς, η οποία έρχεται να μας ανοίξει έναν νέο δρόμο σε ό,τι αφορά στις σχέσεις και την ζωή και μας πει πως δεν χρειάζεται στην κάθε συναλλαγή να υπάρχει και μια σκοπιμότητα, που την καθορίζει… Πολλές φορές, το να σταθείς πάνω από το πρόβλημα ενός προσώπου που σε έχει ανάγκη, μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά, όχι μόνο για τον άλλον, μα και για τον ίδιο σου τον εαυτό! Μην σκέπτεσαι πάντα το όφελος… Όφελος είναι το χαμόγελο του άλλου, η αγάπη που κερδίζεις και τελικά, η βελτίωση της ποιότητας των σχέσεών σου μέσα από αυτό… Αν θέλω να έχω ανθρώπους στη ζωή μου, πρέπει να είμαι παρών την ώρα που με χρειάζονται!

Πανσέληνος σε σύνοδο με Χείρωνα και τρίγωνο με Κρόνο

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα σε αυτήν την Πανσέληνο, τονίζει ακριβώς αυτό: την θεραπευτική δύναμη της προσφοράς! Αυτής που θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο για την ψυχή σου και θα εξευμενίσει κάθε κακό ή άχρηστο συναίσθημα, που σε βασανίζει… Ναι, πολλές φορές αρκεί μια και μόνο κίνηση!
 
Αλλά και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο συνηγορεί σε αυτό! Μόνο η παροχή μιας ολοκληρωτικής, απόλυτης και ανιδιοτελούς αγάπης, είναι η λύση, το κλειδί απέναντι σε κάθε μας ανησυχία ή αμφιβολία, που μπορεί να έχουμε από τον σύντροφό μας ή από τις σχέσεις μας γενικότερα…
 
Ωστόσο, στην Πανσέληνο αυτή υπάρχουν δύο όψεις, που θα συντελέσουν σε ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα, σχετικά με την αλήθεια που ο καθένας από εμάς νομίζει ότι γνωρίζει…

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δηλώνει ότι θα υπάρξουν οι αποκαλύψεις εκείνες, που θα μας βγάλουν από τον λήθαργο και θα μας κάνουν να δούμε με μια πιο καθαρή οπτική ό,τι δεν είχαμε καταλάβει εδώ και καιρό… Και μπορεί να νοιώσουμε απογοητευμένοι, προδομένοι, εξαπατημένοι, μια και το ''ιδανικό'' μας, όποιο και αν είναι αυτό, καταρρέει μπροστά στα μάτια μας… Άλλωστε, φροντίζει για αυτό η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα
 
Όμως, τελικά πόσο μακριά μπορείς να πας, επενδύοντας σε αυταπάτες; Πόσο μπορείς να εμπιστευτείς το οικοδόμημα που με τόσο κόπο χτίζεις, όταν το χτίζεις πάνω στην άμμο; Ας προβληματιστούμε όλοι πάνω σε αυτό και ας αναζητήσουμε την ποιότητα της ξεκάθαρης και ουσιαστικής αλήθειας…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στους Ιχθείς

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχει έρθει η ώρα να αποδείξετε τελικά κατά πόσο εννοείτε αυτά που λέτε στους άλλους… Στους φίλους, στο σύντροφό σας, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που περιμένουν να τους απλώσατε το χέρι… Εκείνοι ήδη σας έχουν απλώσει το δικό τους!
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, έχετε μια πολύ σημαντική επιλογή: να δείτε την αλήθεια τη δική σας ή να συνεχίσετε να περπατάτε σε ένα θολό τοπίο, χωρίς να ξέρετε πού πηγαίνετε, αλλά ούτε και ποιόν μπορείτε να εμπιστευτείτε… Η επιλογή δική σας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Σεπτεμβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Σεπτεμβρίου: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στους Ιχθείς!
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς. Κυνηγάμε το όνειρό μας, χωρίς να χάνουμε το μέτρο! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-09-2014 20:00:00