Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Δία, και η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Διανοητικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα…

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Δία, και η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Διανοητικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα κι εξάγωνο με Δία, Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 10 Σεπτεμβρίου κορυφώνονται 3 όψεις με διαφορά μερικών ωρών, οι οποίες δημιουργούν έντονες εναλλαγές κατά τη διάρκεια, όχι μόνο της συγκεκριμένης ημέρας, αλλά και αυτών που ακολουθούν. Η επιρροή τους θα διαρκέσει για περίπου 3 ημέρες, ενώ τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τις όψεις που σχηματίζει ο Ερμής, είναι τα παρορμητικά (Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι), ενώ η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Παρθένοι-Ιχθύες, Δίδυμοι-Τοξότες).

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που κορυφώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης, αποτελεί μία δυσμενή όψη, που φέρνει προβλήματα στις σκέψεις και την επικοινωνία μας. Τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, είναι πιθανό να κατακλυστούμε από έμμονες ιδέες ή να βρεθούμε κολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο σκέψης, που δεν οδηγεί πουθενά. Οι αμετακίνητες θέσεις και η προσπάθεια να επιβληθούμε με τον λόγο, είναι μερικές από τις αρνητικές εκφάνσεις αυτής της όψης, καθώς επίσης και μία τάση να γινόμαστε ισχυρογνώμονες, προκαλώντας λεκτικές διαμάχες.
 
Αν καταφέρουμε να στρέψουμε την ενέργεια αυτής της όψης εσωτερικά, θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε κάποιες κρυμμένες πτυχές του εαυτού μας, που θα μας εξελίξουν και θα μας πάνε ένα βήμα παρακάτω. Ο Πλούτωνας έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνει και να φέρνει στην επιφάνεια αυτό, που μέχρι πρότινος ήταν καλά κρυμμένο. Στην προκειμένη περίπτωση, με την συμμετοχή του Ερμή, αυτό βρίσκεται στον τρόπο που σκεφτόμαστε και άρα είναι σαν να αποκτούμε την δύναμη να δούμε πράγματα για τον εαυτό μας, που επιλέγαμε να αγνοούμε.
 
Επίσης, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για ενασχόληση με μυστικιστικά θέματα, με μεταφυσικές επιστήμες, με την ψυχολογία, με τον αποκρυφισμό ή με δραστηριότητες που σχετίζονται με την διανοητική και την πνευματική μας ευεξία, όπως η yoga και ο διαλογισμός.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία

Το βράδυ τις 10ης Σεπτεμβρίου κορυφώνεται και το εξάγωνο Ερμή-Δία, σε Ζυγό και Λέοντα αντίστοιχα, μία όψη που μας ωθεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να ασχοληθούμε με τα μελλοντικά μας πλάνα. Οι απλές, καθημερινές υποχρεώσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα, ενώ το μυαλό μας αδειάζει από αρνητικές σκέψεις και διψά για νέες ιδέες, καινούριους ορίζοντες και μια πιο αισιόδοξη πτυχή των πραγμάτων.
 
Η γενναιοδωρία και η κατανόηση προς τους άλλους αυξάνεται, αφού συνειδητοποιούμε ότι δουλεύοντας ομαδικά, μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να μελετήσουμε θέματα που σχετίζονται με τη φιλοσοφία, αλλά και να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι, που θα μας φέρει σε επαφή διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες.
 
Επαφές, συζητήσεις, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον νόμο, ευνοούνται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της επιρροής αυτής της όψης.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και μία τρίτη όψη, αυτή της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Οι διαπροσωπικές σχέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ημέρες, αφού θα υπάρχει τάση για εξιδανικεύσεις καταστάσεων και ανθρώπων. Αν αρνηθούμε να δούμε τη ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων, ενδέχεται να οδηγηθούμε σε απογοητεύσεις.
 
Το δίπολο θύτης-θύμα είναι ένα θέμα που θα έρθει στην επιφάνεια όσον αφορά τις σχέσεις, με κάποιους να αναλαμβάνουν είτε τον ένα είτε τον άλλο ρόλο, για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί μία υγιή κατάσταση, αφού όταν κάποιος αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα ή παίρνει λιγότερα σε μια σχέση, αυτή οδηγείται σε αδιέξοδο.
 
Παράλληλα, ο κίνδυνος εξαπάτησης είτε από μία ερωτική σχέση είτε από μία επαγγελματική συμφωνία είναι εξαιρετικά μεγάλος, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συναισθηματικά και οικονομικά πάρε δώσε.
 
Από την άλλη, ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στα ύψη, παράλληλα με μία ανάγκη για προσφορά και ανιδιοτέλεια. Η φιλανθρωπία και η κοινωνική προσφορά αποτελούν δύο πολύ καλούς τρόπους για να διοχετευτεί η ενέργεια αυτής της όψης.
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-09-2014 17:26:00