blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό κι ο Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο. Απρόβλεπτα σενάρια!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό κι ο Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο. Απρόβλεπτα σενάρια!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ουρανό

Τα παιχνίδια στους ουρανούς συνεχίζονται, ανακατεύοντας όσο πάνε όλο και περισσότερο την πλανητική τράπουλα. Στο σημερινό παιχνίδι, εκείνο που παίζει κυρίαρχο ρόλο, είναι ο… αιφνιδιασμός!
 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό στο σκηνικό, και οι εκπλήξεις έχουν την τιμητική τους. Και οι ανατροπές επίσης, μια και είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, ξαφνικές, από αυτές που πολύ δύσκολα μπορείς να υπολογίσεις στο μυαλό σου, είναι όμως ικανές να λειτουργήσουν φέρνοντας τα… πάνω κάτω, συχνά κάνοντας τα σενάρια του Σπίλμπεργκ να ωχριούν μπροστά στο έργο που σκηνοθετούν οι πλανήτες!
 
Και η αλήθεια είναι πως έχουν τη δυνατότητα να πλέξουν εντυπωσιακές καταστάσεις, τόσο για το καλό όσο και για το κακό, μια και τα σενάρια τα οποία εξελίσσονται τις ημέρες αυτές, κανείς δεν ξέρει ούτε πώς θα εκδηλωθούν, αλλά και πολύ περισσότερο τι επιδράσεις μπορεί να έχουν στις ζωές μας! Προετοιμαζόμαστε λοιπόν για όλα, μια και όλα είναι πιθανά να εκδηλωθούν σε αυτό το πεδίο, και να μας εντυπωσιάσουν! Ευχάριστα ή δυσάρεστα, αυτό είναι κάτι που ο καθένας από εμάς θα το μετρήσει σύμφωνα με το δικό του μέτρο, και τις δικές του εμπειρίες.
 
Γεγονός είναι πάντως ότι οι συμπεριφορές κινούνται σε πιο υψηλούς τόνους και είναι πολύ πιθανό, από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς εμφανή λόγο, να υπάρξουν αντιδράσεις, οι οποίες θα φαίνονται αλλόκοτες και άκρως αιφνιδιαστικές, με μια τάση να τα κάνουν όλα άνω-κάτω, προκειμένου να επιβάλουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους. Δεν θα διστάσουν να κινηθούν και στα άκρα προκειμένου να επιβληθούν, αφήνοντας τους γύρω τους με το στόμα… ανοιχτό!
 
Βεβαίως, είναι και εκείνες οι περιπτώσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν σαν τον ''από μηχανής Θεό'', δίνοντας σημαντικές λύσεις και μάλιστα από το πουθενά, σε προβλήματα που μπορεί μέχρι σήμερα να δείχνουν άλυτα και αξεπέραστα!
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι εκείνοι που καλούνται να διαχειριστούν μια δύσκολη ενέργεια τις μέρες αυτές, βρισκόμενοι συχνά αντιμέτωποι με καταστάσεις εκτός ελέγχου, ενδεχομένως και με συμπεριφορές των οικείων τους προσώπων ή και των συνεργατών τους, οι οποίες δεν είναι και τόσο φιλικές. Γενικότερα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που έχουν έντονο το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αλλά δεν αποκλείεται να έχουν και ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητά τους.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Παράλληλα, για σήμερα έχουμε άλλη μια σημαντική όψη. Είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μια όψη η οποία βοηθά στη συγκέντρωση και την οργάνωση πρακτικών θεμάτων, που παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να μεθοδεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχέδια και ιδέες, που μπορεί να θέλουμε να προάγουμε. Ταυτόχρονα, μπορεί να ανταμείψει κάποιους για τον τρόπο με τον οποίο δουλέψαν μέχρι τώρα και να τους αναγνωρίσει τις προσπάθειές τους, επιβραβεύοντάς τους.
 
Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ενδεχομένως να γίνετε αποδέκτες κάποιας σημαντικής απολαβής, πάνω σε πράγματα για τα οποία έχετε δουλέψει και κατακτήσει. Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία, σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου.
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2014 00:00:00