blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ξεκαθαρίσματα, που οδηγούν στο κλείσιμο ενός κύκλου!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ξεκαθαρίσματα, που οδηγούν στο κλείσιμο ενός κύκλου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014 με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Οι μέρες που διανύουμε είναι από αυτές που για μια ακόμα φορά ''ζορίζουν'' την καθημερινότητα και τις διαθέσεις, μια και για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε κάτω από τις δύσκολες διεργασίες Ουρανού και Πλούτωνα, και τις όψεις με τον Ήλιο, που δύσκολα μπορούμε να αγνοήσουμε…
 
Ωστόσο, επειδή τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε, ας μπούμε όσο είναι δυνατόν σε μια πιο εσωτερική επεξεργασία με τον εαυτό μας, μια και είναι το μόνο που μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει… Ας μην ξεχνάμε πως ό,τι συμβαίνει γύρω μας, είναι και αυτό που έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προκαλέσει, ακόμα και αν δεν το έχουμε καταλάβει η παραδεχτεί!
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα στο σκηνικό, σε συνέχεια των χθεσινών όψεων, έρχεται να προσθέσει τον δικό του βαθμό δυσκολίας στα πράγματα. Η όψη μιλά συχνά για ξεκαθαρίσματα, από αυτά που οδηγούν στο οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου, που ενδεχομένως μας έχει ταλαιπωρήσει, για μια εκκαθάριση σε πρόσωπα και καταστάσεις, που συχνά γίνεται με έντονο και ακραίο τρόπο, όμως είναι απαραίτητο για μπορέσουμε να ελευθερωθούμε και να πάμε παρακάτω… Είναι το τέλος, που λίγο παρακάτω θα δώσει την θέση του σε μια νέα αρχή, σε ένα νέο ξεκίνημα, που θα φωτίσει όλα τα σκοτάδια, εσωτερικά ή εξωτερικά! Άλλωστε, για να φτάσουμε στο φως είναι απαραίτητο να περάσουμε από το σκοτάδι…
 
Από την άλλη μεριά, κι επειδή η αστρολογία δεν έχει διάθεση, ούτε να φοβίσει, ούτε να προκαλέσει την απαισιοδοξία μέσα από ''κακές'' προβλέψεις, να ξέρετε (όπως άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές από εδώ), πως όλα αυτά οδηγούν σε μια και μόνη κατεύθυνση: αυτή της αλλαγής!
 
Η οποία, φυσικά, δεν γίνεται με μαγικό τρόπο! Η συνειδητοποίηση των δεδομένων δεν είναι εύκολο να γίνει από όλους μας και να λειτουργήσει. Χρειάζεται κάτι πιο δραστικό και αυτό εξυπηρετεί το κοσμικό σχέδιο των ουρανών, ίσως με έντονο τρόπο. Όμως είναι αυτό που χρειάζεται, για να μας ''ξεβολέψει'' από το βόλεμα με το οποίο έχουμε μάθει σε όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουμε και να μας εξελίξει… Κι αυτό, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι εύκολο…
 
Συχνά τις ημέρες αυτές θα βρεθούμε μπροστά σε συμπεριφορές που δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε ή συμπεριφορές που θα έχουν την διάθεση να χειραγωγήσουν, να εξουσιάσουν, να επιβληθούν και συχνά… να ανατρέψουν!
 
Βεβαίως ό,τι μας περιορίζει, ό,τι μας καταπιέζει, είναι και αυτό που μας κάνει να αντιδράμε, να σπάμε τα δεσμά και τις αλυσίδες και να πηγαίνουμε παραπέρα… Ας μην ξεχνάμε και την χθεσινή όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, μια και είναι και αυτή σε ενέργεια!
 
Έχει μια πολυπλοκότητα η εποχή, που δεν θα λειτουργήσει μόνο τις ημέρες αυτές, μια και όλο το διάστημα του Απριλίου (και όχι μόνο), έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και μηνύματα, που καλούμαστε να υπηρετήσουμε…
 
Και βεβαίως, θα είναι συχνές οι φορές που, σε ανύποπτο χρόνο, ξεσπούν γεγονότα, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένουμε… Ας είμαστε προετοιμασμένοι λοιπόν, και ας έχουμε στο μυαλό μας τον δικό μας στόχο και κατεύθυνση… Είναι πιο βολικό αν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου το που θέλεις να πας… Ξέρεις και τι χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου, αλλά και τι να κρατήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Και για σήμερα, εκείνοι που καλούνται να πρωτοστατήσουν στο παιχνίδι των αλλαγών, είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που φαίνεται πως έχουν και τις περισσότερες εξελίξεις (για να μην το πούμε δυσκολίες), που δρομολογούνται γι’ αυτούς τώρα. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούν την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούν, τόσο πιο εύκολα θα είναι και τα πράγματα για αυτούς!
 
Να είστε όλοι καλά! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Download Video as MP4

 

Σχετικά άρθρα

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία, σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου.
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας.

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2014 00:00:00