blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Επιτέλους, διάλειμμα!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Επιτέλους, διάλειμμα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 3 ως 9 Μαρτίου 2014

Χωρίς μεγάλη ποικιλία πλανητικών γεγονότων έρχεται η εβδομάδα που ακολουθεί, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε ένα διάλειμμα, σε σχέση με την προηγούμενη, που μας ταλαιπωρήσει αρκετά με τα συναισθηματικά ανακατέματα τα οποία δημιούργησε. Τώρα κάνουμε μια στάση, προκειμένου να πάρουμε τις αποστάσεις μας από τα πράγματα και να τα δούμε από μια αλλιώτικη οπτική, πιο ξεκάθαρη και πιο αντικειμενική! Όχι βεβαίως πως κάποιες καταστάσεις, που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους και τις ημέρες που ακολουθούν, μια και οι πλανητικές επιρροές των προηγούμενων ημερών είναι πολύ έντονες και θα εξακολουθήσουν να μας επηρεάζουν και παρακάτω! Και μη ξεχνάς πως σήμερα είναι η βραδιά των Όσκαρ και ότι το Myastro σου έχει ήδη απονέμει το δικό σου στο Αν η ζωή του κάθε ζωδίου ήταν ταινία, τι βραβείο Όσκαρ θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει;

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ωστόσο υπάρχουν δυο γεγονότα, που δίνουν το έναυσμα για αλλαγή στην πλανητική ενέργεια που αιωρείται. Πρώτο είναι η μετάβαση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που ανανεώνει την συναισθηματική ενέργεια, αλλά και την δομή στο ερωτικό πλανητικό σκηνικό… Οι σχέσεις περνούν σε μία άλλη διάσταση, γίνονται πιο απρόσωπες, πιο εγκεφαλικές, αλλά και πιο παιχνιδιάρικες και περισσότερο ανεξάρτητες…
 
Η Αφροδίτη εδώ μας βγάζει από τα αυστηρά όρια που μας επέβαλε τόσο καιρό ο Αιγόκερως και δημιουργεί τη διάθεση να επικοινωνήσουμε πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Παράλληλα, μας βοηθάει να λειτουργήσουμε πιο ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς δογματισμούς και χωρίς κτητικότητα, κάτι που θα απελευθερώσει και την ψυχολογία μας, αλλά θα δώσει και μια πολύ καλύτερη εξέλιξη στα γεγονότα. Άλλωστε, όταν αφήνεις τα πράγματα να λειτουργούν μέσα σε μία αβίαστη ροή, πάντα λειτουργούν καλύτερα!

Ο Δίας σε ορθή πορεία

Παράλληλα, άλλο ένα σημαντικό γεγονός έρχεται να συνηγορήσει στο θετικό κλίμα που θα διαμορφωθεί στο πλανητικό σκηνικό. Ο Δίας, μετά από την πολύμηνη ανάδρομη κίνησή του, την Πέμπτη μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας την αισιοδοξία αλλά και τις ευκαιρίες!
 
Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η συναισθηματική ζωή, τακτοποιούνται σιγά-σιγά και εξισορροπούνται καταστάσεις, οι οποίες τον τελευταίο καιρό μπορεί να μας ταλαιπώρησαν αρκετά μέσα από διλήμματα, προβληματισμούς κι εντάσεις. Όλα αυτά, τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να τακτοποιούνται, περνώντας σε μια δεύτερη φάση η οποία ανανεώνει και τη διάθεσή μας και την ψυχολογία μας!
 
Και βέβαια, για κάποιους φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, οι οποίες αφορούν τόσο την προσωπική τους ζωή όσο και την επαγγελματική. Οι ευκαιρίες αυτές αφορούν σε παλαιότερα γεγονότα, τα οποία για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκαν στο προηγούμενο διάστημα και που τώρα επανέρχονται, για να δώσουν μια οριστική και ξεκάθαρη απάντηση στα πράγματα. Ενδεχομένως όμως να πρόκειται και για νέες, πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που για κάποιους μπορεί να αλλάξουν και ολόκληρη τη ζωή τους!
 

Έτσι λοιπόν, την εβδομάδα αυτή ανανεώνουμε την ψυχολογία μας και παίρνουμε τις αποστάσεις μας, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κι εμείς μέσα μας τι ακριβώς θέλουμε και προς τα πού χρειάζεται να κατευθυνθούμε! Το σίγουρο είναι πως θα μας χρειαστεί! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη, σας συστήνουμε να μιλήσετε με τo γνωστό μέντιουμ Σύλβια στο 9015004451.

 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της επόμενης περιόδου είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Σχετικά άρθρα:

Ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014.
Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 20 Μαΐου 2014.
Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014.
Τα άστρα του Μαρτίου, μ' ένα χαμόγελο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο!
Ο Μάρτιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάρτιο του 2014.

Δημοφιλή links:

Ζώδια σήμερα
Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-03-2014 00:00:00