blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014

Μπαίνουμε στην εβδομάδα, η οποία αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι του Απριλίου και να μας φέρνει αντιμέτωπους με μια σωρεία γεγονότων, τα οποία συχνά έρχονται να δυναμιτίσουν πρόσωπα και καταστάσεις, γράφοντας την δική τους ιστορία σε τούτον το δύσκολο μήνα…

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία και Πλούτωνα και σύνοδο με Ουρανό

Πρωταγωνιστής ο Ήλιος και οι όψεις του, αρχής γενομένης με το τετράγωνο με τον Δία, που κορυφώνεται την Τρίτη. Την Τετάρτη έχουμε την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό και την Πέμπτη το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις είναι οι αφορμές ή οι αιτίες πυροδότησης πολλών θεμάτων, που αφορούν τόσο τις προσωπικές μας σχέσεις και συμπεριφορές, όσο και γεγονότα σε κοσμικό επίπεδο. Γεγονός πάντως είναι πως η εκδήλωσή τους επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και μάλιστα όχι και από τις πιο ευχάριστες, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο φως αποκαλύψεις, που θα ξαφνιάσουν και μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες ανατροπές!
 
Ωστόσο, δεν παύει να είναι σε πολλές περιπτώσεις και εκείνος ο μηχανισμός, που θα ενεργοποιηθεί, προκειμένου να κινητοποιήσει τις συμπεριφορές και τα γεγονότα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αρχίσουμε να περνούμε στην επόμενη εξελικτική μας φάση…
 
Ας μην ξεχνάμε πως η διαδικασία των αλλαγών έχει αρχίσει εδώ και καιρό και ο καθένας από εμάς έρχεται αντιμέτωπος με την δική του εξελικτική περιοχή, ανάλογα τις δικές του αδυναμίες και επεξεργασίες που επιβάλλει στον εαυτό του.
 
Το ερώτημα ωστόσο είναι πόσοι από εμάς το έχουμε καταλάβει; Και κατά πόσο έχουμε αναλάβει την ευθύνη των πραγμάτων που μας συμβαίνουν; Είμαστε διατεθειμένοι να δούμε πως η ανάγκη της εξέλιξης είναι επιβαλλόμενη και αδιαπραγμάτευτη;
 
Γιατί ξέρετε, το σήμα της έναρξης δόθηκε! Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι κατά πόσο συνειδητοποιημένος είναι ο καθένας από εμάς και κατά πόσο, αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες του, είναι διατεθειμένος να πάει ένα βήμα παραπέρα στην πορεία της ζωής του… Αλλιώς θα είναι άλλοι που θα αναλάβουν το ξεκαθάρισμα για μας, και μάλιστα με όχι και τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Δία

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δια που κορυφώνεται και αυτό την Τετάρτη, είναι αυτό που θα βοηθήσει στο να τακτοποιήσουμε ευκολότερα τις σκέψεις και τις προτεραιότητές μας, προκειμένου να οδηγηθούμε σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ωστόσο δεν αποκλείεται να μας ανοίξει την πόρτα σε παρελθοντικές καταστάσεις, προσφέροντας κάποιες ευκαιρίες πάνω σε θέματα, για τα οποία έχουμε δουλέψει στο παρελθόν.

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Κυριακή, έρχεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην συναισθηματική ζωή και να βοηθήσει στην τήρηση των ισορροπιών, όσο αυτό είναι εφικτό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι εκείνοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Είναι αυτοί που καλούνται να διαχειριστούν δύσκολες ενέργειες, σε μια εξελικτική πορεία που ήδη έχει ξεκινήσει και που τώρα έρχεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις, επιβάλλοντας μια συγκεκριμένη πορεία, στην οποία καλούνται να κινηθούν τα ζώδια αυτά και που βεβαίως, δεν είναι εύκολη! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.
Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου.
Οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, ο Μεγάλος Σταυρός και τα ζώδια τον Απρίλιο: Αλήθειες και ψέματα για ένα μήνα που έγινε θρύλος και… θρίλερ προτού γεννηθεί!
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-03-2014 00:00:00