blank
 
blank

Ο Ήλιος στον Κριό, και η δύσκολη αστρολογική διαδρομή του.

 
Ο Ήλιος στον Κριό, και η δύσκολη αστρολογική διαδρομή του.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 με την Σελήνη στον Σκορπιό

Και για σήμερα, η Σελήνη ανηφορίζει το δύσκολο δρόμο του Σκορπιού, συνεχίζοντας να διεγείρει εκείνα τα έντονα συναισθήματα, που κάνουν την καρδιά και το μυαλό μας άνω κάτω. Ωστόσο, οι όψεις της είναι αρκετά επιβοηθητικές, τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας!

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία

Ιδιαίτερα στο πρωινό της ημέρας, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία υπόσχεται αν μη τι άλλο, μια καλή διάθεση. Ενισχύει την επικοινωνία, τις σχέσεις, τις επαφές, την αισιοδοξία και δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες, για να προωθήσουμε ό,τι μπορεί να μας ενδιαφέρει με μια μεγαλύτερη ευκολία, στο διάστημα των ωρών που θα ακολουθήσουν…

Σελήνη σε τετράγωνο με Αφροδίτη και εξάγωνο με Πλούτωνα

Λίγο παρακάτω ωστόσο, κοντά στις μεσημεριανές ώρες, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δυσκολεύει λίγο τα πράγματα, ανεβάζοντας για λίγο και πάλι την ένταση στους ρυθμούς και τα συναισθήματα. Όμως, η όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που ακολουθεί, μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε μέσα από την καρδιά μας και να ανοίξουμε την πόρτα σε εκείνες τις πιο βαθιές και ουσιαστικές επικοινωνίες με τους γύρω μας, αλλά και πολύ περισσότερο με τον άνθρωπο που αγαπάμε… Η ημέρα ενισχύει πολύ την ερωτική ζωή και προσφέρει ευκαιρίες, για να έρθουμε πιο κοντά σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλά, αλλά και να μοιραστούμε τα ουσιαστικά και πραγματικά μας συναισθήματα με τους άλλους!

Ο Ήλιος στον Κριό

Σήμερα, ωστόσο, συμβαίνει ακόμα ένα σοβαρό πλανητικό γεγονός: η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού! Η πλανητική ενέργεια αλλάζει τελείως και από το υποτονικό και χαοτικό κλίμα των Ιχθύων, περνάμε στην έντονη δράση, αυτήν που δε θα διστάσει να διεκδικήσει ό,τι νιώθει πως έχουμε ανάγκη! Η εποχή ενισχύει πάρα πολύ τις πρωτοβουλίες, τα νέα ξεκινήματα, αλλά και την έντονη ανεξαρτησία.
 
Το συναίσθημα περνάει σε μια δεύτερη μοίρα και προτεραιότητα παίρνουν τα ζητήματα της επαγγελματικής ζωής, τα οποία περνούν σε μια πιο δημιουργική φάση, με μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και μια διάθεση για άμεσες λύσεις.
 
Βεβαίως, ο Ήλιος εδώ έχει μια πολύ δύσκολη διαδρομή, μια και έρχεται αντιμέτωπος με τους μεγάλους του ζωδιακού, τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, για να ανακατέψει για τα καλά τις ζωές μας, μέσα από νέες εξελίξεις και καινούργια γεγονότα που θα δημιουργήσει. Παράλληλα, θα ανοίξει και ένα νέο κύκλο καταστάσεων, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο τέλος του μηνός και που το σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις στις ζωές των περισσότερων από εμάς!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στον Κριό

Το σίγουρο είναι πως ο μήνας που ακολουθεί δεν είναι εύκολος, μια και θα έχουμε να παλέψουμε με διάφορες καταστάσεις. Ιδιαίτερα οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ανοίγουν ένα νέο κύκλο δράσης, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική, συχνά αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις τις οποίες καλούνται να διαχειριστούν! Όμως παράλληλα, όσο δύσκολες και αν είναι αυτές οι καταστάσεις, θα τους βοηθήσουν να εξελιχτούν και να έρθουν πιο κοντά στους στόχους τους και τις επιθυμίες τους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου.
Χρόνια πολλά Κριέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Ο Ερμής στους Ιχθείς και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου 2014
Οι σχέσεις και ο έρωτας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2014 00:00:00