blank
 
blank

Τα άστρα 11 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως νομίζεις…

 
Τα άστρα 11 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως νομίζεις…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015, με την μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

Την Κυριακή πραγματοποιείται η μερική έκλειψη Ηλίου, που συνοδεύει την νέα Σελήνη του μήνα, στις 8:41πμ, στην 20.10' μοίρα της Παρθένου. Είναι η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στον μεταβλητό άξονα Παρθένου-Ιχθύων, μια και η πρώτη κορυφώθηκε τον Μάρτιο του 2015 στην 29η μοίρα των Ιχθύων. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι η ένωση που σηματοδοτεί την αρχή των εξελίξεων…
 
Το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την επιστήμη, με την ιατρική και τα φάρμακα. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο τέτοιου είδους ζητήματα ή και ανακαλύψεις, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοσμικό! Από την άλλη μεριά, το ζώδιο των Ιχθύων, έχοντας έναν πιο μυστικιστικό και πνευματικό χαρακτήρα, παροτρύνει να έρθουμε περισσότερο σε επαφή με την ολιστική ιατρική και να ανακαλύψουμε την ενέργεια που κρύβουν τα τσάκρας, οι εναλλακτικές θεραπείες και γενικότερα η αυτοΐαση μέσω του ίδιου του οργανισμού! Η περίοδος που ακολουθεί θα ενεργοποιήσει σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με θέματα υγείας, αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και που αφορά τον συμβατικό τρόπο λειτουργίας της ιατρικής. Έναν τρόπο που μας ωθεί να στραφούμε περισσότερο μέσα μας και να ανακαλύψουμε τη δική μας θεραπευτική ενέργεια! Πολύ πιθανόν επίσης να υπάρξουν θέματα που αφορούν το νερό, την ποιότητά του ή την έλλειψή του!

Η έκλειψη Ηλίου και οι σχέσεις

Η έκλειψη αυτή όμως έχει κυρίως ένα άλλον χαρακτήρα, που εστιάζει περισσότερο στα θέματα των σχέσεων! Πολύ σημαντικό το γεγονός πως κορυφώνεται πάνω στον απλανή Denebola, ο οποίος μιλά για αγχωτικές, αγωνιώδεις καταστάσεις, που φέρνουν σύγχυση και ανακατέματα στις σχέσεις.
 
Η αντίθεση των Φώτων (Ηλίου-Σελήνης) με τον Χείρωνα ενεργοποιεί συναισθήματα που πληγώνουν, φέρνοντας στο προσκήνιο την άλλη πλευρά του εαυτού, που γίνεται αρνητική, όταν το άτομο νοιώθει το αίσθημα της απόρριψης… Η ανασφάλεια που δημιουργείται, κάνει τον άνθρωπο να λειτουργεί απόλυτα, δογματικά, αδιάλλακτα, αρνούμενος να δεχτεί το προφανές, αρνούμενος να κοιτάξει μέσα του, για να ανακαλύψει την δική του ευθύνη σε όλα αυτά που του συμβαίνουν! Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει πληγή στην αυτοεκτίμηση, που θα έχει ίσως άσχημες επιπτώσεις στο περιβάλλον, προσωπικό ή επαγγελματικό!
 
Όμως η όψη χιαστή των Φώτων με τον Ουρανό, δίνει στην έκλειψη αυτή έναν πιο καρμικό χαρακτήρα (ας μην ξεχνάμε πως ο ουρανός βρίσκεται σε αναδρομή πορεία)! Υπόσχεται μια ''καρμική'' εξισορρόπηση, παρόλα τα σκαμπανεβάσματα και τις αντιξοότητες που μπορεί να δημιουργηθούν!
 
Το κλειδί είναι η συμφιλίωση με τον εαυτό μας, με τα θέλω και τις ανάγκες του! Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς τις πράξεις και τα λάθη σου, γεγονός που σε κάνει να βελτιώνεσαι. Παράλληλα, θα υπάρξει μια σωρεία γεγονότων, τα οποία θα λειτουργήσουν ξαφνικά, απρόβλεπτα, που σκοπό έχουν την αποκατάσταση της τάξης!
 
Στον κύκλο αυτό τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όλα χρειάζονται το χρόνο τους για να εξελιχθούν… Γιατί από τώρα και μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, υπάρχουν πολύ αισιόδοξες, ελπιδοφόρες και ουσιαστικές προοπτικές βελτίωσης!
 
Το μυστικό κρύβεται στην μοίρα της έκλειψης! Στην 20η μοίρα της Παρθένου θα βρεθεί πολύ σύντομα ο Άρης (στις 27 Οκτωβρίου), ενώ λίγο παρακάτω τον ακολουθεί και η Αφροδίτη (στις 30 Οκτωβρίου), δημιουργώντας ένα σκηνικό αποκατάστασης σε οτιδήποτε φαινομενικά ή ουσιαστικά έχει ταλαιπωρηθεί, έχει κλονιστεί ή δεν έχει λειτουργήσει έτσι όπως θα περιμέναμε. Άρης και Αφροδίτη σχηματίζουν ακριβή σύνοδο στις 2 Νοεμβρίου, και έτσι από 27/10 ως 3/11 επανεμφανίζονται στο προσκήνιο θέματα που μπορεί να μας ταλαιπώρησαν τις ημέρες αυτές, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις και να κάνουν μια σημαντική και ουσιαστική επανεκκίνηση!
 
Όμως τα καλά δεν τελειώνουν εδώ! Στις 23/11 ο Δίας βρίσκεται κι αυτός στη συγκεκριμένη μοίρα της Παρθένου, ενώ λίγο παρακάτω, από 16 ως 23 Φεβρουαρίου 2016, την επισκέπτεται ξανά ανάδρομος, αποκαθιστώντας πλήρως τις όποιες αναταράξεις προκύπτουν τώρα και γράφοντας ένα καινούργιο, αισιόδοξο σενάριο στις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν! Το τελικό πέρασμα του Δία από την 20η μοίρα της Παρθένου, στις 21 Ιουλίου 2016, θα είναι και αυτό που μπορεί να φέρει την αποκατάσταση, την πληρότητα και την ολοκλήρωση στις προσωπικές σχέσεις μας!
 
Και φυσικά, η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, δηλώνει ξεκάθαρα πως η έκλειψη αυτή αφορά τον τομέα των σχέσεων, επιδρώντας βαθιά σε αυτές! Το διάστημα αυτό θα γεννηθούν νέοι έρωτες, μια και το τρίγωνο του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό υπόσχεται θεαματικά, συγκλονιστικά ξεκινήματα, που λάμπουν σαν πυροτέχνημα στον ουρανό, ξεσηκώνοντας το συναίσθημα και την ερωτική διάθεση! Υπόσχεται επίσης και την θεραπεία σε παλαιότερους έρωτες που έχουν πέσει σε τέλμα, έχουν βαλτώσει… Τώρα, αρκεί μια σπίθα για να ξανανιώσουν και να ξαναπιάσουν το νήμα από την αρχή!
 
Βεβαίως, ό,τι γίνεται τώρα μπορεί να έχει συναρπαστική ένταση, μα κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί τη διάρκειά του… Λίγο παρακάτω μπορεί να ξεθωριάσει, για να ξανανοίξει στην περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου!
 
Ο Ερμής, κυβερνήτης της έκλειψης αυτής, σε ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με την Αφροδίτη αυξάνει την αρμονία, δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις για επικοινωνία και βοηθά να έρθουμε σε επαφή με το μέσα μας, να βρούμε εκείνες τις μαγικές διαδρομές της ψυχής, που βοηθούν στην αποθεραπεία μας!
 
Πολύ σημαντική η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα. Μια όψη που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι πολύ εύκολο να σε βγάλει από την πραγματικότητα και να σε παρασύρει σε ένα λαβύρινθο επιθυμιών, μέσα στον οποίο μπορεί πολύ εύκολα να επενδύσεις σε ένα όνειρο άπιαστο και να διαψευστείς… Η όψη αυτή μπορεί να φέρει και οικονομικές απώλειες, αν δεν λειτουργήσεις ρεαλιστικά και με λογικούς στόχους. Πολύ εύκολα μπορεί να καταστρατηγήσεις τα όριά σου, να ξεφύγεις από το μέτρο, τόσο σε επαγγελματικές ή επιχειρηματικές κινήσεις όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τα όρια ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα είναι δυσδιάκριτα…
 
Όμως, αν καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις ενέργειες σε σχέση με τη δική σου αλήθεια, σε σχέση με τα λάθη σου, σε σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, μπορείς να βρεις και την κατάλληλη μέθοδο θεραπείας, που θα σε βοηθήσει στην εξυγίανση τόσο της ψυχής σου, αλλά και των σχέσεών σου! Αλλιώς, μπορεί να παραπαίεις ανάμεσα στην εκμετάλλευση και στο ψέμα προς τον εαυτό σου!
 
Ναι, είναι μια έκλειψη που φέρνει αρκετές αναταράξεις… Όμως μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να τον θεραπεύσεις, και μαζί με αυτόν να θεραπεύσεις όλες τις σχέσεις σου, οδηγώντας τες σε ένα δρόμο πιο φωτεινό! Και σε κάθε περίπτωση, να δίνεις χρόνο… Γιατί, όπως λέει και J. R. R. Tolkien, μετά την στροφή, μπορεί να σε περιμένει ένας καινούργιος δρόμος ή μια μυστική πύλη!

Πώς επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Πολύ πιθανά, κάποια σχέδια σου που αφορούν τα θέματα στην εργασιακή σου ζωή να μην μπορέσουν να υλοποιηθούν, τουλάχιστον άμεσα, όμως παρακάτω να μπορέσεις να τα βάλεις σε εφαρμογή. Έντονες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Νέες γνωριμίες με συναρπαστικό χαρακτήρα, αλλά και η επιστροφή σου σε μια σχέση από το παρελθόν, που εξελίσσεται!
 
ΤΑΥΡΟΣ: Άκρως δημιουργικός ο κύκλος αυτός, σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις ακόμα και τα πιο ευφάνταστα όνειρά σου, ανοίγοντας καινούργιες προοπτικές και στηρίζοντας την κάθε προσπάθειά σου, ακόμα και αν αυτό δεν μπορείς να το αντιληφθείς άμεσα. Ένας νέος έρωτας που ξεκινά τώρα, έχει πολλές εξελίξεις στην συνέχεια. Προσοχή στις υπερβολές. Ένα οικογενειακό ζήτημα επιλύεται με ξαφνικό τρόπο. Θέματα που αφορούν τα παιδιά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Περίοδος αναθεωρήσεων σε διάφορα οικογενειακά θέματα, σχέσεις και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία, αλλά και αρκετές ανακατατάξεις που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, ενδεχομένως ματαίωση ή αναβολή σχεδίων. Ωστόσο, ό,τι και αν συμβεί, να θυμάσαι πως παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να το επεξεργαστείς πολύ καλύτερα και να το ισορροπήσεις. Ευχάριστα μηνύματα, ανατρεπτικές συναντήσεις και νέοι έρωτες, με έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονες εξελίξεις στην καθημερινότητά σου, ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, που αν τον μεθοδεύσεις σωστά, μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά. Μία καινούργια πρόταση, μια νέα συμφωνία, μία σημαντική διαπραγμάτευση, μπορεί να σου δώσουν θετικά αποτελέσματα ή έναν μακροπρόθεσμο ορίζοντα ιδιαίτερα αισιόδοξο. Ξαφνική επίλυση οικονομικών θεμάτων.
 
ΛΕΩΝ: Ένας νέος κύκλος σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα της οικονομικής σου ζωής, δρομολογεί τις δικές του εξελίξεις τώρα, που ωστόσο μπορεί να μην καρποφορήσουν άμεσα. Όμως, αν διαχειριστείς με μέθοδο τα γεγονότα, μπορεί να βάλεις τις βάσεις για σημαντικές μελλοντικές εξελίξεις και οφέλη! Μια ξαφνική επίλυση σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Νέοι έρωτες με έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα, αλλά και η αναθέρμανση παλαιότερων, ανοίγουν νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι αυτή η στιγμή, που μπορείς να βάλεις στο τραπέζι όλα τα σχέδιά σου και να δρομολογήσεις την όποια εξέλιξη μπορεί να σε ενδιαφέρει. Ένας νέος κύκλος επανεξέτασης και αναθεώρησης ανοίγεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί προσωρινά να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν κυλούν έτσι όπως επιθυμείς ή έχεις σχεδιάσει, όμως είναι σημαντικό να αναλάβεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν, για να αποκαταστήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Έμφαση στον έρωτα, που περνά από αναταράξεις. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις, γιατί τίποτα από ό,τι συμβαίνει τώρα δεν θα παραμείνει στην ίδια κατάσταση.
 
 
ΖΥΓΟΣ: Έντονο παρασκήνιο, που συχνά μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στα σχέδιά σου ή τις εξελίξεις που δρομολογούνται τώρα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Πολύ πιθανόν κάποια πρόσωπα να υπονομεύουν τις κινήσεις σου. Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, πολύ πιθανόν να δεις να δρομολογείται μια επιθυμία ή ένα σχέδιό σου, ενώ ανανεώνεται το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή, μέσα από ξαφνικές συναντήσεις ή γεγονότα, που πυροδοτούν πολύ έντονες συναισθηματικά καταστάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ πιθανόν στον κύκλο αυτόν να έρθεις πιο κοντά σε μια επιθυμία ή ένα όνειρό σου, ενώ ένα σχέδιό σου, ακόμα κι αν δεν υλοποιηθεί άμεσα, έχει πολλές προοπτικές να εξελιχθεί θετικά. Ένα φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να σου δώσει μια λύση ή μια ευκαιρία. Ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και ξαφνικοί έρωτες, που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα και καταιγιστικές εξελίξεις, ή η αναθέρμανση μιας παλαιότερης σχέσης.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά προβλήματα που τώρα προκύπτουν, μπορεί να νοιώσεις πως υψώνουν ένα τείχος που δεν σε αφήνει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ίσως ακόμα να υπάρξουν εμπλοκές στις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε ό,τι μεθοδεύεις και να θυμάσαι πως παρακάτω θα σου δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσεις ίσως με πολύ καλύτερο τρόπο τα προγράμματά σου. Σημαντική ανανέωση στην ερωτική σου ζωή, νέοι έρωτες, δυνατές συγκινήσεις, αλλά και αναθέρμανση παλαιότερων. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, έκτακτη τύχη!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άκρως επεκτατικός ο κύκλος αυτός, δημιουργεί πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές στα σχέδιά σου, ακόμα και αν δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα. Οργάνωσε και μεθόδευσε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, να μπορέσεις να το υλοποιήσεις λίγο παρακάτω. Πιθανά ανοίγματα που αφορούν το εξωτερικό, αλλά και ταξίδια, ίσως επαγγελματικά. Μια ξαφνική λύση, βοήθεια ή ενίσχυση στα οικονομικά σου, που ίσως σχετίζεται και με μια επαγγελματική αναβάθμιση! Δυνατές ερωτικές εμπειρίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια νέα έναρξη, μια βοήθεια, μια υποστήριξη ή μια διευκόλυνση στα οικονομικά σου, που ίσως συνδέονται και με τα οικονομικά τρίτων. Ίσως να υπάρξει δυνατότητα να υλοποιήσεις κάτι, το οποίο σε ενδιαφέρει και μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Νέες εξελίξεις στα εργασιακά σου δεδομένα, ίσως μια νέα πρόταση συνεργασίας ή η επαναφορά μιας παλαιότερης. Σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, όμως χρειάζεται χρόνο για να κατανοήσεις το πώς νοιώθεις εσύ, αλλά και το πώς νιώθουν και οι άλλοι!
 
ΙΧΘΕΙΣ: Με έμφαση στις σχέσεις, οι οποίες περνούν από έντονες αναταράξεις, προβληματισμούς, ανακατατάξεις κι εμπόδια, που σε βάζουν στη διαδικασία της αναθεώρησης για κάποια πρόσωπα, που μέχρι τώρα ένιωθες πως είχες κοντά σου! Ακόμα και αν θεωρητικά μπορεί να κλείσει εδώ ένας κύκλος, οι εξελίξεις παρακάτω θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεράσεις την όποια δυσκολία μπορεί να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή. Εξελίξεις θα υπάρχουν και στην εργασιακή σου ζωή, όπου εμφανίζονται νέα δεδομένα. Εσύ των πρώτων ημερών, πρόσεξε τις δεσμεύσεις ή τις υποσχέσεις που δίνεις τώρα. Είναι απαραίτητη η ρεαλιστική προσέγγιση τους!
 
Ευχές για ένα όμορφο τριήμερο! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 

 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-09-2015 10:02:00