blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Άρη: Δοκιμάζοντας τις ταχύτητες του μυαλού!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Άρη: Δοκιμάζοντας τις ταχύτητες του μυαλού!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και δωρεάν πρόβλεψη ταρώ

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την όψη του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Μια όψη που απλώνει τα πέπλα της στην ατμόσφαιρα με σκοπό να μπερδέψει, να παραπλανήσει και να δημιουργήσει ένα δύσκολο σκηνικό στην καθημερινότητα. Πολύ συχνά οδηγεί σε διαψεύσεις, ματαιώσεις και απογοητεύσεις, ωστόσο τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα συναισθήματα αυτά, την φέρουν οι προσδοκίες που τρέφουμε και όχι τα ίδια τα γεγονότα…

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη

Παράλληλα όμως, σε ενέργεια βρίσκεται μια όψη, που έρχεται να μας ενθαρρύνει και να βοηθήσει τη σκέψη να κινηθεί διαφορετικά, πιο αισιόδοξα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, στις 4:00 μ.μ., ωστόσο βρισκόμαστε ήδη κάτω από την επιρροή του. Είναι μία όψη που έρχεται να ενισχύσει τα φίλτρα του μυαλού… Να το βοηθήσει να ξεφύγει από τους συναισθηματικούς δαιδάλους και τα ζητήματα που μπορεί να δημιουργούνται τις ημέρες αυτές. Και, γιατί όχι, να βρει λύσεις σε οτιδήποτε μπορεί να απασχολεί έντονα!
 
Παράλληλα, θα ενισχύσει τις πρωτοβουλίες και θα δώσει την ώθηση για μεγαλύτερη δράση, ενώ πολύ πιθανόν να ανοίξει και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα επαγγελματικά ζητήματα. Ευνοεί γενικότερα την επιχειρηματικότητα, αλλά και την όποια εποικοδομητική προσπάθεια αφορά τέτοιου είδους ζητήματα. Ταυτόχρονα, ενισχύει πολύ και την κοινωνική ζωή, τις επαφές, τις συζητήσεις. Δημιουργεί ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα, που προδιαθέτει για βόλτες, εξόδους, και… διασκέδαση!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ερμή-Άρη

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη ευνοεί Σκορπιούς, Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων, προσφέροντάς τους τις ευκαιρίες να επικοινωνήσουν στους γύρω τους πιο εύκολα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Παράλληλα, φέρνει καινούργια ανοίγματα, που μπορεί να αφορούν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, ενώ θα φέρει ευχάριστες στιγμές με ενδιαφέροντα πρόσωπα, αλλά και νέες γνωριμίες, που εμπλουτίζουν την ζωή τους! Σήμερα έχεις δώρο! Η Νέα Σελήνη ευνοεί νέα ερωτικά ξεκινήματα και προσφέρει νέες ευκαιρίες σε υπάρχουσες και παλιές σχέσεις! Γι' αυτό, το Myastro.gr σου προσφέρει 8 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη ταρώ! Τηλεφώνησε τώρα στο 211 188 3450 και μάθε τι θα συμβεί!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014.

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-11-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι