blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Ουρανό: Τίποτα δεν τελειώνει οριστικά, αν πρώτα δεν έχει τελειώσει μέσα σου!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Ουρανό: Τίποτα δεν τελειώνει οριστικά, αν πρώτα δεν έχει τελειώσει μέσα σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Ουρανό

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ό,τι μπορεί να σε προβλημάτισε ή ακόμα και να σε πόνεσε το προηγούμενο διάστημα, απλά χρειάζεται να του δώσεις χρόνο, για να ανασυνταχθεί και να επανέλθει! Τίποτα δεν τελειώνει οριστικά, αν πρώτα δεν έχει τελειώσει μέσα σου! Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό, και οι εγκεφαλικές συχνότητες εκπέμπουν σε ένα μεγαλύτερο μήκος κύματος, ενεργοποιώντας καταστάσεις, που ενδεχομένως για κάποιο λόγο έμεναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα…
 
Αρχικά, η επικοινωνία μπορεί να προσφέρει λύσεις και εξυπηρετήσεις σε διάφορα ζητήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν. Τώρα, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε πρόσωπα ή γεγονότα, που με κάποιο τρόπο θα σου δώσουν τις διευκολύνσεις που αναζητούσες. Δεν αποκλείεται ακόμα να εμπνευστείς μια ιδέα ή μια εναλλακτική πρόταση σχετικά με τα θέματα που σε απασχολούν, η οποία θα σου δώσει τα αποτελέσματα που θέλεις!
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα καλή θέση, που βοηθά στην ενεργοποίηση πάσης φύσεως διανοητικών λειτουργιών (και όχι μόνο), οι οποίες μπορεί να μας δώσουν σημαντικές εναλλακτικές, μια και ο… ''συντονισμός'' των εγκεφαλικών συχνοτήτων μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι υπαρκτός και πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα! Παράλληλα όμως, οι ενέργειες συνδέονται και με μια ροή πληροφοριών, που μπορεί να μοιάζει τυχαία, αλλά πάντα εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες! Έτσι, μία πληροφορία η οποία αρχικά μπορεί να φαίνεται ως και αδιάφορη, τελικά να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη στα ζητήματα που σε απασχολούν!
 
Και βέβαια, οι ημέρες αυτές μας δίνουν τη δυνατότητα, μέσα από απρόσμενα και ξαφνικά γεγονότα ή ακόμα και συναντήσεις, να επανεξετάσουμε ή να αποκαταστήσουμε σχέσεις, που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν από τη ζωή μας το προηγούμενο διάστημα. Τώρα δίνεται η δυνατότητα να συζητηθούν εκ νέου τα ζητήματα που έγιναν η αιτία αυτής της ψυχρότητας, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των ισορροπιών!
 
Παράλληλα, οι ημέρες αυτές ενισχύουν την κοινωνικότητα, τις επαφές, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Το κλίμα μπορεί να σε οδηγήσει σε πρόσωπα έξω από τα συνηθισμένα, έξω αυτή από αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα να συναναστρέφεσαι και αυτή η διαφορετικότητα εγείρει το ενδιαφέρον σου απέναντί τους!
 
Εκείνο που κρατάς, είναι πως η επικοινωνία μπορεί να προσφέρει σημαντικές και ουσιαστικές λύσεις. Γι’ αυτό μη φοβηθείς να μιλήσεις για οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει στα πρόσωπα που πιστεύεις ότι μπορούν να το κατανοήσουν… Δεν αποκλείεται να σου δώσουν τις απαντήσεις που αναζητάς!
 
Επίσης, ευνοούνται πολύ τα ζητήματα που αφορούν την τεχνολογία, θέματα πνευματικά ή φιλοσοφικού περιεχομένου, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού

Υδροχόοι, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η σημερινή μέρα μπορεί να σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες ή εναλλακτικές, που θα σας βοηθήσουν στην αποκατάσταση των θεμάτων που σας έχουν προβληματίσει. Επίσης, μπορεί να βοηθήσουν και στην εξισορρόπηση σχέσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, οι οποίες για κάποιο λόγο ψυχράνθηκαν το τελευταίο διάστημα. Επίσης, η όψη ευνοεί όσους έχουν όψη του Ερμή με τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη τους!Τι σου επιφυλάσσει το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ευχές για θετικές εξελίξεις σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ερμή σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις 60 λεπτών δωρεάν

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι