blank
 
blank

Τα άστρα 12 ως 14 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ερμή και τον Ήλιο σε τρίγωνο με Δία και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Η… ευλογία των πλανητών!

Τα άστρα 12 ως 14 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ερμή και τον Ήλιο σε τρίγωνο με Δία και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Η… ευλογία των πλανητών!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία

Ερμή σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ας παρασυρθούμε από τη χαρά, την αισιοδοξία, το φως, τη συγκίνηση, το συναίσθημα και πάνω απ’ όλα, από την ομορφιά της ζωής! Το τριήμερο αυτό έχει σκοπό να μας ανανεώσει, να βγάλει το γκρίζο χρώμα από τη ζωή μας και να μας ντύσει με λαμπερά και φωτεινά συναισθήματα!
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με Δία την ημέρα της Παρασκευής, ανοίγει το δρόμο των εξελίξεων, προσδίδοντας εκείνη την ευχάριστη πινελιά στην καθημερινότητα, που είναι ικανή να μεταμορφώσει τις στιγμές σου, τις ώρες σου, τη διάθεσή σου… Θα σου επιτρέψει εκείνα τα ταξίδια, πραγματικά ή φανταστικά, που σκοπό έχουν την ευτυχία σου! Όμως, πέρα από αυτό, όλα κινούνται στους ρυθμούς και στις δονήσεις μιας εξαιρετικής όψης, που έχει ένα μόνο σκοπό: να μεταμορφώσει τις ημέρες αυτές με την ενέργειά της!

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία

Στο ίδιο σκηνικό λοιπόν, ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία την ημέρα της Κυριακής! Οι δύο αυτές όψεις έρχονται για να αλλάξουν, να αναβαθμίσουν, να απογειώσουν, τις διαθέσεις, τα συναισθήματα, μέσα από εκείνες τις ευκαιρίες, που σκοπό έχουν να σου ανοίξουν καινούργιες λεωφόρους, για να ταξιδέψεις το όνειρό σου! Και να σου υπενθυμίσουν πως τα θαύματα μπορούν να συμβούν κάθε ημέρα και κάθε λεπτό της ζωής σου!
 
Καινούργιες ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα σου, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης σε σχέσεις και συνεργασίες, που τώρα ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο, ιδιαίτερα αισιόδοξο, με εκείνες τις προοπτικές που χρειάζεσαι, για να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς… Ό,τι κι αν έχεις επιθυμήσει βαθιά και αληθινά, τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να το βρεις μπροστά σου ολοζώντανο, να χαμογελά απέναντί σου! Οι μέρες προσφέρονται για πάσης φύσεως επαγγελματικές ευκαιρίες ή ανοίγματα. Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου και σε ενδιαφέρει να εξελίξεις, καθώς οι ημέρες αυτές φέρνουν ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και πάσης φύσεως ανοίγματα, που για κάποιους μπορεί να τους αλλάξουν και τη ζωή!
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά έχει ο έρωτας, μια και σκορπίζει τη λάμψη του, μέσα από τη μεγαλοπρέπεια της όψης. Έρχεται να ενώσει ενδεχομένως και πρόσωπα από το παρελθόν, που για κάποιο λόγο χρειάζεται να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ τους…

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Όμως τα δώρα δεν σταματούν εδώ… Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα επίσης την ημέρα της Κυριακής, ανοίγοντας τις πύλες του συναισθήματος, ενισχύοντας το ρομαντισμό, την ευαισθησία και τη διάθεση να ανταλλάξουμε ό,τι πιο όμορφο μπορεί να κρύβουμε μέσα μας, με τους γύρω μας… Θα σκορπίσει παντού τη διάθεση να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, με έναν ειλικρινή, αυθεντικό τρόπο, που πηγάζει κατευθείαν από την καρδιά!
 
Και βέβαια, θα δημιουργήσει ευκαιρίες να συνυπάρξουμε, να μοιραστούμε, να ανοίξουμε το συναισθηματικό μας κόσμο, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, να δώσουμε και να πάρουμε έρωτα… Όλο το τριήμερο κινείται κάτω από έντονα ερωτικές δονήσεις και σου προσφέρει τη δυνατότητα σημαντικών αλλαγών… Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο από το να κρατήσεις την καρδιά σου και την ψυχή σου ανοιχτή στα καινούργια δώρα των ουρανών… Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους! Για να μάθεις τι θα φέρουν στη ζωή σου οι ευνοϊκές όψεις το τριημέρου κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές μπορεί να περιμένετε κάτι πολύ σημαντικό να σας χτυπήσει την πόρτα… Μία νέα επαγγελματική πρόταση, μια σημαντική αναβάθμιση στον εργασιακό χώρο, ένα μεγάλο έρωτα, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά!
 
Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφήστε το συναίσθημά σας να σας οδηγήσει… Το σίγουρο είναι πως θα σας πάει εκεί ακριβώς που πρέπει να είστε! Στην αγκαλιά που επιθυμείτε!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 8 ως 14 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι θεσπέσιες όψεις του Δία: Τύχη και εγκράτεια!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-12-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι