blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία: Με μέθοδο και οργάνωση μπορείς να επιτύχεις τα πάντα!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία: Με μέθοδο και οργάνωση μπορείς να επιτύχεις τα πάντα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία

 Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επίδραση του Ερμή, ο οποίος από τις 21 Ιανουαρίου, βρέθηκε σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Υδροχόου, προκαλώντας αρκετές καθυστερήσεις σε θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Γενικά, δημιουργήθηκε μια ασάφεια, η οποία μπορεί και να απομάκρυνε κάποιους από τους αρχικούς τους στόχους, ενώ παράλληλα δημιούργησε και πολλά θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες, λόγω του δύσκολου κλίματος που δημιούργησε στην επικοινωνία. Από σήμερα ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη κίνηση, επαναφέροντας τις ισορροπίες και δίνοντας τη δυνατότητα, μετά από μια περίοδο ανασυγκρότησης, να κατευθυνθούμε πιο οργανωμένοι πιο μεθοδικοί και πιο σίγουροι στην κατεύθυνση των αρχικών μας σχεδίων!
 
Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων σχεδίων και ιδεών, θέματα που αφορούν την τεχνολογία, ενώ παράλληλα ενισχύει πάρα πολύ την κοινωνική ζωή. Οι σχέσεις τώρα κινούνται σε ένα πιο εγκεφαλικό κλίμα και επικοινωνούν περισσότερο μέσα από τις συζητήσεις, τις ιδέες, την ανταλλαγή απόψεων, δημιουργώντας μια πολύ καλή ροή και συχνά προωθώντας λύσεις, που θα προκύψουν μέσα από την ανεπτυγμένη επικοινωνιακή τάση!
 
Μπορεί να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές και να ανοιχτούν νέα δεδομένα σε θέματα διαπραγματεύσεων, ενώ οι νέες ιδέες που κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, μπορεί να αποβούν πολύ χρήσιμες και να δώσουν αποτελέσματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ορθή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, που προφανώς ταλαιπωρηθήκατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα με αναβολές και ματαιώσεις στα σχέδια σας, ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και να προχωρήσετε μπροστά! Τώρα είναι η περίοδος για να βάλετε στη σωστή κατεύθυνση τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας, αλλά να διορθώσετε και σχέσεις, που ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν ή… σας ταλαιπώρησαν!
 
Δίδυμοι και Ζυγοί, πολύ πιθανόν για εσάς να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος, που κρύβει ευκαιρίες… Μην διστάσετε να μιλήσετε, να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας! Μπορεί να βρείτε λύσεις, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε! Ποιες ευκαιρίες έρχονται που πρέπει να εκμεταλλευτείς; Μάθε το με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη γιορτάζουν τον έρωτα και ο Ερμής σε ορθή πορεία, «σιγοντάρει» στο αστρικό τραγούδι της αγάπης!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

 
Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2015 20:00:00