blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014: Το δύσκολο είναι να πιστέψεις ότι συμβαίνουν θαύματα!

Τα άστρα την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014: Το δύσκολο είναι να πιστέψεις ότι συμβαίνουν θαύματα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 17
 

Τα άστρα την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Άρης σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ακολουθώντας στο μεγαλύτερό του μέρος το πνεύμα των γιορτών, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που σκοπό έχει να μας ξεκουράσει, να μας ανανεώσει και να μας δώσει τη δυνατότητα να ζήσουμε την ευδαιμονία που απαιτούν οι μέρες αυτές…
 
Βεβαίως, ξεκινά την διαδρομή του με μία δύσκολη όψη: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που δημιουργεί μία υπερευαισθησία απέναντι στα πρόσωπα και τις καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα. Το συναίσθημα ενεργοποιείται πολύ έντονα τις μέρες αυτές και γίνεται οδηγός των καταστάσεων. Δεν μας επιτρέπει να έχουμε μία αντικειμενική άποψη απέναντι στα γεγονότα που διαμορφώνονται ή ακόμα και τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας τις μέρες αυτές…
 
Επίσης, επηρεάζει πολύ τον τρόπο που σκεπτόμαστε και που αντιδρούμε. Έτσι, οι ημέρες αυτές είναι πολύ εύκολο να κρύβουν διαψεύσεις, καθώς και εξαπατήσεις, συνειδητές ή ασυνείδητες.
 
Τις ημέρες αυτές είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές μας, καθώς και σε έγγραφα τα οποία καλούμαστε να υπογράψουμε. Μπορεί να υπάρξουν λεπτομέρειες, τις οποίες να μην αντιληφθούμε άμεσα, που ωστόσο επηρεάζουν το αποτέλεσμα στην όποια συναλλαγή!

Άρης σε εξάγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, σήμερα έχουμε και το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου, που ενισχύει την πειθαρχία. Η όψη δίνει μία μεγαλύτερη ώθηση για δράση, αλλά και αποτελεσματικότητα στα όποια εγχειρήματα ξεκινάμε να υλοποιήσουμε τώρα.

Τα άστρα την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου

Παράλληλα όμως, η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις, που είναι ικανές όχι μόνο να μας φτιάξουν τη διάθεση, αλλά κυριολεκτικά κάποιους να μας απογειώσουν!
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό την ημέρα της Πέμπτης, αλλά και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία την ίδια ημέρα και… τα καλύτερα είναι εδώ, μπροστά σου! Τα βλέπεις, τα αγγίζεις και είναι η ώρα να εισβάλουν στη ζωή σου, δίνοντάς σου τη χαρά που έχεις ανάγκη και τις ευκαιρίες που περίμενες, για να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου!
 
Την ημέρα της Παρασκευής, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2015. Δίνει μια μεγαλύτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα, Υδροχόους, Διδύμους και Ζυγούς και ενισχύει τη δυναμική τους και τις πρωτοβουλίες τους. Συχνά δημιουργεί και τις ευκαιρίες που χρειάζονται, για να έρθουν πιο κοντά στους στόχους και τα σχέδιά τους.
 
Η Πανσέληνος του Δεκέμβρη, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, στέλνει ένα πολύ όμορφο μήνυμα προς όλους, υπενθυμίζοντας πως πλέον υπάρχει ανάγκη να επικοινωνήσουμε, αλλά με ουσία και νόημα σε αυτά που λέμε, για να μπορούμε να έχουμε και συγκεκριμένα αποτελέσματα!
 
Συνοδεύεται από μία πολύ όμορφη όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού, που ενισχύει την θετική πλευρά της Πανσελήνου και έρχεται να δημιουργήσει ξαφνικές ευκαιρίες, που αφενός θα δώσουν τη δυνατότητα μιας πιο εύκολης αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις, που ενδεχομένως μας έχουν ταλαιπωρήσει, αφετέρου θα δώσει νέες ιδέες, αλλά και καινούριους στόχους και προτεραιότητες στις ζωές μας!
 
Μεγάλoi ευνοημένοι των ημερών τα ζώδια της Πύρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες, και Τοξότες, που θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους! Τι πρέπει να κάνεις για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 για να το μάθεις ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Οι έρωτες Αφροδίτης-Δία, ένας επαναστάτης Άρης και μια διαφορετική Πανσέληνος!

Καλό μήνα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Άρης σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-11-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι