blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Νοεμβρίου 2015: Δεν αρκεί να δεις την ευκαιρία, οφείλεις και να την αξιοποιήσεις!

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Νοεμβρίου 2015: Δεν αρκεί να δεις την ευκαιρία, οφείλεις και να την αξιοποιήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Νοεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Έχουμε πει πως η εβδομάδα αυτή κινείται κάτω από αρμονικές ενέργειες, που δημιουργούνται από τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες. Το τριήμερο αυτό έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, που ξεκουράζει τόσο την ψυχή όσο και το πνεύμα μας!
 
Αρχικά, μιλάμε για την εύνοια που προσφέρει το εξάγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα στα ζώδια του Σκορπιού και του Αιγόκερω αντίστοιχα, μια όψη που ενισχύει πολύ την πρωτοβουλία και τη δράση! Τις ημέρες αυτές μπορεί να προωθήσεις κάθε δημιουργική σου δραστηριότητα, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να συνεργαστείς αρμονικά και να διεκδικήσεις οτιδήποτε επιθυμείς!
 
Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ταύρους, Ιχθύες και Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου, οι ημέρες αυτές μπορεί να σου ανοίξουν την πόρτα των ευκαιριών, που ενδεχομένως να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά, έχουν όμως σημαντικά οφέλη να σου προσκομίσουν!

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Την ίδια ημέρα έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα και εδώ το ερέθισμα δίνεται κυρίως στο νου και τη φαντασία σου! Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να ενισχύσουν τον εσωτερικό σου διάλογο, να σε βοηθήσουν να εστιάσεις περισσότερο στο μέσα σου, να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό οδηγό σου, να διαλογιστείς και να αναζητήσεις γενικότερα εκείνες τις πνευματικές εμπειρίες, που σε εξυψώνουν…
 
Επίσης, πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη της συμπαράστασης, να βρεθείς πιο κοντά σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, να δώσεις ανιδιοτελώς και με την καρδιά σου ό,τι μπορείς και να εισπράξεις τη χαρά από εκείνα τα μικρά πράγματα, που ωστόσο μπορούν να γεμίσουν τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου και την ψυχή σου!
 
Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα, αυτά μπορείτε να ελπίζετε πως οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν συναισθηματική ευφορία και να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σημαντικά προσωπικά σας θέματα. Αν είστε καλλιτέχνες, η όψη αυτή μπορεί να διεγείρει σημαντικά την έμπνευσή σας και να σας κάνει πραγματικά να μεγαλουργήσετε…

Αφροδίτη στον Ζυγό

Την Κυριακή η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό της Παρθένου που τόσο την ταλαιπώρησε, για να περάσει στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Στον Ζυγό, η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της, εξωτερικεύοντας τις καλύτερές της ποιότητες, την τρυφερότητά της, το συναίσθημά της, ωστόσο παραμερίζοντας την ενέργειά της κάποιες φορές σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της πρακτικής μας ζωής. Το επόμενο διάστημα η κοινωνική ζωή ενισχύεται σημαντικά και μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε σε ένα περιβάλλον υγιούς συναναστροφής, από την οποία μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε, αξιοποιώντας θετικά το συναίσθημα και τις σχέσεις μας.
 
Η ερωτική μας ζωή ενισχύεται ιδιαίτερα, μια και τώρα εκφράζουμε υγιώς το συναίσθημά μας, εξισορροπούμε τα όποια κακώς κείμενα μπορεί να δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και μπαίνουμε στο ερωτικό παιχνίδι με μεγαλύτερη όρεξη, δυνατά συναισθήματα και έντονο πάθος!
 
Η Αφροδίτη εδώ θα δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον, που θα ωθήσει την κάθε σχέση να εξελιχθεί, ομορφαίνοντας με κάθε τρόπο την καθημερινότητα και τις ζωές μας!

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την νέα θέση της Αφροδίτης είναι οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι, που ανανεώνουν με θετικό τρόπο το περιβάλλον των σχέσεων και των συναναστροφών τους. Η ερωτική τους ζωή περνά σε μια νέα φάση, οι υπάρχουσες σχέσεις βελτιώνονται, ενώ οι νέες γνωριμίες μεταβάλλουν θετικά και ουσιαστικά τα δεδομένα και το συναίσθημά τους!

Τι θα φέρουν στη ζωή σου οι πλανητικές όψεις των ημερών; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες από τους κορυφαίους αστρολόγους μας! Κάλεσέ τους στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 
 
 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-11-2015 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι