blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό και σε τετράγωνο με Πλούτωνα και πώς επηρεάζει τις σχέσεις.

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό και σε τετράγωνο με Πλούτωνα και πώς επηρεάζει τις σχέσεις.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό: Σπάστε τα ταμπού

Στις 2 Απριλίου, ο Ήλιος φλερτάρει επικίνδυνα με τον Ουρανό, σε μία σύνοδο, κατά την οποία θα νιώσουμε στο πετσί μας πως η υπερβολική εκκεντρικότητα, η υπεροψία και ο χωρίς όρια ερωτικός πειραματισμός μπορεί να μας εξαντλήσει.
 
Η καθημερινότητα δε κυλά τόσο συμβατικά και μονότονα, αλλά συμβαίνουν ανατροπές, τις οποίες πολλοί με ανακούφιση καλωσορίζουν. Πολλά πράγματα εκτροχιάζονται απο το προκαθορισμένο σχέδιο (δύο μισητές λέξεις για τον Ουρανό), δημιουργώντας μια ανασφάλεια μεν, αλλά και μια όρεξη για δημιουργικότητα και πρωτοτυπία.
 
Τέρμα οι περιορισμοί του πατέρα Κρόνου, που μας κρατάνε πίσω. Για μερικές μέρες, η ατομική ελευθερία θα ιερή έννοια και εμείς έτοιμοι για την επανάσταση με κάθε κόστος. Άλλωστε, αξίζει κάθε απώλεια που μπορεί να έχουμε.
 
Η όρεξη για αλλαγή και πειραματισμό, θα επηρεάσει τις σχέσεις μας, οι οποίες είναι οι υπ’ αριθμόν ένα εύθραυστες απέναντι στη σύνοδο αυτή. Το ζητούμενο είναι η εναλλαγή, η ανατροπή, η ανεξαρτησία χωρίς περιορισμούς, αλλά το κυριότερο, η κατάργηση κάθε ταμπού. Ο έρωτας βιώνεται αυθεντικά, γνήσια και χωρίς ενοχές. Κλισέ της κοινωνίας, οπισθοδρομικές αντιλήψεις και ταμπέλες στους ανθρώπους, σχετικά με τη καταγωγή τους και το κοινωνικό στάτους, αντιμετωπίζονται με λιθοβολισμό.
 
Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, πλανάται μια νευρικότητα γενικότερα στη συμπεριφορά μας, ενώ εξωτερικεύουμε μια απέχθεια απέναντι σε περιορισμούς, απαγορεύσεις και κάθε είδους συντηρητισμό.
 
Στις σχέσεις αποπνικτικού τύπου θα διαταραχτούν ισορροπίες, θα λείψουν οι δομές ξαφνικά και θα εξασθενίσει η ασφάλεια, που είχαν μέχρι τώρα.
 
Δεν αποκλείονται οι ξαφνικοί έρωτες, με άτομα αταίριαστα, εκκεντρικά, ασυμβίβαστα, που θα μας βγάλουν όλη μας την ιδιαιτερότητα και τη πρόκληση να ζήσουμε έναν έρωτα διαφορετικό, πλήρη, επαναστατικό.
 
Μέσα στο αντισυμβατικό πλαίσιο των ημερών, επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα, με τους γονείς, τους συγγενείς, το στενό περίγυρο. Αυτό που δε θέλουμε, είναι να ακούμε φράσεις τύπου: «τι θα πει ο κόσμος», «κάτσε στ’ αυγά σου», «γιατί δεν είσαι και εσύ σαν τους άλλους». Οι κανόνες των σχέσεων αμφισβητούνται, ανατρέπονται και επαναπροσδιορίζονται, πάντα σύμφωνα με αυτό που επιβάλλει ο πιο δυνατός.

Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα: το αδιέξοδο της κυριαρχικότητας

Άλλωστε, του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, το οποίο θα βρίσκεται σε κορύφωση στις 3 Απριλίου, αλλά φυσικά είναι ενεργό κάποιες ημέρες πριν. Η τεράστια ενέργεια που δημιουργείται και από τους δύο πλανήτες, θα ζητήσει να διοχετευτεί, ενώ ο μαγνητισμός είναι ισχυρότατος.
 
Σίγουρα θα βγει και μια κυριαρχική συμπεριφορά προς τα έξω, η οποία θα τροφοδοτείται απο τις αντιδράσεις του άλλου προς εμάς. Αν δηλαδή, δεν κατακτήσουμε τον άλλον γιατί αυτός αντιστέκεται, τότε αυτός θα βιώσει τη χειριστικότητά μας. Μας ενδιαφέρει να είμαστε οι ισχυροί, οι γεροί παίκτες, το πάνω χέρι, οι πρώτοι.
 
Οι σχέσεις μας διακατέχονται απο καχυποψία και αμφισβήτηση. Μη ξεχνάμε, πως παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό είναι ακόμα ενεργή, οπότε δεν υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα.
 
Δύο διαφορετικές δυνάμεις παλεύουν αυτές τις μέρες. Από τη μία είναι η ενοχή και η επίδειξη ισχύος, που φέρνει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ενώ από την άλλη, η παύση κάθε ταμπού και δεύσμευσης, που αντιπροσωπεύει ο Ουρανός. Θα επικρατήσουν σαφώς, οι σχέσεις και οι καταστάσεις αυτές, που μέσα τους έχουν την ευλογημένη ισορροπία. Διαβάστε επίσης τα σχετικά άρθρα μας:

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία, σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου.
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2014 00:00:00