blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Ταύρο: Καμία αλλαγή δεν είναι δύσκολη, αν έχεις κοντά σου τους ανθρώπους που αγαπάς!

Τα άστρα την Τρίτη, με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Ταύρο: Καμία αλλαγή δεν είναι δύσκολη, αν έχεις κοντά σου τους ανθρώπους που αγαπάς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015, με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Σήμερα, έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα για τελευταία φορά. Μια όψη την οποία αισθανθήκαμε όλοι πολύ καλά, μια και είναι υπεύθυνη για τις σημαντικές αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 19/9/2012 στην 9η μοίρα του Κριού και μέχρι σήμερα έχει επαναληφθεί έξι φορές. Αυτή είναι η 7η και τελευταία, η επίδραση όμως της όψης θα συνεχίσει να μας επηρεάζει για αρκετό διάστημα, όμως έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο των μεταρρυθμίσεων που ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια!
 
Και βέβαια, είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τη βαθιά, σαρωτική ενέργεια των δύο πλανητών και κυριολεκτικά θα αποδομήσει οτιδήποτε είναι παλιό, φθαρμένο, παρωχημένο, για να δώσει τη θέση του στο νέο. Ωστόσο, οι αλλαγές που συντελούνται δεν είναι ούτε απλές ούτε εύκολες!
 
Καταλυτικό ρόλο στο τετράγωνο αυτό παίζει η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, που τις προηγούμενες μέρες σχημάτισε μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μια σύνοδο με τον Ουρανό, πυροδοτώντας με πολύ ισχυρό τρόπο την ήδη έκρυθμη ενέργεια των δύο αυτών πλανητών και δίνοντας συχνά έναν ακραίο και βίαιο χαρακτήρα στις εξελίξεις της περιόδου αυτής! Ο Άρης λειτούργησε σαν το φιτίλι σε μια πυριτιδαποθήκη, που ήταν έτοιμη να εκραγεί!
 
Είναι ίσως η τελευταία φάση μιας δύσκολης περιόδου και φαίνεται πως τα γεγονότα θα έχουν ιδιαίτερα έντονο και συχνά βίαιο χαρακτήρα. Είναι η εποχή που θα πρέπει να παιχτεί η τελευταία πράξη του έργου, για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους! Το επόμενο διάστημα μπορεί να γίνουμε μάρτυρες σαρωτικών, ανατρεπτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Ιδιαίτερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, να ξέρετε πως το διάστημα που θα ακολουθήσει φέρνει μαζί του μια σωρεία εξελίξεων και γεγονότων, που μπορεί να εκδηλωθούν με ιδιαίτερη ένταση, δημιουργώντας μεγάλες ανατροπές και αναταράξεις στο σκηνικό της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής σας ζωής. Και αυτό είναι φυσιολογικό να σας δυσκολέψει, όμως από την άλλη μεριά, σας ανοίγει την πόρτα μιας νέας εποχής!

Αφροδίτη στον Ταύρο

Ταυτόχρονα, σήμερα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού, για να περάσει στον αγαπημένο της Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Μια θέση που της πηγαίνει πολύ, μια και εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες της!
 
Η Αφροδίτη εδώ έχει ανάγκη να νιώθει και να είναι ασφαλής, να έχει τα δικά της πράγματα, αλλά και τα πρόσωπα, που νοιώθει να είναι για αυτήν οι… σταθερές της! Της αρέσει πάρα πολύ η ανταλλαγή δώρων, αλλά και συναισθημάτων… Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη η Αφροδίτη στον Ταύρο και είναι αυτός ένας λόγος που θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες το επόμενο διάστημα, μια και οι ενέργειες είναι ιδιαίτερα εξισορροπητικές… Ίσως είναι και αυτές που θα βοηθήσουν το δύσκολο πλανητικό σκηνικό που δημιουργείται, μια και ο πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο που την εκπροσωπεί! Είναι εκείνη η καταπληκτική στιγμή, που ένα καλό δείπνο, ένα καλό κρασί και η ζεστασιά της ψυχής, μπορεί να απαλύνουν κάθε πρόβλημα ή κάθε ένταση που μπορεί να έχει δημιουργηθεί!
 
Έτσι λύνει τα προβλήματά της η Αφροδίτη εδώ, εκμεταλλευόμενη την τέρψη των αισθήσεων, που οδηγεί και στην… τέρψη των συναισθημάτων! Και αυτός είναι ο λόγος που αφενός θα σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αφετέρου θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέες, ιδιαίτερα δυνατές σχέσεις, μια και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι υπόσχεση για νέους και μοιραίους έρωτες, που θα γράψουν την δική τους ιστορία το διάστημα που θα ακολουθήσει! 

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ταύρο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς ευνοείστε περισσότερο με τη νέα θέση της Αφροδίτης, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας κινούνται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, που σας υπόσχεται και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή!  

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 22 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ουρανός-Πλούτωνας και έκλειψη Ηλίου: Η αρχή του τέλους της κρίσης;

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Ο Ερμής στους Ιχθείς μέχρι τις 31 Μαρτίου. Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι