blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στους Διδύμους: Εναλλαγές στις διαθέσεις, αλλά και στις σχέσεις!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στους Διδύμους: Εναλλαγές στις διαθέσεις, αλλά και στις σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, με την Σελήνη στους Διδύμους

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά η σημερινή ημέρα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στην επικοινωνία, τις επαφές και τις συζητήσεις. Έρχεται ένα κλίμα ανανέωσης και στις διαθέσεις, που με την σειρά τους να ζωντανεύουν και να περνούν σε μια πολύ πιο αισιόδοξη φάση…

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που κορυφώνεται στις 2:35 μ.μ., δημιουργεί μια μεγαλύτερη δυναμική διεκδίκησης, έντασης, τόσο στην επικοινωνία όσο και στη διάθεση να διεκδικήσουμε σχέδια, που ενδεχομένως μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε.
 
Ωστόσο λίγο αργότερα, στις 3:24 μ.μ., το κλίμα περνά σε μια πιο δύσκολη φάση, δυσκολεύοντας καταρχήν τις διαθέσεις, που γίνονται πιο κλειστές, πιο απομονωμένες, παρουσιάζοντας μια άρνηση να διαχειριστούν τα θέματα που προκύπτουν. Ταυτόχρονα, η συναισθηματική ζωή μπλοκάρεται και ενδεχομένως τις ώρες αυτές να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, οι οποίες οφείλονται περισσότερο σε μια κακή επικοινωνία και όχι σε κάποιο σοβαρό λόγο.
 
Καλό είναι στο δίωρο που ακολουθεί να αποφύγουμε να ανοίξουμε συζητήσεις ή να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ή ευθύνες. Καλύτερα να αναβάλουμε για αργότερα κάποιες σοβαρές διαπραγματεύσεις, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά μας.

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Στις 5:40 μ.μ., το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη έρχεται να λειτουργήσει ευεργετικά στη συναισθηματική μας ζωή, με όμορφα συναισθήματα, καλή διάθεση και ευχάριστες στιγμές με τους γύρω μας. Παράλληλα, προσφέρεται και για την ενίσχυση της κοινωνικής ζωής, μιας και δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε με φίλους, σε μια όμορφη βόλτα, σε έναν καφέ που θα αποφορτίσει ευχάριστα τις διαθέσεις.

Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο και Ποσειδώνα

Στις 7:12 μ.μ., το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει στην επιφάνεια περισσότερο ασυνείδητες, όμως με κάποιο τρόπο επιθετικές συμπεριφορές, που δημιουργούν μια ένταση στις σχέσεις και προκαλούν συχνά μια ''κρίση'', όχι σοβαρή όμως ικανή να διαταράξει τις ισορροπίες!
 
Οι όψεις της Σελήνης κλείνουν με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 8:06 μ.μ., ανοίγοντας το… κουτάκι με τα συναισθήματα, τα όνειρα, αλλά και τις αυταπάτες. Δημιουργείται μια… ταξιδιάρικη διάθεση, ενώ τις ώρες αυτές γινόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι απέναντι στα λόγια των άλλων ή σε συμπεριφορές, οι οποίες δεν συνάδουν με τις δικές μας προθέσεις! Και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει κάποιους, σ’ εκείνους του δρόμους της φυγής, που γίνονται με… τεχνητά μέσα, όπως το αλκοόλ… Γι’ αυτό και τις ώρες αυτές απαιτείται να βάζουμε ένα μέτρο σε ό,τι κάνουμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι δέχεστε την ευεργετική επίδραση αυτής της επικοινωνιακής Σελήνης. Το διήμερο που ακολουθεί σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στα σχέδιά σας και να κάνετε συζητήσεις, που προωθούν τις εξελίξεις που επιθυμείτε να έχετε, με μια μεγαλύτερη προσοχή στις ώρες που προαναφέραμε. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, ενισχύοντας και την συναισθηματική σας ζωή.

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Βεβαίως, τις ημέρες αυτές καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί, τόσο σε αυτά που λέμε, όσο και σε αυτά που ακούμε από τους άλλους. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την αυριανή μέρα και που στέλνει ενέργειά της και στην σημερινή, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει περίεργες εξελίξεις, που μπορεί να μας μπερδέψουν ή ακόμα και να απογοητεύσουν κάποιους από εμάς… Για την όψη αυτή όμως, θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά αύριο! Μάθε τι πρέπει να προσέξεις και ποιες εξελίξεις έρχονται στα ερωτικά σου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να λάβεις τις πιο έγκυρες συμβουλές από τους αστρολόγους μας.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. 

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου. Προτεραιότητα στο πάθος! Προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-02-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι