blank
 
blank

Σαββατοκύριακο 27 ως 28 Σεπτεμβρίου με Ερμή και Σελήνη στον Σκορπιό: Το συναίσθημα και η σκέψη βαθαίνουν…

 
Σαββατοκύριακο 27 ως 28 Σεπτεμβρίου με Ερμή και Σελήνη στον Σκορπιό: Το συναίσθημα και η σκέψη βαθαίνουν…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου 27 ως 28 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις του τριημέρου και προβλέψεις από την Νίκη Μακρή

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

Ερμής στον Σκορπιό: Η επικοινωνία βαθαίνει!

Η ευγένεια και η δεκτικότητα στον λόγο μας αντικαθίσταται από καυστικότητα σήμερα το βράδυ, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού για μία σύντομη περίοδο δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, καλό θα είναι να ευχαριστηθούμε το ανάλαφρο κλίμα και να προσπαθήσουμε να έρθουμε σε αποδοχή με τον εαυτό μας και γύρω μας, διότι οι συναναστροφές μας με τους άλλους ετοιμάζονται να δεχτούν εντάσεις από το βράδυ και μετά. Η Σελήνη στον Σκορπιό επιτάσσει να δούμε πιο σοβαρά τη δέσμευσή μας σε ένα άτομο ή μια κατάσταση και ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο μπορεί να μας βοηθήσει να επιδείξουμε την δέουσα επιμέλεια.

Τα πάθη κυριαρχούν

Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εντείνοντας τα πάθη και φέρνοντάς μας σε επαφή με δυνατούς συμμάχους. Λίγο αργότερα, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Λέοντα, εμποδίζει την μετριοπάθεια, κάνοντάς μας υπερβολικούς στις αντιδράσεις μας. Είτε νιώθουμε την καρδιά μας γεμάτη με αγάπη, είτε αισθανόμαστε να μας έχουν κυριεύσει συναισθήματα εκδίκησης, το βέβαιο είναι ότι τα πάθη θα κυριαρχήσουν, καθώς θα πέφτει ο Ήλιος…

Επανακτούμε τον έλεγχο των καταστάσεων

Μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη θα αρχίσει να πλησιάζει τον Κρόνο, ωθώντας μας να επανακτήσουμε τον έλεγχο και να σβήσουμε τις φλόγες του πάθους που μας κυρίευσαν τις περασμένες ώρες, ειδικά αν νιώθουμε την ενέργειά μας να σπαταλιέται. Με τον Ερμή να έχει εισέλθει επίσης στον Σκορπιό, είναι ώρα για στρατηγικές μεθόδους…

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο: Φρένο στο συναίσθημα

Με τη Σελήνη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες τις Κυριακής, η μέρα ξεκινά με μια πιο συντηρητική διάθεση, βάζοντάς μας σε σκέψεις σχετικά με τη χθεσινή νύχτα και το κατά πόσο θα έπρεπε να δείξουμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση στις αντιδράσεις μας. Φαίνεται πως θα θελήσουμε να βρούμε τρόπους, ώστε να τιθασεύσουμε τα συναισθήματά μας και να επανακτήσουμε μια αίσθηση αυτοελέγχου. Άλλωστε, με τον Ερμή να έχει μπει για τα καλά στον Σκορπιό, είναι η στιγμή να ξεφύγουμε από την επιφάνεια και να φτάσουμε στην καρδιά των γεγονότων.

Ανάγκη για κάθαρση

Η ατμόσφαιρα τείνει να γίνει λίγο πιο ευχάριστη τις μεσημεριανές ώρες, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό πλησιάζει την Αφροδίτη από την Παρθένο για να σχηματίσουν ένα ευνοϊκό εξάγωνο. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής που θα κορυφωθεί αυτή η όψη, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να υιοθετήσουμε μια πιο καλοσυνάτη συμπεριφορά στις σχέσεις μας και να ασχοληθούμε με την φυσική μας κατάσταση. Ένα είδος σωματικής και ψυχικής αποτοξίνωσης φαίνεται να προετοιμάζεται ή μια διάθεση να χρησιμοποιήσουμε περισσότερη ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας και τις σχέσεις μας, ώστε να αναζωογονηθούμε.

Καρδιά και μυαλό σε συγχρονισμό

Με τον Ήλιο από τον Ζυγό να σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον Κρόνο και χιαστί με τον Ποσειδώνα, φαίνεται να ζητείται από εμάς κάποιους είδους δέσμευση ή θυσία. Οποιοδήποτε εγχείρημα ενέχει απαιτήσεις ή χρειάζεται διεισδυτικότητα θα επιτευχθεί σήμερα, με την καρδιά και το μυαλό μας να βρίσκονται σε απόλυτο συγχρονισμό και με τους γύρω μας να είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια.
 

Η Σελήνη μπαίνει σε φάση κενή πορείας στις 23:31, κάνοντας χώρο για πιο ιδιωτικές στιγμές, όπου μπορούμε να μαζέψουμε τις σκέψεις μας και να χαλαρώσουμε κοντά σε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Στις 1:50 ξημερώματα Δευτέρας, το κλίμα αλλάζει, με τη Σελήνη να περνά πλέον στον Τοξότη, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιπετειώδους εβδομάδας… Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 
 

Οι αστρολογικές όψεις του τριημέρου και προβλέψεις από την Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2014 20:00:00