blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Καρκίνο και τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη: Οι αποστάσεις πάντα βοηθούν στη διατήρηση των ισορροπιών!

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Καρκίνο και τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη: Οι αποστάσεις πάντα βοηθούν στη διατήρηση των ισορροπιών!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια της Νέας Σελήνης, ενός έντονα φορτισμένου ενεργειακά κύκλου, που προοιωνίζει μια σειρά εξελίξεων, αλλά και αναταράξεων το διάστημα που θα διανύσουμε.

Τα άστρα την Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ένα ιδιαίτερα έντονο κλίμα. Η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη την Πέμπτη, που ωστόσο επηρεάζει σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα, είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως εντάσεις στην επικοινωνία και αρκεί μια και μόνο λέξη, για να πυροδοτήσει διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, αλλά και τσακωμούς. Καλό είναι να έχουμε στο νου μας πως η εποχή αυτή απαιτεί χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό ας προσέξουμε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε ή απαιτούμε από τους γύρω μας, γιατί οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

Ήλιος και Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, που κινείται σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα, χωρίς τη δυνατότητα της εμβάθυνσης ή της ουσιαστικής κατανόησης… Πληροφορίες, ειδήσεις και μηνύματα που έρχονται τώρα σ’ εμάς, χρειάζονται ιδιαίτερη επεξεργασία και προσοχή, γιατί γεγονός είναι πως υπάρχει έντονη παραπληροφόρηση, που μπορεί ωστόσο να εντείνει τα άγχη και τις ανησυχίες μας!

Έντονη και η επιρροή της συνόδου μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης, που κορυφώνεται αύριο, εξυπηρετώντας την έκφραση, τη δημιουργικότητα αλλά κυρίως την επικοινωνία στις σχέσεις.

Σελήνη στον Καρκίνο

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επιρροή της Σελήνης, η οποία έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου από τα ξημερώματα, δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της συναισθηματικής ασφάλειας, ενώ εστιάζει και σε οτιδήποτε αφορά το σπίτι, την οικογένειά και τις σχέσεις μας. Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, αυτά που βρίσκονται πάντα κοντά μας όταν τα έχουμε ανάγκη και μοιραζόμαστε μαζί τους τα άγχη, τους φόβους ή τις ανησυχίες μας!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, βρίσκεστε σε πλεονεκτικότερη θέση το διήμερο αυτό. Το συναίσθημά σας γίνεται πιο έντονο και νοιώθετε την ανάγκη να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, έρχεστε πιο κοντά τους, ενώ εκφράζεστε με έναν τρόπο που μπορεί να βελτιώσει θέματα σχέσεων και συνεργασιών… Γενικότερα, υπάρχει μια αρμονία στην καθημερινότητά σας, μέσα από την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε τα θέματά σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2016.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 5 Ιουνίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ιούνιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν! Από τη Μαρία Σύλλα.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-06-2016 16:14:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι