blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στην Παρθένο: Μια μικρή ανασκόπηση!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στην Παρθένο: Μια μικρή ανασκόπηση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ήλιο στους Ιχθείς

Στο πλανητικό σκηνικό της ημέρας, ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, στο πρώτο δεκαήμερο, δημιουργώντας συνθήκες έντονης συναισθηματικότητας και βεβαίως ετοιμάζεται για την σύνοδο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, που θα ενισχύει την συναισθηματική ένταση και θα μας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και πιο ευάλωτους. Ο Ήλιος στους Ιχθείς ευνοεί ιδιαίτερα τις ζωές των υδάτινων ζωδίων, Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων ανανεώνοντας σημαντικά τα δεδομένα τους και προσφέροντάς τους ευκαιρίες για νέα ανοίγματα.

Ερμής και Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ερμής και Αφροδίτη τροφοδοτούν ευχάριστα τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου, προσφέροντάς τους την ευκαιρία εποικοδομητικών συζητήσεων, ευχάριστων μηνυμάτων, διεύρυνσης της κοινωνικής τους ζωής, αλλά και σημαντική ανανέωση σε ό,τι αφορά τα θέματα των ερωτικών τους.

Άρης στον Σκορπιό

Ο Άρης διανύει το τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των σταθερών ζωδίων, Ταύρων, Σκόρπιων και Υδροχόων του τρίτου δεκαημέρου, δυναμιτίζοντας συχνά τις σχέσεις τους, τις συνεργασίες τους και προκαλώντας αρκετές αναταράξεις και εμπλοκές.

Ανάδρομος Δίας στην Παρθένο

Ο Δίας κινείται ανάδρομος στο δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της αναθεώρησης, ευνοώντας κυρίως Ταύρους, Παρθένους κι Αιγόκερους, που τώρα μπορούν να οργανώσουν καλύτερα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και να διεκδικήσουν μια πιο θετική εξέλιξη σε ό,τι τα αφορά.

Σελήνη στην Παρθένο

Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει τη διαδρομή της στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας ένα πιο πρακτικό χρώμα στην ημέρα, πιο γήινο και προσγειωμένο, που μας εξυπηρετεί σε κάθε θέμα που νιώθουμε την ανάγκη να οργανώσουμε ή να τακτοποιήσουμε, καθώς επίσης και σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού μας!
 
Στις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας, στις 4:44 π.μ., πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία, γεγονός που δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα, ενισχύει την επικοινωνία, ενώ διευκολύνει και ό,τι αφορά σε επαγγελματικά θέματα.
 
Στις 4:22 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη ενισχύει τη δράση, τις πρωτοβουλίες και σε προτρέπει να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσα από την άσκηση, που διευκολύνει και ενδυναμώνει πολύ τον ψυχισμό σου!
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, εσείς εισπράττετε την εύνοια αυτού του κύκλου. Τώρα μπορείτε να διευκολυνθείτε σε οτιδήποτε σχεδιάζετε, σε οτιδήποτε προωθείτε, αλλά και στις σχέσεις σας, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας ζωής.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

 

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Φεβρουαρίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22 Φεβρουαρίου 2016. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.

Αφροδίτη στον Υδροχόο έως 12 Μαρτίου 2016: Ένας παράδοξος και ασυμβίβαστος έρωτας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2016 19:00:00