blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 15 Σεπτέμβρη 2015, με την Σελήνη στον Ζυγό

Η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από την επήρεια της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας την ανάγκη για μια εξισορρόπηση των σχέσεών μας. Ενισχύει την κοινωνικότητα και την επικοινωνία, τα συναισθήματα και την ανταλλαγή τους, κάνοντας την ημέρα ιδανική για εξόδους, παρέες, αλλά και για την αξιοποίηση πιο προσωπικών στιγμών με τα πρόσωπα που αγαπάμε!

Σελήνη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Στις 8:10 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα προκαλεί μια συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να μας κάνει να αντιδράσουμε με ακραίο τρόπο, ανακατεύοντας για τα καλά τη διάθεσή μας, αλλά και τις σχέσεις μας. Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε να εκφράσουμε τις διαθέσεις μας στους άλλους, ενώ κάποια παράπονα που μπορεί να έχουμε, καλό είναι να τα διαχειριστούμε με ένα τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να τα εξισορροπήσουμε.

Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή κι εξάγωνο με Αφροδίτη

Στη 1:34 το μεσημέρι, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή επαναφέρει τις ισορροπίες, βοηθά στην θετική σκέψη και προάγει την επικοινωνία. Φέρνει ευχάριστα μηνύματα, ευχάριστες ειδήσεις και βοηθά στην διεκπεραίωση και αποκατάσταση των θεμάτων που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν, ενώ παράλληλα ευνοεί ιδιαίτερα και τις πιο προσωπικές συζητήσεις!
 
Στις 2:07 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη έρχεται να διαμορφώσει ένα καλό κλίμα στις ώρες που ακολουθούν, ενισχύοντας ό,τι έχει να κάνει με τα πιο προσωπικά μας ζητήματα, τις σχέσεις μας ή την επικοινωνία με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Σελήνη σε αντίθεση με Ουρανό

Περισσότερη προσοχή χρειάζονται οι βραδινές ώρες της ημέρας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μια παρόρμηση και μια συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να μας κάνει πιο ευάλωτους, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε βιαστικές κινήσεις και λόγια που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Ας αφεθούμε στην πιο επιφανειακή, χαλαρή πλευρά της ζωής, χωρίς να ασχοληθούμε με ουσιαστικά ή σημαντικά θέματα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Ζυγό

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι (ιδιαίτερα εσείς του δεύτερου δεκαήμερου), εισπράττετε την εύνοια της Σελήνης, που σας βοηθά να εκφραστείτε πιο εύκολα, να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και να αξιοποιήσετε κάποιες προσκλήσεις για να περάσετε καλά. Γενικότερα, η μέρα ενισχύει την κοινωνική σας ζωή, που σας χαρίζει πολύ όμορφες στιγμές!
 
Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 

 
 
Ο ανατρεπτικός Σεπτέμβριος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-09-2015 20:00:00