Quantcast
blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2014.

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας τις τελευταίες 10 ημέρες του Οκτωβρίου

Το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου έχει έντονα τις επιρροές της πρόσφατης σεληνιακής Έκλειψης, εξαιτίας της οποίας δοκιμάστηκαν σκληρά οι σχέσεις. Ωστόσο, η πολλά υποσχόμενη τριπλή σύνοδος στο Ζυγό, στην οποία συμμετέχουν ο Ήλιος, ο ανάδρομος Ερμής και ο… διαμεσολαβητής των ερωτικών σχέσεων, η Αφροδίτη, δίνει μία ώθηση στα ερωτικά, σχηματίζοντας θετική όψη εξαγώνου με τον Άρη από τον Τοξότη. Πράγμα που σημαίνει χαλαρές διαθέσεις, τολμηρή επικοινωνιακή ικανότητα και έντονη σεξουαλικότητα.
 
Φυσικά, το μόνο μελανό σημείο, ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να φέρει πάλι παρεξηγήσεις, ενώ πάνω στον ενθουσιασμό μας μπορεί να μοιράσουμε υποσχέσεις, τις οποίες δεν πρόκειται να κρατήσουμε. Ακόμη, ας προσέξουμε τα μυστικά και τις παλιές αμαρτίες, γιατί όλα αυτά μπορεί να τα βρούμε μπροστά μας.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη

Στις 20 Οκτωβρίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη εξισορροπεί τα αισθηματικά, βοηθώντας μας να εκφράσουμε την αγάπη μας και να βρούμε αποδοχή. Η φύση των ζωδίων που βρίσκονται οι δύο πλανήτες, ευνοεί νέα τολμήματα και γνωριμίες, ενώ ο Τοξότης εξευμενίζει τη βίαιη φύση του Άρη, κάνοντας τον εξευγενισμένο, διασταυρώνοντας την δυνατή έλξη με τη διάθεση και το υπονοούμενο ενός μεγάλου έρωτα. Γιατί η Αφροδίτη από το Ζυγό αυτό επιθυμεί διακαώς και για αυτό προσπαθεί.

Αφροδίτη και Ήλιος στον Σκορπιό

Στις 24 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο της παντοδυναμίας της το Ζυγό και περνάει στον Σκορπιό, παίζοντας με συναισθήματα όπως είναι το πάθος, η εκδίκηση, η ζήλεια και η κτητικότητα. Η αλήθεια είναι πως ο έρωτας δοκιμάζεται το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο Σκορπιό. Μόνο οι έντονες και θυελλώδεις σχέσεις αξίζουν το κόπο, γιατί μόνο μέσα από αυτές θα φανεί περίτρανα η ουσία της αγάπης και η αληθινή ποιότητα του έρωτα. Κάτι που βάζει σε δοκιμασία τον έρωτα, αφού τον εξωθεί στα άκρα με απαιτήσεις και πειράματα.
 
Την ίδια μέρα, ο Ήλιος θα περάσει και αυτός στον Σκορπιό, με παρουσία της Σελήνης, εντείνοντας τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα. Το σεξ και οι σχέσεις αποκτούν μια ιδιαίτερη, περίπλοκη και μυστικιστική υφή, ενώ στην προσπάθεια μας να αναλάβουμε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης, χάνουμε τον έλεγχο του εαυτού μας.
 
Τα αναπάντεχα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, οι σκηνές ζήλειας, οι ενοχές και οι εκρήξεις θυμού, αποτελούν τη βασική γραμμή στον έρωτα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα όσοι είναι ερωτευμένοι μέχρι… τα αυτιά, θα επιδείξουν μια εξαιρετική ικανότητα να νιώθουν και να αντιλαμβάνονται τις σκέψεις του άλλου, ακόμα και να μεταφράζουν τις σιωπές!
 
Ένα πρόβλημα που μπορεί και αυτό να ταράξει τα ήδη τρικυμιώδη νερά των σχέσεων, είναι η μυστικοπάθεια, η οποία θα λειτουργήσει απειλητικά για τις κλονισμένες σχέσεις, αλλά διεγερτικά στις πολύ πρόσφατες!
 
Όλο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρωματίζεται από τις ανάγκες μας και τη προσπάθειά μας να τις καλύψουμε. Με την προϋπόθεση να βιώσουμε το πάθος!

Άρης στον Αιγόκερω

Στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και φέρνει νέα τροπή στα ερωτικά δρώμενα. Κινήσεις μετρημένες εν μέρει, στρατηγική κατάκτησης, αλάθητη και σεξουαλική επιθυμία, όχι ασυγκράτητη, αλλά αυστηρά κατευθυνόμενη μόνο προς το αντικείμενο του πόθου. Τακτικές, που στην ουσία κολακεύουν τον κατακτημένο!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 27 Οκτωβρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εξυμνεί την ιδανική αγάπη και προσπαθεί να τη φέρει στα μέτρα μας, να τη κάνει γήινη, να τη προσαρμόσει στις ζωές μας. Χρειάζεται μόνο πίστη, εμπιστοσύνη και ένα μικρό όραμα. Ο έρωτας εξιδανικεύεται στη σωστή δόση και μπορεί να γίνει βιώσιμος, χωρίς να απογοητεύσει. Και το έχουμε ανάγκη αυτό, ειδικά όταν αντιμετωπίσουμε τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα, αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε τον επόμενο μήνα. Και θα έχουμε πολλά να πούμε...! Αυτές τις ημέρες δώσε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί το πάθος είναι δίπλα σου και μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στα ερωτικά σου! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms για να μάθεις από τους κορυφαίους ταρωμάντες μας τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή!
 
Σχετικά άρθρα:
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-10-2014 20:00:00