blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση για το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2014.

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση για το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας τις τελευταίες 10 ημέρες του Νοεμβρίου

Με την Αφροδίτη στο Τοξότη μας βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, να γιορτάζουμε την ελευθερία, τη προοπτική, τον έρωτα. Μία τάση για σπάσιμο δεσμών, για αναζήτηση του καινούργιου, του ενθουσιασμού, του εκκεντρικού, του ιδιαίτερου. Μια τάση για λιγότερη εξάρτηση και περισσότερο συναίσθημα, υπάρχει τις μέρες αυτές. Για περισσότερη φαντασία στον έρωτα και λιγότερα σύνορα. Για λιγότερους κοινωνικούς περιορισμούς και περισσότερη αναζήτηση πέρα από το μικρόκοσμό μας. Για απεριόριστη γενναιοδωρία και λιγότερη καταπίεση. Για πειραματισμούς με άτομα αταίριαστα φαινομενικά, αλλά που μπορεί να αποτελούν ευχάριστη έκπληξη στο τέλος, με όσα έχουν να προσφέρουν.

Τα παιχνίδια των πλανητών

Στις 20 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα συμπαρασύρει στα κύματά της κάθε έρωτα δύσκολο, δυσλειτουργικό, ουτοπικό, με αποτέλεσμα την απογοήτευση, αλλά και την αποκάλυψη, που οδηγεί στη λύτρωση και την απελευθέρωση. Μία αποκάλυψη πως αυτό που ζούσαμε δεν κάλυπτε τις προσωπικές μας ανάγκες, αλλά ήταν η εξάρτηση, η φοβία και η θυματοποίηση, που μας έριχνε στάχτη στα μάτια.
 
Σαν συνέπεια της όψης αυτής, πολλοί θα δουν καθαρά τη ποιότητα της σχέσης τους, ενώ άλλοι θα επιδοθούν σε μια άλλου είδους σχέση, έχοντας την ανάγκη να αφεθούν σε μία αυταπάτη.
 
Στις 22 Νοεμβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, επιδρώντας άμεσα στον έρωτα. Επιθυμία για δραπέτευση, για κατάρριψη ασφυκτικών συμπεριφορών, για παράδοση στη γοητεία του άλλου χωρίς ενοχές, για έρωτα με τη ζωή γενικότερα, για παιχνίδι χωρίς απαραίτητα ένα σκοπό.
 
Τις μέρες αυτές του Νοεμβρίου, οι εμπειρίες, ο… τοξοτίσιος τυχοδιωκτισμός και το κυνήγι της γοητείας, θα χαρίσουν μερικές αξέχαστες στιγμές.
 
Στις 25 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στο Σκορπιό βάζει φρένο στην απεριόριστη ερωτική επικοινωνία και μας ταμπουρώνει πίσω από τις σκέψεις που δύσκολα μοιραζόμαστε, τις φοβίες, τη μυστικοπάθεια και ένα αδικαιολόγητα έντονο άγχος. Ως εκ τούτου, θα επηρεαστεί ο τρόπος που λειτουργούμε ερωτικά, αφού θα είμαστε σε μια συνεχή άρνηση και καχυποψία.
 
Στις 26 Νοεμβρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό υπόσχεται καθοριστικής σημασίας γνωριμίες, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από έντονη έλξη, ενθουσιασμό και πρωτοτυπία. Η επιθυμία να φτάσουμε από κοινού με τον άλλον σε ένα ύψιστο σημείο στη σχέση, να απογειωθούμε, να μην υπάρχει τίποτα που να μας κρατά πίσω ή κάτω, είναι έντονη.
 
Μέρες κατά τις οποίες ερωτευόμαστε λοιπόν, χωρίς όρους και όρια. Χωρίς προσπάθεια να κάνουμε πρόβλεψη για τη διάρκεια του νέου έρωτα, γιατί απλά δεν είναι προβλέψιμος. Χωρίς περιορισμούς στο συναίσθημα, στην έκφραση, στον τρόπο ζωής.
 
Η 27η Νοεμβρίου, είναι μία μέρα κατά την οποία θα ενθουσιαστούμε, μπορεί να ενδώσουμε σε έναν έρωτα ξαφνικό ή να έχουμε μία ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν ή το εξωτερικό.
 
Ο μήνας φτάνει στο τέλος του στις 30, όπου ο Ερμής τείνει να σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ευθύνεται για ψέματα που θα εξοργίσουν, ανακρίβειες και συκοφαντίες. Ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα πιο βρώμικο πρόσωπο του έρωτα, αλλά και εκεί μπορεί να μας σώσει η διαίσθησή μας. Καλό είναι τις μέρες εκείνες, να αποφύγουμε να δώσουμε υποσχέσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να μη μπορέσουμε να τις τηρήσουμε. Όπως επίσης και να αποφύγουμε να τις αποσπάσουμε από τον άλλον.
 
Έτσι κάπως φτάνει στο τέλος ο Νοέμβριος, με φουρτούνες, απογοητεύσεις, ελπίδα, οράματα και νέους, δυνατούς έρωτες, που την πορεία και το μέλλον τους θα καθορίσουν οι όψεις του επόμενου μήνα. 
 
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-11-2014 13:24:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι