blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Ο Ιούνιος μας καλωσορίζει με τις πιο περίεργες και αντιφατικές διαθέσεις. Ήλιος και Αφροδίτη βρίσκονται στους Διδύμους, φροντίζοντας για μία παρατεταμένη ξεγνοιασιά και ανεμελιά, η οποία όμως διακόπτεται απότομα, για να συνεχίσει αργότερα.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου 2016

Ο Άρης με κίνηση ανάδρομη στο Σκορπιό, πραγματοποιεί ένα δικό του ταξίδι, λες και λειτουργεί ξεκομμένα και μεμονωμένα. Κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι, με κάποιες ερωτικές προσκολλήσεις από το παρελθόν, με αναμνήσεις που επανέρχονται συνεχώς στην επιφάνεια και διεκδικήσεις ενός χαμένου γοήτρου.

Ο Ιούνιος θα αποδειχτεί ένας μήνας προκλητικός και δύσκολος για τον έρωτα, αφού η Αφροδίτη, μπορεί να είναι μεν στους Διδύμους, σχηματίζει ωστόσο τεταμένες όψεις με ισχυρούς πλανήτες. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 5 Ιουνίου, θα είναι για πολλές ταλαιπωρημένες σχέσεις μια αφετηρία, ώστε να ξαναβρούν τη χαρά της ζωής και του έρωτα, έστω και υπό συνθήκες.

Αφροδίτη-Ποσειδώνας: Σαν μαγεμένοι...

Στις 3 Ιουνίου, τα πράγματα δείχνουν ένα περίεργο πρόσωπο, με την όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης στους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Μία όψη που θα φέρει σημαντικές αμφισβητήσεις στον έρωτα, απογοητεύσεις, προσδοκίες που ίσως δεν επαληθευτούν. Ο ρομαντισμός φυσικά βρίσκεται στα ύψη, οδηγώντας σε εξιδανίκευση καταστάσεων, κοινώς σε ροζ γυαλιά.

Τη περίοδο αυτή και μέχρι τις 10 του μηνός, μας είναι δύσκολο να συνάψουμε εφήμερες και επιπόλαιες σχέσεις, αφού επενδύουμε πολύ στην αληθινή αγάπη και το αγνό συναίσθημα. Ίσως αποκωδικοποιούμε λάθος τα μηνύματα που λαμβάνουμε, τροφοδοτώντας ένα όνειρο, που στη πραγματικότητα ίσως να μην υφίσταται.

Μπορεί πάλι, παραδομένοι τυφλά σε έναν έρωτα, να παίρνουμε το ρόλο του θύματος, ένα ρόλο που μας δημιουργεί ελλείψεις, αφού παραμερίζουμε τις δικές μας ανάγκες και προάγουμε αυτές του άλλου. Όταν μας κατέχουν αισθήματα πάθους, αγάπης, δυνατής έλξης, τότε δημιουργούμε μία εικόνα τελειότητας για τον άλλον, στην οποία καθρεφτιζόμαστε εμείς μέσα.

Είναι μία όψη, κατά την οποία θα λειτουργήσουμε σαν υπνωτισμένοι και μαγεμένοι από έναν δυνατό έρωτα. Ας λάβουμε υπόψιν πως ίσως να είμαστε ιδιαίτερα απροστάτευτοι και ευαίσθητοι, λόγω ευπιστίας και αγνών αισθημάτων, ενώ εντυπωσιαζόμαστε σχετικά εύκολα και γρήγορα.

Αφροδίτη-Κρόνος: Αγάπη υπερεκτιμημένη;

Στις 4 Ιουνίου, το αστρολογικό τοπίο συμπληρώνεται με τη δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μία όψη που θα απαιτήσει πράξεις και ενδείξεις αγάπης, που θα υποβάλλει τις σχέσεις σε τεστ έρωτα και αντοχής.

Aναμένουμε από τους άλλους ποιότητες και αρετές… πρώτης κατηγορίας, ενώ γινόμαστε εκνευριστικά επιλεκτικοί και αυστηροί με το σύντροφο ή τον εραστή μας. Στον έρωτα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πάνω χέρι, να ελέγχουμε τον άλλον, να τον καθοδηγούμε. Ίσως, ανάλογα την ιδιοσυγκρασία του ατόμου, να δημιουργήσουμε καταστάσεις πιεστικές. Όμως, το ίδιο μπορεί να γίνει και σε εμάς. Να βρεθούμε σε μία περιοριστική ατμόσφαιρα, που λίγο θυμίζει έναν κάποτε μεγάλο έρωτα. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα στραφούμε στη σιωπηλή λύση του συμβιβασμού, όταν μία κατάσταση στον έρωτα δεν μπορεί να αλλάξει, να μεταβληθεί. Το γνωστό βόλεμα, ίσως αποδειχτεί σε δεδομένη στιγμή η μόνη λύση για κάποιους, που αποφεύγουν τα δύσκολα.

Κάτω από την επήρεια της όψης, μπορεί να δημιουργηθούν σχέσεις που το κύριο ζητούμενο να είναι η αναζήτηση προστασίας και ασφάλειας. Γι’ αυτό και θα υπάρξουν σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας και κοινωνικής θέσης.

Ας μην ξεχνάμε οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο, είναι όψεις δύσκολες, που πιέζουν προς γνώσιν και συμμόρφωση. Όπως αντιλαμβανόμαστε, τόσο η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που προηγήθηκε, όσο και αυτή με το Κρόνο, είναι διαφορετικές και αταίριαστες μεταξύ τους. Ανάλογα με τις περιστάσεις ζωής του ατόμου και το ωροσκόπιό του, ενεργοποιείται συχνά η μία ή η άλλη.

Αφροδίτη-Ουρανός: Επαναστατημένοι εραστές!

Στις 12 Ιουνίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει επαναστατικές και ιδιόμορφες τάσεις στις σχέσεις. Το θετικό της όψης αυτής, είναι η μεγάλη ανεκτικότητα που δείχνουμε απέναντι στον έρωτα. Υπάρχει κατανόηση, επικοινωνία, ανάγκη για μεγάλη ελευθερία, όρεξη για εμπειρίες και πειραματισμούς. Προσεγγίζουμε τον άλλον, τον εραστή, το σύντροφο, το φίλο που ενδέχεται να γίνει εραστής, με άνεση, συμπάθεια, ανοιχτές και θετικές διαθέσεις. Η πρόθεσή μας να ερευνήσουμε τον έξω κόσμο, να βιώσουμε πρωτόγνωρες εμπειρίες και να ενθουσιαστούμε με ένα άτομο, είναι έντονη και θα παραμένει όσο δεν ικανοποιείται.

Είμαστε ο εαυτός μας, δεν προσποιούμαστε, αναζητούμε ελευθερία έκφρασης, νέους έρωτες ή ανανεώνουμε τους παλιούς, αν δεν έχουν καταναλώσει ήδη ό,τι μπορούν να προσφέρουν. Όσοι ζουν σε σχέσεις που κάπου είχαν χάσει τον εαυτό τους και την ταυτότητά τους, αφού τους αφομοίωσε η ρουτίνα, τώρα θα ανανεωθούν, επιφέροντας αλλαγές, από το πώς περνάνε τον κοινό χρόνο με τον σύντροφο, μέχρι την ποιότητα της ερωτικής ζωής. Μία πολλά υποσχόμενη όψη, που θα μας διδάξει πως όσο υπάρχει ζωή, θα υπάρχει έρωτας και το αντίστροφο.

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας.  Επίσης, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με τις ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε, από την Ολυμπία Χριστοδουλή!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2016 15:24:00