blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Χείρωνας στον Αιγόκερω στον γενέθλιο χάρτη σου

 
Ο Χείρωνας στον Αιγόκερω στον γενέθλιο χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Χείρωνας στον Αιγόκερω στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω στον γενέθλιο χάρτη σου, φανερώνει ότι υπάρχουν πληγές στη ζωή σου, που οφείλονται στην έλλειψη επιβράβευσης. Μήπως σαν παιδί άκουσες πολλές φορές από την οικογένεια και τους δασκάλους σου την έκφραση: «Τα πήγες καλά, σύμφωνα όμως με τις δυνατότητές σου θα μπορούσες ακόμα καλύτερα, προσπάθησε περισσότερο την επόμενη φορά»;
 
Στην πορεία της ζωής σου σχεδόν ποτέ δεν νιώθεις ευχαρίστηση για τα επιτεύγματά σου, πάντα πιστεύεις ότι οι γύρω σου δεν εκτιμούν αλλά και δεν επαινούν το έργο σου. Θεωρείς ότι δεν έχεις την δύναμη για να κατακτήσεις την επιτυχία ή και την εξουσία. Ακόμα και όταν καταφέρνεις να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, πάλι θα ρίξεις ευθύνες στον εαυτό σου ότι κάτι δεν έκανες καλά, έτσι όπως θα έπρεπε!
 
Παράλληλα, κατά την πορεία της ζωής σου θα περάσεις στάδια κατά τα οποία δεν θα μπορείς να υπακούσεις σε κανόνες και πρέπει, ενώ άλλες στιγμές μπορεί να επιβάλλεις με εμμονή στον εαυτό σου ότι πρέπει πάση θυσία να πετύχεις! Το μάθημα που έχεις να πάρεις από τη ζωή είναι ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την τελειότητα!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.

Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.

Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00