blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη

 
O Χείρωνας στον Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Τοξότη στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας στο ζώδιο του Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη σου, σημαίνει πως στη ζωή σου θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε ωθήσουν να λειτουργήσεις εντελώς αντιδραστικά και επιπόλαια. Είσαι ένα άτομο με μεγάλη πνευματική γνώση, ξέρεις καλά πως έχεις μία κρυφή εσωτερική δύναμη την οποία θέλεις να μεταδώσεις στους γύρω σου. Γίνεσαι ένας μεταδοτικός και αγαπητός δάσκαλος ή φίλος, αφού έχεις τον τρόπο να εκφράζεις με αθωότητα αλλά και απλότητα όλα όσα γνωρίζεις.
 
Πολλές φορές όμως έχεις την τάση να παίρνεις επιπόλαιες και απερίσκεπτες επιλογές, που βασίζονται στο ρίσκο και με τις οποίες γκρεμίζεις όσα με κόπο μπορεί να έχτιζες. Άλλες πάλι στιγμές αδυνατείς να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου για αυτό και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 
Στη ζωή σου έχεις να πάρεις πολλά μαθήματα – και κυριολεκτικά και μεταφορικά-! Αυτό σημαίνει πως πάντα θα αναζητάς την γνώση, το καινούριο, το ασυνήθιστο και τις εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00