blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Ζυγό στον γενέθλιο χάρτη

 
O Χείρωνας στον Ζυγό στον γενέθλιο χάρτη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Ζυγό στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας από το ζώδιο του Ζυγού στον γενέθλιο χάρτη σου, είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι θα πληγωθείς μέσα από σχέσεις και συνεργασίες σου. Η βαθύτερη ανάγκη σου είναι να υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου, μέσα από τους οποίους θα δίνεις και θα παίρνεις αγάπη, θα εξελίσσεσαι και θα προοδεύεις. Ίσως κατά κάποιον τρόπο έχεις ωραιοποιήσει και εξιδανικεύσει στο μυαλό σου τις ανθρώπινες σχέσεις, με αποτέλεσμα να χάνεις το κουράγιο σου με το παραμικρό και να πληγώνεσαι ή να παίρνεις πολύ προσωπικά όταν προκύπτει κάποιο ζήτημα ή κάποιο καβγαδάκι με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
 
Αποτέλεσμα των πληγών που θα προκληθούν από τις σχέσεις σου, θα είναι η επιλογή σου να απομονωθείς, γιατί δεν θα επιθυμείς να βιώσεις και πάλι από την αρχή τον πόνο ή την απόρριψη.
 
Το μάθημα που έχεις να πάρεις σε αυτή τη ζωή είναι πως ακόμα και στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει μία αρχή και ένα τέλος. Δεν θα πρέπει να παίρνεις τόσο προσωπικά την άσχημη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, γιατί κάθε άνθρωπος μπαίνει στη ζωή μας για να μας δώσει ένα σημαντικό μάθημα!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00