blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στην Παρθένο στον γενέθλιο χάρτη

 
O Χείρωνας στην Παρθένο στον γενέθλιο χάρτη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στην Παρθένο στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας στην Παρθένο στον γενέθλιο χάρτη φανερώνει ότι κατά την διάρκεια της ζωής σου έχεις δεχτεί και θα δεχτείς πολύ σκληρή κριτική που θα σε πληγώσει και σου προκαλέσει την αβεβαιότητα για τις δυνάμεις σου. Το άγχος για την επιτυχία είναι μεγάλο για αυτό και προσπαθείς αλλά και πιέζεσαι να ολοκληρώνεις τα πάντα με τελειότητα, γιατί έχεις τον φόβο τι θα πουν οι γύρω σου αν αποτύχεις. Δίνεις πολύ μεγάλη βαρύτητα σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που υπάρχει γύρω σου, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι σε υπερβολικό βαθμό και να φθείρεσαι.
 
Η θέση αυτή του Χείρωνα, φανερώνει ότι μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό σου έμμονες σκέψεις ή να έχεις υποχόνδριες τάσεις με την καθαριότητα και την υγιεινή, γιατί χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, φοβάσαι ότι μπορείς να πάθεις κάτι. Συχνά μπορεί να θέτεις τον εαυτό σου σε περιορισμό, ή να τον περνάς από δοκιμασίες προκειμένου να γλιτώσεις τον πόνο, τις πληγές και τα προβλήματα. Μην ξεχνάς όμως πως μία ζωή την έχουμε και πρέπει να την γλεντήσουμε, γιατί οι στιγμές περνούν και χάνονται.
 
Το μάθημα λοιπόν που έχεις να πάρεις από αυτή τη ζωή είναι ότι θα πρέπει να αναπτύξεις περισσότερο τον αυθορμητισμό σου και να απαλλαγείς από ψυχοφθόρες και ανασφαλείς σκέψεις που δεν καταλήγουν πουθενά, παρά μόνο σε προσωπικό αδιέξοδο.
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.

Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.

Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00