blank
 
blank

Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 20 Μαΐου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 20 Μαΐου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, ξεκιίνησε την ανάδρομη πορεία του την 1η Μαρτίου, στις 18:23, και την ολοκληρώνει στις 20 Μαΐου και ώρα 04.31. Το διάστημα αυτό, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο, κυρίως για τις σχέσεις και τις συνεργασίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι οποίες πολύ δύσκολα θα επιβιώσουν.
 
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου μάλιστα, ο Άρης θα συμμετάσχει στην πλανητική διαμόρφωση του «σταυρού» με τους Δία, Ουρανό και Πλούτωνα και θα πυροδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις, που θα έχουν οριστικό και μόνιμο χαρακτήρα. Ωστόσο, ό,τι συμβεί καθ’ όλη την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, θα είναι αποτέλεσμα μιας κατάστασης που υποβόσκει εδώ και καιρό και που δεν επιδέχεται βελτιώσεις. Αντίθετα, θετικές εξελίξεις επιφυλάσσει ο ανάδρομος Άρης σε σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή και διαλυθεί, οι οποίες μπορούν να αποκατασταθούν και να διαμορφώσουν καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Ειδικά γι' αυτό το θέμα σας συστήνουμε να μιλήσετε με τη μέντιουμ Σύλβια.
 
 
Τέλος, να τονίσουμε ότι η παραδοσιακή Αστρολογία «απαγορεύει» να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση με ανάδρομο Άρη, γι’ αυτό αν προκύψουν νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να περιμένουν μέχρι τις 21 Μαΐου, για να προχωρήσουν στην ερωτική πράξη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Άρη

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτό το διάστημα είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, με τις άλλες επίκαιρες αστρολογικές όψεις και προβλέψεις, στο τέλος αυτού του άρθρου.

Ο ανάδρομος Άρης και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Ο κυβερνήτης σου Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο πολικό ζώδιο του Ζυγού και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου την 1η Μαρτίου, φίλε Κριέ. Αυτή η πορεία θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Μαΐου και πρόκειται να προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτό το διάστημα μπορεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, σχετικά με την αξία κάποιων ατόμων που βρίσκονται κοντά σου, καλό θα είναι όμως να αποφύγεις ενέργειες για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις. Αντίθετα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι περισσότερο διαλλακτικός, υπομονετικός και κυρίως να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν. Παρόλο που ίσως είναι δύσκολο να συμβιβαστείς, δεν θα πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό σου να κυριαρχήσει, καθώς οι ρήξεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, πιθανότατα θα είναι οριστικές. Αντίθετα, αν έχει προηγηθεί διάσταση με τον σύντροφό σου ή με κάποιον συνεργάτη σου, ίσως τώρα αποκατασταθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά την 1η Μαρτίου, επηρεάζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας σου. Θα πρέπει λοιπόν μέχρι και τις 20 Μαΐου να προσέχεις πώς θα ξοδεύεις την ενέργειά σου και να φροντίζεις να είσαι συνεπής στα καθήκοντά σου, χωρίς να ξεπερνάς τα όρια της αντοχής σου. Ίσως είναι απαραίτητο να μειώσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλλει. Δεν θα πρέπει επίσης να παραμελήσεις την υγεία σου και να αποφύγεις υπερβολές στη διατροφή σου ή και σε αθλητικές δραστηριότητες, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόσκαιρα κινητικά προβλήματα. Ακόμα και ένα «πιάσιμο» για παράδειγμα, μπορεί να κάνει καιρό να αποθεραπευτεί. Απόφυγε επίσης να ξεκινήσεις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να αποδώσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού την 1η Μαρτίου και την ολοκληρώνει στις 20 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα που η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα, καθώς θα γίνεις ιδιαίτερα ανυπόμονος απέναντι στο σύντροφό σου και ίσως εκφράσεις απαιτήσεις, που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Άρη, μπορείς να δεις έναν έρωτα από το παρελθόν να επιστρέφει γεμάτος υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον και, σ’ αυτή την περίπτωση, αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Στον επαγγελματικό τομέα, αυτό το διάστημα δεν είσαι τόσο δημιουργικός όσο άλλες φορές και θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν. Τέλος, όσοι από εσάς έχετε παιδιά, φροντίστε να τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και να είστε πιο υπομονετικοί μαζί τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαΐου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με τα οικεία σου πρόσωπα ή να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν, που απαιτούν λύση εδώ και τώρα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να δείξεις κατανόηση, προκειμένου να αποφευχθεί μια μόνιμη ρήξη που θα σου κοστίσει. Επίσης, αν αναζητάς μια νέα κατοικία, καλό θα είναι να το αναβάλλεις για την ώρα, καθώς ακόμα και αν βρεις κάτι που σου αρέσει, το πιθανότερο είναι ότι θα αντιμετωπίσεις πολλά πρακτικά προβλήματα στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, την 1η Μαρτίου ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και ίσως οι συνθήκες σε αναγκάσουν να μετακινείσαι συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο, προκειμένου να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Ωστόσο, το επικοινωνιακό σου χάρισμα δεν βρίσκεται στο φόρτε του αυτό το διάστημα και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις διατυπώσεις σου, ώστε να έχεις θετικά αποτελέσματα. Ίσως είναι καλύτερα να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ρουτίνας και να αποφύγεις νέες ιδέες, που δύσκολα θα γίνουν αποδεκτές. Απόφυγε επίσης την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων, καθώς και την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ανάδρομη πορεία του Άρη στον τομέα των οικονομικών σου, ξεκινά την 1η Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα έξοδά σου, καθώς θα υπάρξουν σημαντικά σκαμπανεβάσματα αλλά και απρόβλεπτες υποχρεώσεις, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Αν αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων αυτή την περίοδο, δύσκολα θα επιτευχθεί η σταθερότητα και είναι πολύ πιθανό να εισπράττεις τα χρήματά σου με μεγάλη δυσκολία. Ίσως μάλιστα είναι ακόμα καλύτερο να μην λάβεις σοβαρά υπόψη σου τυχόν ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για εύκολο κέρδος. Απόφυγε επίσης να δανείσεις χρήματα ακόμα και σε άτομα της εμπιστοσύνης σου, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα τα χάσεις. Αντίθετα, αν σου οφείλονται χρήματα, ίσως καταφέρεις να πάρεις έστω και ένα μέρος του ποσού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο την 1η Μαρτίου. Μέχρι και τις 20 Μαΐου που θα ολοκληρωθεί, θα διαπιστώσεις ότι είσαι περισσότερο οξύθυμος και νευρικός και σε πολλές περιπτώσεις η ανυπομονησία και η βιασύνη θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Θα πρέπει λοιπόν αυτό το διάστημα να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να δείξεις ωριμότητα απέναντι στα γεγονότα, να επανακαθορίσεις τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου, αλλά να μην διεκδικήσεις ακόμα τίποτα, καθώς αν διατυπώσεις τις επιθυμίες σου, όχι μόνο δεν θα εκπληρωθούν, αλλά ίσως κάποιοι άλλοι τις εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. Απόφυγε επίσης εντάσεις και εκρήξεις που μπορεί να πάρουν σοβαρές διαστάσεις, είτε στον επαγγελματικό σου χώρο είτε στην προσωπική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου την 1η Μαρτίου και την ολοκληρώνει στις 20 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, καθώς θα νιώσεις μια σύγχυση ως προς την πορεία σου και θα σου είναι δύσκολο να αποφασίσεις πού πρέπει να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου, για να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον. Οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν να σου προσφέρουν μια πολύτιμη βοήθεια, μπορούν όμως και να σε αποπροσανατολίσουν ακόμα περισσότερο. Σε όλη αυτή την ενδοσκόπηση, θα πρέπει να αποφύγεις ιδέες και συμβουλές τρίτων προσώπων, καθώς ο μόνος σωστός σύμβουλος είναι ο εαυτός σου. Κάνε την αυτοκριτική σου, αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού στις 26/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δείξει το σωστό δρόμο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, την 1η Μαρτίου ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα κρίνεις απαραίτητο να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς επίσης και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Ίσως ανακαλύψεις ότι κάποια άτομα δεν είναι πραγματικά αυτό που δείχνουν και αποφασίσεις να τερματίσεις τους δεσμούς σου μαζί τους. Θα πρέπει ωστόσο να κρίνεις με διαύγεια και να μην αφήσεις μια στιγμιαία ένταση να καθορίσει τις εξελίξεις. Την ίδια περίοδο, είναι πιθανό να επιστρέψουν παλιοί φίλοι ή εραστές ή συνεργάτες, που θα θελήσουν να αναθερμάνουν την επαφή σας και, σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως αξίζει να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία (συμβουλευτείτε την Λιλίκα γι' αυτό το θέμα). Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, την 1η Μαρτίου ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της καριέρας σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου, να διατηρήσεις την θέση σου ή και να φτάσεις ακόμα πιο ψηλά. Αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, διεκδικήσεις και συγκρούσεις, που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να παραμείνεις απαθής απέναντι στα γεγονότα, καθώς το πιθανότερο είναι να εξαντλήσεις όλη σου την ενέργεια χωρίς όφελος. Αν πάλι έχεις κάνει μια μεγάλη προεργασία το περασμένο διάστημα και υπολείπονται κάποιες λεπτομέρειες, οι προοπτικές είναι καλύτερες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ανάδρομη πορεία του Άρη, που ξεκινάει την 1η Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου, πραγματοποιείται στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια επιρροή που θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και στη φιλοσοφία σου, ενώ θα σου φέρει και ξαφνικές «εμπνεύσεις» και νέους στόχους για το μέλλον. Ωστόσο, το κατά πόσον αυτοί οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν, είναι μια άλλη ιστορία που χρήζει προσοχής. Κάθε ξεκίνημα που θα κάνεις αυτό το διάστημα, δύσκολα θα μπορέσει να ολοκληρωθεί, καθώς θα υπάρξουν σοβαρές αντιρρήσεις, αμφισβητήσεις και απροθυμία των γύρω σου να στηρίξουν τις ιδέες σου. Καλό είναι λοιπόν να «παγώσεις» τα σχέδιά σου τουλάχιστον μέχρι τις 20 Μαΐου. Δυσκολία θα υπάρξει και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή τα ταξίδια γενικότερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο Άρης πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο τα οικονομικά σου και κυρίως οι υποχρεώσεις σου προς τρίτους θα σε απασχολήσουν έντονα και θα αναζητήσεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αποπληρώσεις χρέη, που διογκώνονται όλο και περισσότερο. Μια σωστή διαχείριση επιβάλλεται αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγεις σοβαρές απώλειες. Ωστόσο, αν είσαι εσύ αυτός που του οφείλονται καθυστερημένα χρήματα, ίσως αυτό το διάστημα τα εισπράξεις. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αποφύγεις σπατάλες, καθώς μέχρι και τις 20/5 τα οικονομικά σου θα υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αυτή την περίοδο είναι πιθανό επίσης να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν και να εξελιχθεί σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2014 00:00:00