blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Σκορπιό στον γενέθλιο χάρτη

 
O Χείρωνας στον Σκορπιό στον γενέθλιο χάρτη
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Σκορπιό στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Με τον Χείρωνα σου στο ζώδιο του Σκορπιού στον γενέθλιο χάρτη, είναι φανερό ότι στη ζωή σου θα υπάρξουν βαθιά τραύματα, που θα προκληθούν από μία απώλεια που θα σε ταράξει. Πιθανότατα να αποχωριστείς από το πλευρό σου ένα άτομο στο οποίο έχεις πολύ μεγάλη αδυναμία και ο πόνος να είναι τόσο αβάσταχτος, που να αναρωτιέσαι από εκεί και ύστερα ποιο είναι το νόημα της ζωής.
 
Μπορεί για ένα διάστημα να μην βρίσκεις δύναμη και χαρά σε τίποτα από αυτά που θα συμβαίνουν γύρω σου. Παρόλο που γνωρίζεις πολύ καλά ότι κρύβεις μέσα σου μεγάλη δύναμη, πολλές φορές θα αισθάνεσαι σαν φύλλο στον άνεμο γιατί δεν θα μπορείς να ξεχάσεις τον χαμό, την απομάκρυνση, τον χωρισμό.
 
Το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτή τη ζωή είναι πως η εξάρτηση ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν. Θα πρέπει λοιπόν να επιβάλλεις στον εαυτό σου να βρεις αυτή την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς τον φόβο ότι για μία ακόμα φορά θα έχεις απώλειες!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00