blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015: Για καλό και για κακό, ας κρατήσουμε τις αποστάσεις!

Τα άστρα την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015: Για καλό και για κακό, ας κρατήσουμε τις αποστάσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015

Τα άστρα την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου παρουσιάζει έντονες πλανητικές επιδράσεις, που θα ενεργοποιήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα θέματα της αισθηματικής, αλλά και της οικονομικής μας ζωής. Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα αναγκαστούμε να πάρουμε θέση απέναντι σε καταστάσεις, που για κάποιο λόγο δεν μας εκφράζουν ή το προηγούμενο διάστημα είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα!

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Υπεύθυνη κατά βάση γι’ αυτές τις ανακατατάξεις είναι η Αφροδίτη, που την Τρίτη περνά στους Ιχθείς, μια θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον πλανήτη, που θα βγάλει τις καλύτερές του ποιότητες και θα φέρει πολλές εξελίξεις στα οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την ημέρα της Τετάρτης, φέρνει ανοίγματα και εξυπηρετήσεις μέσα από την επικοινωνία, ή ακόμα και λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν και που με κάποιο τρόπο, τις ημέρες αυτές θα δρομολογηθούν πολύ πιο ουσιαστικά και από εκεί που δεν το περιμένουμε!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Το φινάλε του μήνα ορίζει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής και δίνει την ενέργειά του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Οι διαθέσεις γίνονται απαισιόδοξες ή αρνητικές και ανυποχώρητες, αρνούμενες να δούμε τις λύσεις που υπάρχουν μπροστά τους, οδηγώντας πολλές φορές σε απογοητεύσεις, συγκρούσεις και ρήξεις, που ενδεχομένως να αποθαρρύνουν, να απογοητεύσουν και να πληγώσουν!
 
Παράλληλα όμως, ανασύρει και οικονομικές εκκρεμότητες. Οικονομικά θέματα που ενδεχομένως έχουμε αφήσει στην άκρη, με κάποιο τρόπο επανέρχονται απαιτώντας λύσεις και λειτουργώντας πιεστικά για την ψυχολογία μας.
 
Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα από την άλλη μεριά, μπορεί να προσφέρει λύσεις και εξυπηρετήσεις, μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες και τη διεκδικήσεις.

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή, μαλακώνει λίγο το κλίμα και βοηθά στην εύρεση λύσεων μέσα από την συζήτηση. Δίνει την δυνατότητα εξομάλυνσης των όποιων προβλημάτων, αν έχουμε την διάθεση να δούμε τα θέματα που δημιουργούνται με μια πιο ψύχραιμη ματιά.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, η Κυριακή, συνοδεύεται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιώντας με πολύ ισχυρό του τρόπο την συναισθηματική πλευρά μας. Δημιουργεί την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε και να μοιραστούμε μαζί τους στιγμές, τρυφερότητα, αγάπη.
Όμως παράλληλα, ενεργοποιείται το επικίνδυνο παιχνίδι των προσδοκιών, της ελπίδας, αυτό που μας κάνει να ''ντύνουμε'' όλες τις καταστάσεις με τις αποχρώσεις του… ροζ και να ανεβαίνουμε στα σύννεφα!
 
Το ζήτημα είναι πως θα κατέβουμε από αυτά, όταν χρειαστεί! Γιατί η διάψευση και η απογοήτευση, θα συνοδέψουν την όψη της Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο τι αναμένουμε από τα πρόσωπα, με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Οι πλανητικές ενέργειες επηρεάζουν κυρίως τους Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Τώρα καλούνται να διαχειριστούν το συναίσθημά τους και τις σχέσεις τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα κρατώντας χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας παρορμητικές αντιδράσεις και προσέχοντας πάρα πολύ αυτά που λένε ή πως αντιδρούν απέναντι στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι προς την μεριά τους. Επίσης, πολύ μεγάλη προσοχή και στα οικονομικά ζητήματα, γιατί είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθούν ή να κάνουν λάθος στις εκτιμήσεις τους. Τι αλλαγές θα έρθουν στην ερωτική σου ζωή με τη νέα θέση της Αφροδίτης; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Τα άστρα την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι