blank
 
blank

Τα άστρα 7 ως 9 Νοεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Ώρα για εκτόνωση!

Τα άστρα 7 ως 9 Νοεμβρίου 2014, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Ώρα για εκτόνωση!
Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 10
 

Τα άστρα το τριήμερο 7 ως 9 Νοεμβρίου 2014

Τα άστρα το τριήμερο 7 ως 9 Νοεμβρίου 2014 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Με τον απόηχο της Πανσελήνου να βουίζει ακόμα στα αυτιά μας και να δημιουργεί ποικίλες εξελίξεις στις ζωές του καθενός από εμάς, περνάμε σε ένα τριήμερο που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μια στάση, να πάρουμε μια ανάσα, να χαλαρώσουμε και να επεξεργαστούμε πιο αναλυτικά ό,τι διαδραματίστηκε τις ημέρες αυτές…

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής και επηρεάζει όλο το τριήμερο. Η όψη έρχεται να δημιουργήσει την ανάγκη να εκτονώσεις την όποια φόρτιση μπορεί να κουβαλάς μέσα από κάθε μορφή διασκέδασης, ξεφαντώματος, αλλά και πάσης φύσεως υπερβολές, που σκοπό έχουν να δώσουν μια πιο έντονη και ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα, χωρίς ωστόσο να υπολογίζεις τις συνέπειες…
 
Πάσης φύσεως… κατανάλωση, μπορεί να σε βγάλει έξω από τα συνηθισμένα σου μέτρα και όρια. Στα οικονομικά σου κυριαρχεί μια τάση για περιττές αγορές, που πολύ εύκολα μπορούν να αδειάσουν την τσέπη σου!
 
Και βέβαια, η ερωτική ζωή ανανεώνεται, συχνά μέσα από συναισθηματικές υπερβολές, όμως αυτές είναι το… κερασάκι στην τούρτα, μια και τροφοδοτούν τις καρδιές και τις αισθήσεις…
 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι τις ημέρες αυτές να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα χρήματά σας και τις συναλλαγές σας. Γενικά, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από μια καταναλωτική διάθεση, που φαίνεται να εκδηλώνεται πιο έντονα… Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα, να αποφορτιστείτε, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν… Μπορεί να είστε και πιο εκδηλωτικοί απ’ ό,τι συνήθως, αλλά… έρωτας χωρίς υπερβολή, δεν είναι έρωτας!

Σελήνη στον Ταύρο, σε αντίθεση με Αφροδίτη και Κρόνο

Βλέποντας αναλυτικά το τριήμερο, η μέρα της Παρασκευής συνεχίζει να κινείται σε ένα κλίμα πιο δυσαρμονικό με τις επιθυμίες σου ή τη διάθεσή σου να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σου δώσει τη δυνατότητα να περάσεις καλά και να αποβάλεις στην ένταση της εβδομάδας. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα ξεκινά με την αντίθεσή της με την Αφροδίτη στις 6:30 π.μ. Το πρωινό φορτίζεται με συναισθήματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στο ψυχισμό σου και στην επικοινωνία σου. Περισσότερο στρεσάρισμα προκαλείται στον γυναικείο ψυχισμό, αφού η Σελήνη και η Αφροδίτη εκπροσωπούν το γυναικείο φύλο. Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγεις την εμπλοκή ή τις συζητήσεις που δείχνουν να έχουν μια ένταση, με συναδέλφους, με συνεργάτες, με φίλες και γενικότερα με πρόσωπα θηλυκού γένους!
 
Τις απογευματινές ώρες της ημέρας το κλίμα βαραίνει περισσότερο, μια και η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο ανοίγει τα… κουτάκια της απαισιοδοξίας, δημιουργώντας μια πιο βαριά ατμόσφαιρα. Προκαλεί ένα αίσθημα μοναξιάς, μια έλλειψη διάθεσης να βγεις, να χαρείς ή να κάνεις πράγματα, που θα ελαφρύνουν το δύσκολο κλίμα. Ακόμη κι αν νοιώσεις την ανάγκη να μείνεις περισσότερο μόνος σου, φρόντισε να κλείσεις την όποια δίοδο μπορεί να υπάρχει προς τις αρνητικές σκέψεις, καθώς δεν σε βοηθούν πουθενά. Μπορείς να βρεις θέματά που σε ευχαριστούν και τροφοδοτούν με ευχαρίστηση τον ψυχισμό σου!

Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Σαφώς καλύτερη η μέρα του Σαββάτου, με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 3:46 τα ξημερώματα. Δίνει στο διήμερο που ακολουθεί μια πιο ανάλαφρη διάθεση, που σε σπρώχνει στο να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα, μέσω της επικοινωνίας! Η επικοινωνία τροφοδοτεί τα συναισθήματά σου και σου δημιουργεί την όρεξη και για εξόδους, κοινωνικότητα, παρέες και διασκέδαση…
 
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 12:20 π.μ., έρχεται να ενισχύσει την τάση σου να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε έχει πιέσει. Καλό είναι να προσέξεις περισσότερο τις αναζητήσεις σου και την έλλειψη ορίων, γιατί η όψη αυτή συντελεί στην έλλειψη μέτρου και βεβαίως, σε ό,τι σε βοηθάει να το διατηρήσεις… Τις ώρες αυτές προσεχείς πολύ τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και το τι καταναλώνεις, ιδιαίτερα το αλκοόλ! Είναι το νούμερο ένα συστατικό, που διευκολύνει την… όποια φυγή!

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η μέρα της Κυριακής χρωματίζει με ευχάριστα χρώματα την ατμόσφαιρα, τις διαθέσεις, την επικοινωνία! Η όψη εξαγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία που ανοίγει την ημέρα, σκορπίζει χαμόγελα και ενισχύει τις εξόδους, τις βόλτες και την όποια ανταλλαγή συναισθημάτων. Γενικότερα, χαρίζει στην ημέρα (και ιδιαίτερα στο πρωινό) τη δυνατότητα να ξεφύγεις και να τροφοδοτήσεις τις εσωτερικές σου μπαταρίες, για να ανταπεξέλθεις στην εβδομάδα που έρχεται!
 
ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε πως την ημέρα της Κυριακής, ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο στις υποθέσεις της συναισθηματικής, αλλά και της οικονομικής μας ζωής. Επαναφέρει ζητήματα που μας απασχόλησαν έντονα το προηγούμενο διάστημα, δίνοντάς μας την δυνατότητα της αποκατάστασης ή της ολοκλήρωσης! Τι επιφυλάσσουν οι όψεις του τριημέρου για την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms στο 54529 με τη λέξη ΕΚΑΛΗ και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου δώσουν όλες τις απαντήσεις! Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα, η Πανσέληνος την Αφροδίτη… και το πάθος περισσεύει!

Άστρα να πάνε και τον Νοέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-11-2014 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι