blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την αρχή της επιρροής του Ερμή στον Σκορπιό. Η ζωή δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την αρχή της επιρροής του Ερμή στον Σκορπιό. Η ζωή δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014, με τον Ερμή στον Σκορπιό

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Την ημέρα της Κυριακής, ο Ερμής, πατά το… πόδι του για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Μια θέση, στην οποία βρέθηκε και πάλι στις 2 Οκτωβρίου, λίγο πριν περάσει σε ανάδρομη πορεία, μόνο που τώρα έρχεται προετοιμασμένος να διανύσει όλο αυτό το δύσκολο μονοπάτι…
 
Ανοίγει και πάλι την πόρτα σε οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν σε τρίτους (εφορίες, δάνεια, διατροφές, χρήματα από συνεργασίες, χρηματοδοτήσεις) και που ενδεχομένως το διάστημα που ο Ερμής κινήθηκε ανάδρομα, έμειναν στάσιμα ή πέρασαν από καθυστερήσεις, ματαιώσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις, προκειμένου τώρα να ολοκληρωθούν ίσως και σε μια πιο υγιή και σωστή βάση!
 
Παράλληλα όμως ενεργοποιείται και ο δύσκολος τομέας των σχέσεών μας, που φαίνεται πως πέρασε από αρκετές διακυμάνσεις, ταλαιπωρίες, παρανοήσεις, ψυχρότητα, πολλές φορές ακόμα και χωρίς λόγο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς να ρίξουν μία δεύτερη ή μια τρίτη ματιά σε πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα που συνέβησαν το διάστημα που προηγήθηκε, προκειμένου να αποκρυσταλλώσουν μια πιο ξεκάθαρη άποψη για το κατά πόσο τελικά κάποια άτομα αξίζει να είναι στη ζωή τους η όχι! Και έτσι τώρα, καθώς ο Ερμής πλησιάζει την συγκεκριμένη μοίρα (2η του Σκορπιού), θα επαναφέρει για μια ακόμα φορά τις καταστάσεις εκείνης της περιόδου, που σχεδόν για ένα ολόκληρο μήνα ίσως έκαναν πολλούς να… χάσουν τον ύπνο τους!

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα κι εξάγωνο με Πλούτωνα

Το πρώτο ραντεβού του Ερμή στη διαδρομή αυτή, είναι το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θα ενισχύσει πάρα πολύ τη φαντασία και το συναίσθημα. Ταυτόχρονα, θα λειτουργήσει ευεργετικά στην επικοινωνία, μια και πάντα όταν μιλάει καρδιά λέγοντας τις δικές της αλήθειες, δυναμώνει τις σχέσεις των ανθρώπων!
 
Λίγο παρακάτω, το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα κάνει την σκέψη πιο διεισδυτική, πιο βαθιά και πιο αναλυτική, δημιουργώντας έντονες εσωτερικές επεξεργασίες. Παράλληλα, ανοίγει και ευκαιρίες που αφορούν στην επαγγελματική, αλλά και την οικονομική ζωή!

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και τετράγωνο με Δία

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα βοηθήσει την σκέψη να λειτουργήσει πιο γρήγορα, πιο δραστικά και πιο εποικοδομητικά, ενισχύοντας κάθε δημιουργική προσπάθεια και βοηθώντας στη γρήγορη διευθέτηση των υποθέσεων, που μας απασχολούν.
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, στις 23 του μήνα, δημιουργεί μία τάση υπέρμετρης αισιοδοξίας, που συχνά μπορεί να οδηγήσει στην απροσεξία, σε έλλειψη αντικειμενικής κρίσης και οικονομικές ατασθαλίες ή ακόμα και ζημιές, λόγω της έλλειψης προνοητικότητας ή της ελλιπούς διερεύνησης των λεπτομερειών.

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο

Η τελευταία όψη του Ερμή στον Σκορπιό είναι η σύνοδός του με τον Κρόνο. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, μια και δημιουργεί έντονες τάσεις απαισιοδοξίας και οδηγεί την σκέψη σε εκείνους τους λαβυρίνθους, απ’ όπου δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Άλλωστε, ο αρνητισμός, το άγχος και οι ανασφάλειες δεν είναι ποτέ καλοί οδηγοί της σκέψης, αφού την κάνουν να χάνονται σε διαδρομές που την σπρώχνουν σε λάθος κατευθύνσεις…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Σκορπιό

Τα ζώδια που ενισχύονται πολύ από τη νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσουν σχέσεις ή συνεργασίες, που στο προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν, αλλά και να ανοίξουν νέα κεφάλαια στην προσωπική ή και στην επαγγελματική τους ζωή, δημιουργώντας νέα δεδομένα, νέες σχέσεις, που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία τους και γενικότερα στην καθημερινότητά τους! Εσένα πως θα εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα, η Πανσέληνος την Αφροδίτη… και το πάθος περισσεύει!

Άστρα να πάνε και τον Νοέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

Να έχετε μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-11-2014 20:00:00