blank
 
blank

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο. Τα άστρα την Πέμπτη: Η αγάπη πάντα κάνει το… θαύμα της!

 
Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο. Τα άστρα την Πέμπτη: Η αγάπη πάντα κάνει το… θαύμα της!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Υπάρχει γύρω μας ένα κλίμα πολύ φορτωμένο… Σχεδόν όλοι μπορούμε να το νιώσουμε στην καθημερινότητά μας, τις συμπεριφορές, στις αντιδράσεις, στην επικοινωνία…
 
Υπάρχει ένας έντονος ηλεκτρισμός, ο οποίος πυροδοτείται και αναφλέγεται με το παραμικρό, δημιουργώντας εκρήξεις από θυμό, αντιπαραθέσεις, οργισμένες συμπεριφορές (που συχνά γίνονται ανεξέλεγκτες) και μια αδυναμία να χειριστούμε με ψυχραιμία τις καταστάσεις ή ακόμα και να λειτουργήσουμε με μια σχετική ευελιξία…
 
Η επίδραση του Μεγάλου Σταυρού θα συνεχίσει να λειτουργεί, δίνοντας μια σωρεία δύσκολων γεγονότων, σε μικρή η μεγαλύτερη κλίμακα. Ωστόσο, υπάρχει άλλη μια όψη, η οποία έρχεται να προστεθεί στο όλο σκηνικό, δημιουργώντας και κάποιες άλλες εναλλακτικές… Σαφώς δεν μπορούν να επηρεαστούν οι συγκεκριμένες όψεις, μπορούν όμως να προστεθούν και άλλες πινελιές στο όλο κλίμα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Και το χρώμα έρχεται να βάλει η Αφροδίτη σε όψη τρίγωνου με τον Κρόνο που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, δημιουργώντας μια ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα και ισορροπία.
 
Τις ημέρες αυτές θα μας δοθεί η δυνατότητα να ισορροπήσουμε κάποιες καταστάσεις, που μπορεί να μας έχουν δυσκολέψει το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις που ταλαιπωρούνται. Εδώ η Αφροδίτη αναλαμβάνει το ρόλο του εξισορροπιστή, είναι αυτή που έρχεται να φωτίσει εκείνες τις κρυφές πτυχές του συναισθήματος, να τις βγάλει προς τα έξω και να τις προσφέρει στους ανθρώπους που αγαπάμε. Ανοίγει έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας, με κείνο το συναίσθημα, που είναι ικανό να εξυγιάνει κάθε αδυναμία, κάθε δυσκολία και φυσικά, μπορεί να συγχωρέσει κάθε δύσκολη συμπεριφορά η διαμάχη!
 
Τις ημέρες αυτές μπορούμε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το παρελθόν μας, πρόσωπα τα οποία για κάποιο λόγο μπορεί να έχουμε αφήσει πίσω μας, ίσως και μέσα σε ένα κλίμα παρεξήγησης. Τώρα μπορούμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην όποια σχέση νιώθουμε ότι έχουμε ή μας έχει αδικήσει και να ξαναγράψουμε την ιστορία από την αρχή, μέσα από μια ειλικρινή και μεγάλη συγνώμη! Ίσως είναι αυτό που σκεφτόσουν εδώ και πολύ καιρό να κάνεις, ίσως είναι το αγκάθι, που υπήρχε μέσα σου και σε βασάνιζε σε σχέση με εκείνο το πρόσωπο, που εδώ και καιρό έχετε κόψει την όποια επικοινωνία και δεν κατάλαβες ποτέ και το γιατί!
 
Και δεν μιλάμε μόνο για τις ερωτικές σχέσεις, που έτσι κι αλλιώς τις ημέρες αυτές θα έχουν μια σημαντική δυνατότητα αποκατάστασης, αλλά και για τις φιλικές, τις σχέσεις συνεργασίας ή και γενικότερα τις σχέσεις που έχουν κάποια μορφή ''συμφέροντος'' ή συναλλαγής, που τις ημέρες αυτές θα έχουν μια σοβαρή δυνατότητα επανεκκίνησης!
 
Επίσης, τις ημέρες αυτές ''διευκολύνονται'' και οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή περνούν σε μια καλύτερη κατάσταση!
 
Έτσι κι αλλιώς, το τριήμερο που θα ακολουθήσει θα μας δώσει τη δυνατότητα να ηρεμήσουμε λίγο και να πιάσουμε τις ιστορίες που μας ταλαιπώρησαν από την αρχή! Μέχρι τότε… ας είμαστε σε επιφυλακή! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Download Video as MP4

 

Δείτε επίσης τις προβλέψεις για την έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου και τις άλλες αστρολογικές όψεις μέχρι τέλος Απριλίου, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Download Video as MP4

 

Σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι τις 7 Μαΐου. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014.
Τα ζώδια και οι προβλέψεις 21 έως 27 Απριλίου 2014, μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Ο Μεγάλος Σταυρός Απριλίου 2014, μεταξύ Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανού. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2014 00:00:00