blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, υπό την επιρροή του Άρη στον Υδροχόο: Ο έρωτας περνά πρώτα από το μυαλό!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, υπό την επιρροή του Άρη στον Υδροχόο: Ο έρωτας περνά πρώτα από το μυαλό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, με τον Άρη στον Υδροχόο

Άρης στον Υδροχόο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Την ημέρα της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω, για να περάσει στο καινούριο του σπίτι, αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2015. Η φύση του Άρη είναι η δράση, είναι ο τρόπος με τον οποίο διεκδικούμε αυτά που νιώθουμε πως μας ανήκουν, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσουμε την ορμητικότητα μας. Είναι ένας πύρινος πλανήτης, που το κύριο στοιχείο του είναι η φωτιά και η παρόρμηση και λειτουργεί ακολουθώντας το αρχέγονο ένστικτό του!
 
Προτιμά να δρα, παρά να σκέπτεται, προτιμά να εκδηλώνεται, παρά να κρατάει μέσα του πράγματα που τον πνίγουν! Και ενώ στο ζώδιο του Αιγόκερω λειτούργησε βγάζοντας τις καλύτερες ποιότητές του, τώρα στο ζώδιο του Υδροχόου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του. Ας μην ξεχνάμε πως ο Υδροχόος είναι ένα ενεργητικό και σταθερό ζώδιο, στο οποίο ο Άρης δεν μπορεί να λειτουργήσει με την ευελιξία ή την παρορμητικότητα που συνήθως τον διακρίνει! Όμως, θα προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και θα χρησιμοποιήσει περισσότερο το μυαλό του, τη σκέψη του. Η ανάγκη του είναι να επικοινωνήσει και να βγάλει τη δυναμική του σε θέματα που αφορούν περισσότερο το νου και όχι την πρακτική πλευρά των πραγμάτων.
 
Στην ερωτική ζωή, ο Άρης θα ενισχύσει πάρα πολύ τα πνευματικά ενδιαφέροντα μεταξύ των ατόμων και θα δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσει πρώτα το μυαλό και μετά η καρδιά. Άλλωστε, για τον Άρη στον Υδροχόο ο έρωτας περνάει πρώτα απ’ το μυαλό!

Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό και αντίθεση με τον Δία

Στην διαδρομή του αυτή, στις 21 Δεκεμβρίου ο Άρης θα συναντήσει τον Ουρανό σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου, ενισχύοντας τις δημιουργικές πρωτοβουλίες, τις γρήγορες αποφάσεις, αλλά και δημιουργώντας ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητα, στην ερωτική ζωή αλλά και στα οικονομικά μας δεδομένα.
 
Στις αρχές του Γενάρη, η αντίθεση του Άρη με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει παρορμητικές συμπεριφορές, οικονομικές ατασθαλίες και απώλειες, καθώς και συγκρούσεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική μας ζωή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Υδροχόο

Ο Άρης στον Υδροχόο θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του Αέρα, Υδροχόους, Δίδυμους και Ζυγούς, δίνοντάς τους την ώθηση να διεκδικήσουν πιο έντονα αυτά που τους ενδιαφέρουν και να πάρουν τις καταστάσεις στα χέρια τους. Παράλληλα μπορεί να ανοίξει και το δρόμο σε νέες ευκαιρίες, νέους ορίζοντες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να καταφέρουν σημαντικά πράγματα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.
 
Πιο δύσκολα περνούν Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, που ενδεχομένως θα οδηγηθούν σε μια… εμπόλεμη κατάσταση με τα πρόσωπα που συναναστρέφονται σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Συχνά ανοίγονται μέτωπα, με προκλητικές συμπεριφορές τόσο από τους ιδίους όσο και από τους άλλους, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν! Ωστόσο, αν δεν αφαιρεθούν στην ένταση που ενεργοποιεί ο πλανήτης, μπορεί να καταφέρουν και αυτοί σημαντικά επιτεύγματα το διάστημα αυτό! Για να μάθεις πως να διαχειριστείς την επιρροή της νέας θέσης του Άρη, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Οι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Οι έρωτες Αφροδίτης-Δία, ένας επαναστάτης Άρης και μια διαφορετική Πανσέληνος!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Άρης στον Υδροχόο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-12-2014 20:00:00