blank
 
blank

Άρης σε τρίγωνο με Δία, στις 10 Μαρτίου 2015: Εγγύηση επιτυχίας!

 
Άρης σε τρίγωνο με Δία, στις 10 Μαρτίου 2015: Εγγύηση επιτυχίας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Άρης σε τρίγωνο με Δία

Άρης σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Την Τρίτη 10 Μαρτίου, η όψη τριγώνου μεταξύ του Άρη από τον Κριό με τον Δία από τον Λέοντα, αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, φέρνοντας χαμόγελα και αλλαγές, τουλάχιστον μέχρι και τις 17 Μαρτίου. Η επιρροή του τριγώνου γίνεται αισθητή από την βελτίωση στη διάθεσή μας. Είμαστε όσο ποτέ άλλοτε ορεξάτοι, αναζητώντας ένα σκοπό που να μας γεμίζει, ενώ το γεγονός πως πιστεύουμε στην εκπλήρωσή του, δρομολογεί την επιτυχία.
 
Κατάλληλη στιγμή να επωφεληθούμε, να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες και να απολαύσουμε τους καρπούς προσπαθειών και κόπων. Η θετική αυτή όψη συμβάλλει ώστε οι δυνατότητές μας και οι δυνάμεις μας να είναι αυξημένες, εξασφαλίζοντας μας μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στη πραγματοποίηση των στόχων. Ο Άρης στην πιο κατάλληλη θέση, στον Κριό, επιχειρεί επιτεύγματα, προωθεί για δυναμική αντιμετώπιση καταστάσεων και διαπραγματεύεται επιθετικά. Άρα, με ένα δυναμικό δημιουργίας υψηλό, καλό θα είναι να σκεφτούμε, πώς και σε τι θα δαπανήσουμε κόπο, ενέργεια, χρόνο.
 
Ας αποφύγουμε τις άσκοπες σπατάλες σε ελπίδες και χρήμα και ας επιδοθούμε σε πράγματα, που είναι εφικτά. Μη ξεχνάμε πως τις μέρες αυτές έχουμε επιπλέον τύχη και εύκολα τα όνειρα και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, αφού έχουμε το χάρισμα να ενεργούμε σωστά την κατάλληλη στιγμή.
 
Θα υπάρξει μία διάθεση επιπόλαιη βέβαια, όπου θα δαπανήσουμε χρήματα για την ευχαρίστησή μας, χωρίς να το πολυσκεφτούμε. Με μία ασυγκράτητη διάθεση να επιτύχουμε στη ζωή μας έστω και ένα μικρό success story, με δυναμισμό επιδιδόμαστε στο κυνήγι της επιτυχίας, μελετώντας μία-μία κάθε προοπτική, πρόταση, δυνατότητα. Ωστόσο, η βιασύνη και η φιλοδοξία δεν είναι καλοί σύμβουλοι και ενδεχομένως να μας απομακρύνουν από το βασικό σκοπό μας, αποκαλύπτοντας συνεχώς νέους, ενδιαφέροντες και συγκλονιστικούς στα μάτια μας, στόχους.
 
Στις συμφωνίες μας εμπιστευόμαστε τους άλλους, δεν πάει ο νους μας ούτε για μία στιγμή στο δόλο, ενώ έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τις διαπραγματευτικές του ικανότητες. Ευκαιρία και εύνοια λοιπόν, σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως, αφού ανοίγονται δρόμοι για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.
 
Στον εαυτό μας δεν θέτουμε περιορισμό, αλλά ζούμε την κάθε στιγμή όμορφα, έντονα, δυνατά. Παίρνουμε ρίσκα και τζογάρουμε σε βασικά ζητήματα, επαγγελματικά και ερωτικά, ωστόσο βγαίνουμε κερδισμένοι.
 
Οτιδήποτε κάνουμε τις μέρες που η όψη είναι ενεργή, χαρακτηρίζεται από έναν έντονο ενθουσιασμό, ο οποίος ευτυχώς είναι μεταδοτικός, ενώ απολαμβάνουμε τη συμπάθεια ατόμων κύρους, τα οποία θέλουμε να επηρεάσουμε.
 
Με τη βοήθεια του Δία, ο εγωκεντρισμός του Άρη μειώνεται και γλυκαίνει, γεγονός που μας κάνει δεκτικούς στο διαφορετικό, ανεκτικούς στα προβλήματα του άλλου και ανοιχτούς σε συζητήσεις παντός περιεχομένου. Γι’ αυτό, θα παρατηρήσουμε μία βελτίωση στις προσωπικές μας σχέσεις, οι οποίες αποκτούν ένα πάθος, αλλά και τρυφερότητα. Πολλά ζευγάρια θα νιώσουν όπως παλιά, ξαναβρίσκοντας στοιχεία που κάποτε τους ένωσαν, ανανεώνοντας τους σωματικά και συναισθηματικά. Μάθε γρήγορα και με λεπτομέρειες τι θα συμβεί με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Άρης σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-03-2015 18:37:00