blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Δία: Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Δία: Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 24
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015, με τον Άρη σε τρίγωνο με Δία

 Άρης σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ο Άρης δίνει το στίγμα του στις ημέρες που ακολουθούν, ξεκινώντας από την σημερινή και την πολύ ενδιαφέρουσα όψη τριγώνου με τον Δία!
 
Εδώ έχουμε έναν Άρη στον Κριό ισχυρό, πληθωρικό και δυναμικό, έτοιμο να διεκδικήσει ό,τι νιώθει πως του ανήκει! Και έναν Δία στο ζώδιο του Λέοντα, ανάδρομο μεν, αλλά με διάθεση εξέλιξης, σε μια θέση που εκφράζει τη χαρά, τη δημιουργία, τον έρωτα, δημιουργώντας έναν καλοπροαίρετο ενθουσιασμό για όλα αυτά τα ζητήματα! Οι δυο τους συναντιούνται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή γωνία, δημιουργώντας μια αρμονική ροή τα θέματα της καθημερινότητας, φέρνοντας έναν αέρα αισιοδοξίας, που βελτιώνει πολύ το κλίμα στις σχέσεις.
 
Συχνά θα επαναφέρει θέματα, με τα οποία έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν. Σχέδια ή ιδέες που μεθοδεύουμε το τελευταίο διάστημα, επανέρχονται τις ημέρες αυτές, προκειμένου να οργανωθούν με έναν πιο λεπτομερή τρόπο και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό τις ημέρες αυτές να έχουμε τις απαντήσεις που θέλουμε, μια και οι συγκυρίες φέρνουν εξελίξεις στα θέματα που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε.
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν και τα οικονομικά μας, μια και η όψη συντελεί στην διευθέτηση τέτοιων θεμάτων. Παράλληλα, μπορεί να προκαλέσει μια καταναλωτική τάση και να οδηγήσει πολλούς από εμάς σε αγορές, που ενδεχομένως δεν έχουμε ανάγκη, αλλά ανεβάζουν την ψυχολογία μας. Επίσης, οι ημέρες προσφέρονται για την οργάνωση ή την πραγματοποίηση ταξιδιών, που ενδεχομένως δεν καταφέραμε να κάνουμε το προηγούμενο διάστημα.
 
Τις ημέρες αυτές γινόμαστε πιο γενναιόδωροι, πιο συμπονετικοί, με διάθεση συμπαράστασης στα πρόσωπα που μας έχουν ανάγκη. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που θα έρθουν πιο κοντά μας και τα πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα απομακρυνθήκαμε! Ενισχύονται βεβαίως και τα θέματα της ερωτικής μας ζωής. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, με τα οποία οι τίτλοι του τέλους δεν έχουν ακόμα πέσει στο μεταξύ μας!
 
Είναι μια ημέρα έκτακτης τύχης, που όμως συνοδεύεται και με μια έντονη διεκδίκηση για τα θέματα ή τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Εδώ ισχύει το ρητό: ''συν Αθηνά και χείρα κίνει'', που μπορεί πραγματικά να μεγαλουργήσει στα αποτελέσματα, που θα φέρει τις ημέρες αυτές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Άρη-Δία

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, δεν είναι μόνο πως η τύχη που σας χαμόγελα! Είναι πως κι εσείς είστε περισσότερο έτοιμοι από ποτέ να διεκδικήσετε το όνειρό σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, την επαγγελματική ευκαιρία που ψάχνετε! Είναι στο χέρι σας να ανοίξετε μια σημαντική πόρτα, που θα σας οδηγήσει στο επόμενο στάδιο της ζωής σας! Ποια ευκαιρία σου φέρνει το τρίγωνο Άρη-Δία; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 Άρης σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-03-2015 20:00:00