blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Κρόνο: Πρέπει να φύγουν τα… αγριόχορτα, για να φυτρώσουν καινούργιες ελπίδες και προοπτικές!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Κρόνο: Πρέπει να φύγουν τα… αγριόχορτα, για να φυτρώσουν καινούργιες ελπίδες και προοπτικές!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 8 Μαΐου, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Κρόνο

Το κλίμα αρχίζει σταδιακά από σήμερα να αλλάζει και να βρισκόμαστε κάτω από την επήρεια μιας δύσκολης όψης, αυτή της αντίθεσης του Ήλιου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου 10 Μαίου. Μια όψη, η οποία σε κάποιους θα δείξει τα δόντια της από σήμερα, αλλά και όσο περνάνε οι ημέρες οι εξελίξεις θα κορυφώνονται!
 
Αρχικά μιλάμε για την άμεση επίδρασή της στον οικονομικό τομέα, που φαίνεται να πλήττεται επικίνδυνα, μια και μας φέρνει αντιμέτωπους με παρελθοντικές μας κινήσεις, οι οποίες για κάποιο λόγο έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τακτοποιηθεί. Τώρα, πολλοί από εμάς θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες ή τις συνέπειες των κινήσεών μας!
 
Επίσης, στα εργασιακά ζητήματα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ιδιαίτερα σκληρές αποφάσεις, που αφορούν σπασίματα συνεργασιών, απολύσεις, παραιτήσεις... Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι των εξελίξεων, που επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα και που σίγουρα δεν θα είναι εύκολες! Ωστόσο, ό,τι γίνεται τώρα δεν είναι κάτι που προκύπτει ξαφνικά. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι σε κάποιες καταστάσεις, που ανεχτήκαμε εδώ και καιρό. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να πούμε ένα μεγάλο “όχι” σε ό,τι μπορεί να μας καταπιέζει ή να μη μας κάνει!
 
Φυσικά, τίποτα δε γίνεται τυχαία, όλα με κάποιο τρόπο είναι προμελετημένα μέσα στο μυαλό μας! Το να φύγεις, για παράδειγμα, από μια δουλειά η οποία δεν σου αρέσει, δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη! Το πιο πιθανό είναι πως το σχεδιάζεις εδώ και καιρό, είναι αυτό που σε πιέζει και σε έχει καταπιέσει πολύ καιρό πριν, για να φτάσεις στο σημείο να σπάσει τους δεσμούς αυτούς.
 
Γι’ αυτό, πριν δούμε το θέμα μοιρολατρικά και με φόβο, ας σκεφτούμε τι είναι αυτό που θέλουμε εδώ και καιρό να αποτινάξουμε από πάνω μας... Μπορεί να είναι μια δουλειά, μπορεί να είναι μια σχέση, η οποία εδώ και καιρό έχει πάψει να δίνει ευχαρίστηση και χαρά, μπορεί να είναι μια φιλία που νιώθουμε ότι δεν μοιραζόμαστε πια με το άλλο πρόσωπο τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια αγάπη… Είναι σίγουρο ότι στο στόχαστρο μπαίνουν οι προσωπικές και οι ερωτικές μας σχέσεις, οι οποίες θα μας προβληματίζουν αρκετά, μια και θα κληθούμε και εδώ να πάρουμε αποφάσεις! Με ποια πρόσωπα θέλουμε να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε; Δύσκολη δουλειά η επιλογή, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει! Και αυτό, πάντα το αναλαμβάνει ο Κρόνος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι και αυτοί που βρίσκονται στο άμεσο παιχνίδι των εξελίξεων. Καλούνται τώρα να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, σχετικά με την προσωπική αλλά και με την επαγγελματική τους ζωή. Ενδεχομένως μάλιστα να βρεθούν μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες θα τους ωθήσουν να πάρουν κάποιες σκληρές αποφάσεις, που όμως στην τελική είναι και αυτές που θα τους αποδεσμεύσουν από ένα παρελθόν, που δεν τους είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Μαΐου 2014.
Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
Οι Μαγιάτικοι έρωτες με Αφροδίτη στον Κριό και Ερμή στους Διδύμους μέχρι 29 Μαίου 2014, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 29 Μαΐου 2014 και τι θα φέρει στα 12 ζώδια.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2014 00:00:00