blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό: Στα δύσκολα σε θέλω!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό: Στα δύσκολα σε θέλω!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου 2014 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Άρη

Πολλά τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, αρχής γενομένης με το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Από ό,τι φαίνεται, είναι και η πιο αισιόδοξη όψη της εβδομάδας, αφού έρχεται να ενισχύσει την επικοινωνία μας και να δώσει κάποιες άμεσες και γρήγορες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν. Παράλληλα, ευνοεί και την μεταφορά ιδεών και σχεδίων! Γι’ αυτό, αν έχετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί ή ακόμα και ένα σχέδιο που θέλετε να προωθήσετε, μην διστάσετε να το επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Η λύση μπορεί να βρεθεί από εκεί που δεν το περιμένετε! Επίσης, ευνοούνται πολύ οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες που ενώ μεθοδεύονται εδώ και καιρό, τώρα μπορεί να τις δούμε να εξελίσσονται με επιτυχία!

Πανσέληνος στον Σκορπιό

Ωστόσο, κύριο και πιο σημαντικό απ’ όλα πλανητικό γεγονός, είναι η Πανσέληνος της Τετάρτης, που είναι σίγουρα το πιο ισχυρό χαρτί στο πλανητικό παιχνίδι… Βαρύνουσα σημασία στην Πανσέληνο δίνει ο Κρόνος και η συμμετοχή του, που έρχεται να δυσκολέψει περισσότερο τα πράγματα, πολλαπλασιάζοντας το όποιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει κάνοντάς το ιδιαίτερα σημαντικό. Μπορεί να νοιώσουμε πως ακόμα και το πιο μικρό γεγονός είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε, εξ αιτίας μιας ψυχολογίας που φαίνεται να είναι αρκετά φορτωμένη, αγχωμένη ή πιεσμένη συναισθηματικά. Άλλωστε, η Σελήνη στον Σκορπιό δεν ήταν πότε μια εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον τώρα, που στην Πανσέληνο αυτή έχει και άμεση επαφή με τον Κρόνο!

Η Αφροδίτη και οι όψεις της με Πλούτωνα και Ουρανό

Όμως οι εξελίξεις της εβδομάδας δε σταματάνε εδώ. Επίσης βαρύνουσα σημασία έχει η Αφροδίτη και οι όψεις της. Μια Αφροδίτη, η οποία ταλαιπωρείται πολύ από τους δύο ‘‘μεγάλους’’ του πλανητικού συστήματος, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, που τόσο την ημέρα της Πανσελήνου όσο και την επομένη, έρχεται να προσδώσει μια ακόμα πινελιά αναστάτωσης στο σκηνικό, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, που φαίνεται πως θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα στον κύκλο αυτόν!
 
Μοιραίοι έρωτες, μοιραίοι χωρισμοί, μοιραίες ενάρξεις, ξαφνικές, αναπάντεχες, ανατρεπτικές, έρχονται να ταράξουν τα νερά της καθημερινότητας, δημιουργώντας έντονα, δυνατά, παθιασμένα συναισθήματα, που είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν ερωτικές… θύελλες, από αυτές που μόνο οι μεγάλοι ''Μαιτρ'' του πλανητικού σκηνικού γνωρίζουν!
 
Ο κύκλος αυτός περιλαμβάνει μεγάλη ερωτική ένταση, που θα δώσει μοναδικές ιστορίες, με την προσωπική σφραγίδα του καθενός από εμάς! Ο άνεμος που φυσάει τώρα, δεν είναι αυτό το απαλό αεράκι που θα μας δροσίσει, μα… ανεμοστρόβιλος, που δεν ξέρεις ποτέ τι θα παρασύρει στο πέρασμά του! Μπορεί τη σχέση σου, μπορεί την καρδιά σου, μπορεί να σου φέρει και ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα σου… Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε αφήσει ίδιο όπως πριν!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Τα γεγονότα χαλαρώνουν την Κυριακή, που το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία υπόσχεται χαλάρωση και καλοπέραση. Ίσως να κρύβει και μια υπερβολή ή την ανάγκη να ξεφορτωθούμε από πάνω μας την ένταση και να παραδεχτούμε πως, ό,τι κι αν γίνει, ο έρωτας θα κατέχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο! Ακόμα και στα πιο δύσκολα ή ακόμα και με την πιο σκληρή μορφή του, θα είναι πάντα παρών στη ζωή μας και η ανάγκη μας να συνυπάρχουμε με αυτόν, ακόμα μεγαλύτερη!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου 2014, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.
Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη και Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δυο δύσκολες όψεις, που απειλούν τις σχέσεις!
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη, στις 12 Μαΐου. Μια όψη που μας ωθεί να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε.
Σώστε τη σχέση σας απο την Πανσέληνο, τον Κρόνο και τις άλλες πλανητικές όψεις μέχρι τις 28 Μαίου.
Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 29 Μαΐου 2014 και τι θα φέρει στα 12 ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-05-2014 00:00:00