blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία: Επιτέλους, μια ανάσα!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία: Επιτέλους, μια ανάσα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία

Ο Ερμής στην αστρολογία, είναι ο πλανήτης που αφορά την επικοινωνία, τις επαφές, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις. Το τελευταίο διάστημα, απο τις 5 Ιανουαρίου, βρίσκεται σε αναδρομή πορεία δημιουργώντας ένα σκηνικό δυσκολιών σε οτιδήποτε αφορά τα παραπάνω, ασυνεννοησίας κι έλλειψης κατανόησης. Από σήμερα, σταδιακά το κλίμα αρχίζει να αλλάζει, αφού ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία από την 14η μοίρα του Αιγόκερω, για να περάσει στις 14 Φεβρουαρίου και πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου.
 
Βεβαίως, όλα χρειάζονται τον χρόνο τους, καθώς ακόμα βρισκόμαστε κάτω απο την επιρροή της αναδρόμησης. Έτσι, για λίγες μέρες ακόμα χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα στην επικοινωνία, που δεν φαίνεται να αποκαθίσταται πλήρως.
 
Ωστόσο, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε ό,τι σας ταλαιπώρησε και να ολοκληρώσετε με μεγαλύτερη ευκολία οτιδήποτε ξεκινήσατε το διάστημα που προηγήθηκε, αλλά και να προχωρήσετε σε νέες ενάρξεις ή να βελτιώσετε σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες που διαταράχτηκαν.

Σελήνη στον Λέοντα

Παράλληλα, σήμερα η Σελήνη κινείται στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα, στην επικοινωνία, στον ψυχισμό μας και ενισχύοντας μια δημιουργική διάθεση, που νιώθουμε την ανάγκη να εκτονώσουμε μέσα απο δραστηριότητες που μας ευχαριστούν.
 
Ευνοεί κυρίως τις ζωές των πύρινων ζωδίων, Κριών, Λεόντων και Τοξοτών του δεύτερου αλλά και το τρίτου δεκαημέρου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στους στόχους τους, αλλά και να βελτιώσουν το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες! 

Καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2016 20:00:00